Od kdy necháváte hlídat mimi tchyní/tchánem?:)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24
6.5.13 16:52

Buďte ráda, naše tchýně ani nepřijede malýmu na narozrniny, na jeho 1.narozeniny :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
6.5.13 23:59

Od kdy nechavate hlidat mimi tchyni/tchanem?:)

Nikdy jsem nenechala a ani nenechám. to bych svým dětem nemohla udělat. ta ženská s tím chlapem se absolutně nechovají jako babička s dědou. závidím všem, co mají normální nedejbože hodnou tchýni s tchánem. Já ne :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
1.1.14 15:24

Příspěvek upraven 01.01.14 v 18:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
1.1.14 16:20

@Ach jo a toto je blog? To je mi novinka… Možná by sis mela jeden blog založit a vypisovat se tam ze své dokonalosti :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
1.1.14 16:30

@zelenaprisera jojo, souhlasím s tebou :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.1.20 22:31

Půjčení vnoucka

My půjčujeme malého od miminka když potřebujeme k lékaři nebo na nákup. Máme to při cestě a malý si aspoň zvyká. Moji rodiče jsou 25km ode mě, tam jezdíme také spát, tam mi také pohlidaji.Cim je starší tím více se mi po nem stýská, ale zase si tu hodku/dvě ráda odpocinu a ať jsou tchanovci jakýkoliv tak o tu radost bych je neochudila. Záleží zda se řídí pokyny od rodičů. Tam to řídí můj manžel, jakmile by chtěli dělat co my nechceme, ihned jim to rika… Je to o komunikaci. ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.1.20 23:20

To já bych ke tchýni ráda dávala, ale děti k ní nedostanu! Já se jim teda nedivim! Vůbec to s nimi neumí a pak se diví…nedávno řekla manželovi, že je prej proti ní navadím :zed: To bych byla sama proti sobě :lol: Milujou mojí mamku, ta právě chudák hlídá sama, dědky nemáme…jenom jednoho a ten bydlí 400km daleko, ale rádi ho mají, ten to s nimi taky umí. závidím všem co mají dobrou tchýni!!Ani mému bratrovi se nepoštěstilo…ten to má snad ještě horší :potlesk: Takže bude válka o babičku :D Raději anonym, kdyby jsem nějaká vlezla :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová