Oddělené ložnice - chrápaní

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
6.5.22 10:05

Já jsem opravdu hodně na tu intimitu, mazlení před spaním a po probuzení. Není pro mě nic hezčího než se probouzet vedle milovaného manžela a usínat v objetí. Ti by mi strašně chybělo. Nemám s těmi špunty problém, klidně si umím představit je používat další roky - každý den to není, nebo ne celou noc, neobtěžují mě, nevím proč by měli sluchu nějak vadit, vždyť v uchu nic nedráždí. To že neizolují úplně mi vyhovuje, budík bez problémů slyším a to ztlumení chrápáními stačí, aby mi to už nevadilo.

• Citovat
  • Upravit
8106
6.5.22 11:45

Pokud to chrápání není extrém a není tam něco vyloženě špatně zdravotně, tak pomůže sprej Pssst. Měl jsem období, kdy jsem dost chrápal a tohle pomáhalo. Stříkne se to před spaním do krku. Ale pokud má někdo dvacet kilo nadváhu a k tomu spí na zádech, tak asi pomůže leda amputace hlavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
6.5.22 12:43
@Janli píše:
Neposlouchej ty kecy, že oddělený ložnice jsou konec vztahu. Není to pravda… :roll: Není důvod, aby jsi se kvůli takovýmu předsudku nevyspala. To spíš ten vztah ukončíš, protože budeš vyčerpaná a frustrovaná. Sdílení postele má být radost a ne utrpení a povinnost. Prostě příteli oznam, že do doby než on vyřeší chrápání budeš spát jinde a pokud mu stojíš za trochu běhání po lékařích, tak to pro tebe a váš vztah udělá. A pokud ne, tak toho sobce kopni do rici.

Přesně tak. Pokud to bytové poměry dovolí, spát odděleně a na sex se sejdete v jednom nebo druhém loži. Naopak, bude to více sexy - dáme rande u Tebe nebo u mě? No a potom hezky každý ve své klidné tiché posteli bez funícího hrocha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.5.22 13:18

Manžel taky chrápe, ale s různou intenzitou. Zakladatelku chápu, já mám lehké spaní a když se probudím, trvá mi hodně času znovu zabrat. S dětmi to bylo šílené, naštěstí jsem měla spavce, ale stejnak, když mě vzbudili v jednu, tak přebalit, nakojit a pak jsem třeba do čtyř čumákovala a neusnula jsem, to byl orvnou čas na další kolo a usínala jsem kolem pátý šestý.

Je to fakt peklo. Zezačátku jsem byla s dětmi v pokoji a každé zavrtění mě probralo, Takže pro mě je to náročné. Pomáhá mi dodržovat spánkovou hygienu, chodím spát dřív než manžel, občas si beru špunty, sehnala jsem extra měkké, které mi vyhovují.

Ale taky jsem měli období, kdy jsem se uprostřed noci naštvaně sebrala a šla spát do obýváku m protože se to nedalo… poslední dobou se to tedy zlepšilo, tak snad to vydrží… a nějaké mlaskání nebo tak moc nepomáhalo, jen se nevyspal ani on

• Citovat
  • Upravit
2579
6.5.22 19:05
@Josefuna píše:
Tak on člověk s pravidelnou frekvencí asi tak nějak tuší, kdy něco bude nebo nebude. Ale přece jen večer v té posteli to člověk nemusí říkat takhle doslovně. Nebo se to dělá tak, že jeden jde do své ložnice a druhý za ním tedy nečekaně přijde s nabídkou sexu nebo se předtím den nebo dva dopředu ohlásí? Zajímalo by mě to, jak se to plánuje.

Třeba ve čtvrtek si řekneme, jestli bude sex o víkendu nebo až další týden. A v daný čas pak za ním jdu ve specifické noční košili a řeknu, aby za mnou šel do ložnice, většinou odpoledne, když je u PC nebo televize. Nebo jde on za mnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.5.22 19:19

@whitemirror
Tak to si neumím představit, takhle se domlouvat předem, to by pak v domluvená čas asi ani jeden z nás neměl zrovna chuť a naopak jí měl někdy jindy.

• Citovat
  • Upravit
12501
6.5.22 21:52
@whitemirror píše:
Třeba ve čtvrtek si řekneme, jestli bude sex o víkendu nebo až další týden. A v daný čas pak za ním jdu ve specifické noční košili a řeknu, aby za mnou šel do ložnice, většinou odpoledne, když je u PC nebo televize. Nebo jde on za mnou.

Aha, takze uz ve ctvrtek se domlouva sex na vikend nebo dokonce az na dalsi tyden, tudiz minimalne 2 dny dopredu. To jako vazne nebo je to ironie? To desny dohodnout se ve ctvrtek, ze sex bude v pondeli nebo utery. A prijit odpoledne v nocni kosili k chlapovi k pc nebo televizi? Si tu delas srandu, ja se ptala vazne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21423
6.5.22 22:04

@Josefuna myslim, ze to byla ironie. Ja bych to domlouvani sexu nebrala tak tragicky. My si taky reknem, ze mame chut a vrhnem se na to (tj. domluvime se), az dite usne. A i jako bezdetni jsme si psali zpravy, ze az se vratime z prace apod. :D Naopak mi prijde divne mit sex vyhradne vecer pred spanim nebo po probuzeni v posteli. Jak kdybychom se jinak za cely den nepotkali a jinde by to neslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
6.5.22 22:17
@Josefuna píše:
Aha, takze uz ve ctvrtek se domlouva sex na vikend nebo dokonce az na dalsi tyden, tudiz minimalne 2 dny dopredu. To jako vazne nebo je to ironie? To desny dohodnout se ve ctvrtek, ze sex bude v pondeli nebo utery. A prijit odpoledne v nocni kosili k chlapovi k pc nebo televizi? Si tu delas srandu, ja se ptala vazne.

Víš to, že existují lidi, co chuť na sex a společný intimní chvilky mají pořád, tady je jen otázka, kdy najdou společný čas? Když vím, že mám dopoledne volno a zrovna se to kryje s manželovým prázdným oknem, tak víme i měsíc dopředu, že to dopoledne bohapustě prosouložíme. Už jen to těšení, že nás čeká víc než obvyklá večerní hodinka je samo o sobě vzrušující. I to, když si od rána posíláme vzrušující sms s příslibem večerních radovánek, doma se potají dráždíme, aby to děti neviděly a čekáme na večer… :oops:. Mě by naopak frustrovalo, kdybych každý večer lehla do postele a čekala, až se na mě manžel převalí… Pro nás je tohle součástí předehry a milujeme to oba…

• Citovat
  • Upravit
2579
6.5.22 22:28
@Josefuna píše:
Aha, takze uz ve ctvrtek se domlouva sex na vikend nebo dokonce az na dalsi tyden, tudiz minimalne 2 dny dopredu. To jako vazne nebo je to ironie? To desny dohodnout se ve ctvrtek, ze sex bude v pondeli nebo utery. A prijit odpoledne v nocni kosili k chlapovi k pc nebo televizi? Si tu delas srandu, ja se ptala vazne.

No tak se neptej, když mi nevěříš. :roll: Možná tě to překvapí, ale ne každý má na sex chuť po večeři s plným břichem nebo když jde spát a padá únavou. A teď v těhotenství na to chuť nemám, což ale neznamená, že když už sex máme, že mě to nebaví. Jen prostě kdybych měla mít sex, když mám na něj chuť, nebylo by to asi nikdy. Mně prostě víc vyhovuje to plánovat než se vrhnout na chlapa večer, aby mi pak řekl „až zítra, jo? dnes jsem unavený“. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
7.5.22 07:23
@whitemirror píše:
No tak se neptej, když mi nevěříš. :roll: Možná tě to překvapí, ale ne každý má na sex chuť po večeři s plným břichem nebo když jde spát a padá únavou. A teď v těhotenství na to chuť nemám, což ale neznamená, že když už sex máme, že mě to nebaví. Jen prostě kdybych měla mít sex, když mám na něj chuť, nebylo by to asi nikdy. Mně prostě víc vyhovuje to plánovat než se vrhnout na chlapa večer, aby mi pak řekl „až zítra, jo? dnes jsem unavený“. :zed:

A jaky je rozdil v tom, ze rekne vecer, ze nechce, nebo ti rekne ve ctvrtek, ze o vikendu ne, ale az pristi tyden?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
7.5.22 07:24
@Janli píše:
Víš to, že existují lidi, co chuť na sex a společný intimní chvilky mají pořád, tady je jen otázka, kdy najdou společný čas? Když vím, že mám dopoledne volno a zrovna se to kryje s manželovým prázdným oknem, tak víme i měsíc dopředu, že to dopoledne bohapustě prosouložíme. Už jen to těšení, že nás čeká víc než obvyklá večerní hodinka je samo o sobě vzrušující. I to, když si od rána posíláme vzrušující sms s příslibem večerních radovánek, doma se potají dráždíme, aby to děti neviděly a čekáme na večer… :oops:. Mě by naopak frustrovalo, kdybych každý večer lehla do postele a čekala, až se na mě manžel převalí… Pro nás je tohle součástí předehry a milujeme to oba…

Tak chapu, kdyz mate ten den volno, ze na ten to naplanujete. Pokud ma nekdo chut porad, tak se ve ctvrtek nedomlouva na vikend nebo az dalsi tyden, to moc o chuti nesvedci, spis povinnosti mit to za sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
7.5.22 07:26
@Janli píše:
Víš to, že existují lidi, co chuť na sex a společný intimní chvilky mají pořád, tady je jen otázka, kdy najdou společný čas? Když vím, že mám dopoledne volno a zrovna se to kryje s manželovým prázdným oknem, tak víme i měsíc dopředu, že to dopoledne bohapustě prosouložíme. Už jen to těšení, že nás čeká víc než obvyklá večerní hodinka je samo o sobě vzrušující. I to, když si od rána posíláme vzrušující sms s příslibem večerních radovánek, doma se potají dráždíme, aby to děti neviděly a čekáme na večer… :oops:. Mě by naopak frustrovalo, kdybych každý večer lehla do postele a čekala, až se na mě manžel převalí… Pro nás je tohle součástí předehry a milujeme to oba…

Snad nemusis cekat, jestli se na tebe manzel prevali, muzes zacit snad sama. Nez planovat ve ctvrtek sex na vikend nebo dalsi tyden, je uz lepsi rovnou na to stanovit stredu apod., aby odpadly ty trapne domluvy sexu xx dni dopredu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
7.5.22 08:06
@Josefuna píše:

To kdybychom si tahle stanovili, vsadím se, že dítě bude mít lehké spaní a přijde mezi nás. Jako peklo je, když on chrápe (když je nemocný nebo utahaný) a do toho se vloudí dítě a chruje se a rozhazuje rukama. Na to by špunty nezabraly a odcházím naštvaně do obýváku. Naštěstí se to děje tak max 3× do roka. Na chrápání mám úplně averzi a kdyby mě chtěl někdo mučit, může mě nechat v místnosti, kde tři lidi zařezávají. Vyskočila bych z kůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.5.22 08:25

Nemyslím si, že by nutně oddělené ložnice měli vést k nějakému krachu. Myslím si, že rozumně se vyspat je základní lidská potřeba a pokud se někdo dlouhodobě nevyspí, tak to spíš může vést k psychickým problémům nebo nějakému kolapsu. Takže za mě je spánek důležitější jinak se to může negativně projevit na kvalitě života.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí