Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@helenkka Tak moje tchyně si zase vůbec nevidí do pusy. Takže např. podává tříleté neteři plyšáka se slovy „tady máš toho svýho hajzlíka“. Popřípadě ji chová a říká jí: „kde je ten tvůj tata namrzlej? Už tu dávno měl být.“
Sorry, ale to mi nepřijde jako to pravé ořechové pro moje dítě, takže jí dcerku opravdu na hlídání dávat nebudu… ![]()
@Suzume moje taky ne, hanlivé přivovnání k tatínkovi jsou u ní běžné…mazec je když předevšemi popisuje jejich sexuální život, ted se jen červenám, malá stejně nerozumí, jestli v tom bude pokračovat až bude větší je taky možné že ji tam nedáme nikdy ![]()
Hm, myslíš jako, že mě posílí, když bude mým dětem někdo přenášet těch cca 220 bacilů z jejich pusy, včetně zubního kazu, jo? Tohle jsi nepoužila moc šťastně ![]()
Když nemáš zkušenosti s tím, čeho jsou někteří tcháni schopni, tak se nepouštěj do maminek ve stylu, v jakém jsi to udělala ![]()
@helenkka píše:
Mimochodem - jezení s dítětem stejnou lžící - jestli ti to vadí, tak je to trochu v rozporu s tvým mottem, protože to velmi pravděpodobně nikoho nezabije
@lukresia Ta moje zřejmě neví, co to znamená „sex“. S tchánem se pořád jen hádají, klidně i na veřejnosti nebo před návštěvami…
Příspěvek upraven 15.05.12 v 20:27
@Suzume to taky není ok, ta moje má v každé větě pi..
já už si zvykla, samozřejmě ji požádám at to omezí, nechci aby malá ve školce mluvila jako dlaždič, tchán je naopak slušný oni jsou takové protiklady…na velikonoce jsme tam byli a po vyšlehání mým mužem konstatovala, že se jí mnohem víc líbilo jak jí v noci vyšlehal „tím svým tatarem“ tchán
a šahala mu na ony místa…nebo mě vždy dostane když mi popisuje co cítí při orgasmu ![]()
@lukresia Tak ta je hustá
To může být náhodou celkem sranda ![]()
Ta moje se tváří pohoršeně i když mi manžel dá jen pusu. Jednou dokonce za manželem přijela švagrová domluvit mu, aby se ke mně před tchýní tak neměl, že jí to vadí a má z toho pak deprese ![]()
Příspěvek upraven 15.05.12 v 20:27
@lukresia jsem pro, zvlášť jestli ta tvoje bydlí taky v Krnově!
Ta moje bydlí jen kousek od nás ![]()
Příspěvek upraven 15.05.12 v 20:26
@Suzume když mě nepráskneš prozradím i kde dělá
jinak ji mám v albu Nellinečka hned mezi prvními fotkami
@Suzume škoda
jedině poslat balíkem, udělala bych mín otvorů na kyslík, aby jste hned po obdržení nelitovali
![]()
@lukresia píše:
@Suzume když mě nepráskneš prozradím i kde dělájinak ji mám v albu Nellinečka hned mezi prvními fotkami
Tak jsem to zkoukla. Tchyně vypadá mladě!
Ta moje je zřejmě o starší. Hlavně duchem ![]()
Jinak Nellinka je krásná ![]()
ježiš,tak koukám,že to může být ještě horší než u nás
u nás je teda horší tchán - ten má v každé větě taky „sráe, hono“ a podobně, těší se jak bude Davídka učit mluvit sprostě a neustále tchýni ztrapňuje,ale naštěstí o jejich sexuálnim životě nemluví,ono asi neni o čem
no a hlavně je on ten,kvůli komu tam hlavně nechci malého dávat - cokoliv řeknu,že si nepřeju,tak schválně udělá (ostatně tak se chová,ať řekne kdokoliv cokoliv,natruc udělá pravý opak,aby dotyčného naštval a nebo i urazil), pak ta sprostá mluva, do toho jeho posedlost jídlem a tim,že děti musí čokoládu,buřty,párky a já nevim co všechno - no a prostě tchýně je taková puťka,že i když s tim nesouhlasí,tak se neohradí ![]()