Nový muž chce po mě testy na pohlavní choroby

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26928
26.8.21 10:54
@Chytrolínka píše:
No, to ano. Ale já bych na tom trvala.

Trvat muzes. Pry rekl jasne, bud s testem anebo nic.
Myslite, ze bude vyzadovat i negativni test na covid? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12805
26.8.21 10:55
@Markéta80 píše:
Chce mít jistotu což je v dnešní době pochopitelné. To je takhle drahé? Zeptej se ho kde si to nechal dělat a kolik platil. 11 000 je hodně peněz. Zjistit si ceny i jinde. Věřit můžu, ale tady jde o zdraví ;)

jestli je zakladatelka štětka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
26.8.21 10:56
@kalie píše:
Chapu to dobre, ze ted te chce jen ba sex a kdyz se mu to s tebou bude libit, tak muze byt u neco vic?

O testech pomlcim, to je hodne za hranou.

Kam jsi dala rozum a sebeuctu?

Hele já taky chlapa vždycky napřed zklátila a pak teprve přemýšlela nad vztahem :mrgreen:
Ale na tohle téma už jsem tu párkrát něco psala, bych se jen opakovala :D
Pro mě zase není se s někým měsíce vodit za ruku, abych pak zjistila, že v posteli to absolutně nefunguje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3142
26.8.21 10:56
@drewlet píše:
já se s takovýma týpkama nikdy netahala, každý holt soudí podle svých skušeností. :lol:
žádné zkušenosti, jen prostá znalost biologie a způsobu přenosu nemocí (u tebe by si to chtělo zopakovat pravopis)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12805
26.8.21 10:57
@annlady píše: žádné zkušenosti, jen prostá znalost biologie a způsobu přenosu nemocí (u tebe by si to chtělo zopakovat pravopis)

o můj pravopis se nestarej. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
26.8.21 10:57
@drewlet píše:
já se s takovýma týpkama nikdy netahala, každý holt soudí podle svých skušeností. :lol:

Muzu se jen ze zvedavosti zeptat, jak to vis? To je uplne stejne jako zdejsi folklor „muj muz by me nikdy nepodvedl“. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1103
26.8.21 10:59

Za mě pokud se poprosí gynekolog, jednou za čas na vše bez problému napíše žádanky. Jinak za mě je super, že je zodpovědný. Jako kecy o důvěře jsou vtipný, jednak o jaké důvěře může být prosím pěkně řeč, když se znají třeba měsíc?? Jednak je dost chorob o kterých člověk ani nemusí vědět že je má..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12805
26.8.21 11:00
@Silverine247 píše:
Muzu se jen ze zvedavosti zeptat, jak to vis? To je uplne stejne jako zdejsi folklor „muj muz by me nikdy nepodvedl“. :mrgreen:

třeba proto, že jsem nikdy neonemocněla pohlavní nemocí. Jako vy vážně běháte před sexem s novým partnerem na testy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
26.8.21 11:00
@drewlet píše:
jestli je zakladatelka štětka?

proč? Je snad panna? Pohlavní nemoc na čele nikdo napsanou nemá a potom už je dost pozdě cokoliv řešit :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12805
26.8.21 11:01
@nototo píše:
Za mě pokud se poprosí gynekolog, jednou za čas na vše bez problému napíše žádanky. Jinak za mě je super, že je zodpovědný. Jako kecy o důvěře jsou vtipný, jednak o jaké důvěře může být prosím pěkně řeč, když se znají třeba měsíc?? Jednak je dost chorob o kterých člověk ani nemusí vědět že je má..

a kondom je sprosté slovo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
26.8.21 11:01
@cecetka píše:
Myslite, ze bude vyzadovat i negativni test na covid? :lol: :lol: :lol:

Já bych mu teda jasně odpověděla: Buď to zaplatíš anebo jdi někam. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
26.8.21 11:03
@drewlet píše:
třeba proto, že jsem nikdy neonemocněla pohlavní nemocí. Jako vy vážně běháte před sexem s novým partnerem na testy?

Ne nebeham a taky jsem nikdy nic nechytla. Ale prijde mi odvazne tvrdit, ze sveho partnera znas natolik, abys mohla rict, kde vsude byl a na co tam mohl natrefit.

• Citovat
  • Upravit
492
26.8.21 11:03
@cecetka píše:
Myslite, ze bude vyzadovat i negativni test na covid? :lol: :lol: :lol:

Negativní test na Covid je samozřejmostí :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Annnemari
26.8.21 11:04

@Russet ale to jsou stery, který zjisti, ze už mas kvůli HPV problém. Jestli jsi nakažena HPV to nezjistí, těch kmenu je moc a je to finančně náročný. Když už tak se řeší ty, které mohou způsobit rakovinu, nějaký neškodný co ti způsobí opary. Aspon tak si to myslím.

• Citovat
  • Upravit
14127
26.8.21 11:04
@Silverine247 píše:
Jak pro zivot? Vztah jenom mozna, to se uvidi az podle toho, jaka bude v posteli. Pokud teda ukaze papiry, zejo. :mrgreen:

Ted mi teda pracuje fantazie naplno a predstavuju si, jak se chlapec teda odhodla k tomu vztahu a k pripadnemu poceti a zakladatelka si bude muset vzit hypoteku na kompletni genetiku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí