Oddělené ložnice - chrápaní

Napsat příspěvek
Velikost písma:
607
7.5.22 08:52

Nenávidím chrápání!!! Ty rady tady, že neuznáváte oddělený ložnice? A probdělou noc - to je v pořádku?
Já musím mít na spánek absolutní ticho. Vše mě vzbudí.
Za mě znám spoustu vztahů, které mají oddělený spaní. Fungujou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106366
7.5.22 09:56
@Janli píše:
Víš to, že existují lidi, co chuť na sex a společný intimní chvilky mají pořád, tady je jen otázka, kdy najdou společný čas? Když vím, že mám dopoledne volno a zrovna se to kryje s manželovým prázdným oknem, tak víme i měsíc dopředu, že to dopoledne bohapustě prosouložíme. Už jen to těšení, že nás čeká víc než obvyklá večerní hodinka je samo o sobě vzrušující. I to, když si od rána posíláme vzrušující sms s příslibem večerních radovánek, doma se potají dráždíme, aby to děti neviděly a čekáme na večer… :oops:. Mě by naopak frustrovalo, kdybych každý večer lehla do postele a čekala, až se na mě manžel převalí… Pro nás je tohle součástí předehry a milujeme to oba…
totalne odlisne nastaveni …jeden druhého nemůže pochopit :D
@whitemirror píše:
No tak se neptej, když mi nevěříš. :roll: Možná tě to překvapí, ale ne každý má na sex chuť po večeři s plným břichem nebo když jde spát a padá únavou. A teď v těhotenství na to chuť nemám, což ale neznamená, že když už sex máme, že mě to nebaví. Jen prostě kdybych měla mít sex, když mám na něj chuť, nebylo by to asi nikdy. Mně prostě víc vyhovuje to plánovat než se vrhnout na chlapa večer, aby mi pak řekl „až zítra, jo? dnes jsem unavený“. :zed:
když to naplanujete s takovou časovou prodlevou , tak vždycky mate chuť oba ?
@Janli píše:
Víš to, že existují lidi, co chuť na sex a společný intimní chvilky mají pořád, tady je jen otázka, kdy najdou společný čas? Když vím, že mám dopoledne volno a zrovna se to kryje s manželovým prázdným oknem, tak víme i měsíc dopředu, že to dopoledne bohapustě prosouložíme. Už jen to těšení, že nás čeká víc než obvyklá večerní hodinka je samo o sobě vzrušující. I to, když si od rána posíláme vzrušující sms s příslibem večerních radovánek, doma se potají dráždíme, aby to děti neviděly a čekáme na večer… :oops:. Mě by naopak frustrovalo, kdybych každý večer lehla do postele a čekala, až se na mě manžel převalí… Pro nás je tohle součástí předehry a milujeme to oba…
no prave , ze v te posteli večer nebo ráno se ten čas vždycky najde …cekat na volno ve stejnou dobu pres den , tak to by bylo hodne omezené .
@Josefuna píše:
Tak chapu, kdyz mate ten den volno, ze na ten to naplanujete. Pokud ma nekdo chut porad, tak se ve ctvrtek nedomlouva na vikend nebo az dalsi tyden, to moc o chuti nesvedci, spis povinnosti mit to za sebou.
pokud mají ten den volno a mají chuť porad , tak snad není potřeba ani nic plánovat , ale je to jasné předem .
@Tajemný ráček píše:
Nemyslím si, že by nutně oddělené ložnice měli vést k nějakému krachu. Myslím si, že rozumně se vyspat je základní lidská potřeba a pokud se někdo dlouhodobě nevyspí, tak to spíš může vést k psychickým problémům nebo nějakému kolapsu. Takže za mě je spánek důležitější jinak se to může negativně projevit na kvalitě života.

vzdy je něco za něco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2579
7.5.22 14:13

@Venetia Nejde o chuť, prostě se domlouváme na dny, kdy víme, že nás nic náročného nečeká, a tím pádem nebudeme extra unavení. Třeba když víme, že budeme sekat zahradu, je jasný, že budeme unavený a bez nálady na sex
V momentě, kdy se začneme mazlit, už na to chuť máme oba, u nás to není stylem, že bych si třeba v práci „hmm, dnes mám chuť na sex“, většinou ta chuť přijde až těsně předtím. A není to jako jízdní řád, když nám potom do toho něco vleze nebo nám není dobře, prostě to přesuneme na jindy. Mít sex vždy až před spaním nebo ráno na mě spíš zavání určitou rutinou a stereotypem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106366
7.5.22 14:47
@whitemirror píše:
@Venetia Nejde o chuť, prostě se domlouváme na dny, kdy víme, že nás nic náročného nečeká, a tím pádem nebudeme extra unavení. Třeba když víme, že budeme sekat zahradu, je jasný, že budeme unavený a bez nálady na sex
V momentě, kdy se začneme mazlit, už na to chuť máme oba, u nás to není stylem, že bych si třeba v práci „hmm, dnes mám chuť na sex“, většinou ta chuť přijde až těsně předtím. A není to jako jízdní řád, když nám potom do toho něco vleze nebo nám není dobře, prostě to přesuneme na jindy. Mít sex vždy až před spaním nebo ráno na mě spíš zavání určitou rutinou a stereotypem.

No každý to má jinak, mně by plánování odradilo, to jsem tak dělala v dobách manželství, když byl sex z povinnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
7.5.22 16:43

Chrapeme oba, takze si nemame co vycitat. Me dokonce jeho lehke pochrupkavani uklidnuje, zato me obcas budi moje vlastni. :mrgreen: O oddelenych loznicich bych neuvazovala ani kdyby chrapal jen on, neni nad to se obcas v noci vzbudit a naprosto spontanne se pomilovat. Nevim, me by to prislo jak sex na jednu noc, se po sexu oblict a jit. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2427
7.5.22 16:50

Tady nejde o chrápání, ale o sobeckým dědkovi, kterej nesnese, že by on mohl mít nějakej problém.
Ať to řeší a nebo ať jde on spát někam do chodby na podlahu. Sorry, ale tohle by pro mě byl skoro důvod k rozchodu. Ne to, že chrápe, ale to jak se k tomu staví. A co teprve, až budete řešit nějaké hodně velké problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106366
7.5.22 17:00
@Silverine247 píše:
Chrapeme oba, takze si nemame co vycitat. Me dokonce jeho lehke pochrupkavani uklidnuje, zato me obcas budi moje vlastni. :mrgreen: O oddelenych loznicich bych neuvazovala ani kdyby chrapal jen on, neni nad to se obcas v noci vzbudit a naprosto spontanne se pomilovat. Nevim, me by to prislo jak sex na jednu noc, se po sexu oblict a jit. :nevim:

Přesně tak to připadá mně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10030
7.5.22 17:35
@Silverine247 píše:
Chrapeme oba, takze si nemame co vycitat. Me dokonce jeho lehke pochrupkavani uklidnuje, zato me obcas budi moje vlastni. :mrgreen: O oddelenych loznicich bych neuvazovala ani kdyby chrapal jen on, neni nad to se obcas v noci vzbudit a naprosto spontanne se pomilovat. Nevim, me by to prislo jak sex na jednu noc, se po sexu oblict a jit. :nevim:

Asi jsi nikdy nezazila nevyspani, ja to tedy zazila z jineho duvodu, ale je to fakt neco strasneho, jsi uplne jak zombie.
A jinak my spolu spime v jedne posteli, ale spontanne jsme v noci nikdy sex nemeli, me v noci nekdo vzbudit, tak na to fakt chut nemam. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.5.22 17:37

Oddělené ložnice - nemáme, ale de fakto by to nic nezměnilo. Já chodím spát tak o tři hodiny dříve než manžela ráno zase dříve vstávám. O víkendu se stejnak vzbudím, nebo mě budí děti, zatímco on vyspává.

Sex ráno po probuzení si nedovedu představit - ranní dech, plný močák… před spaním… no to jo, ale stejně pak znovu vylézt z postele a jít se omýt…

Takže sice máme ložnici společnou, ale ne kvůli spoelčnému usínání a sexu bez domluvy.

Sex „plánujeme“ stylem, že se jeden nebo druhý večer zeptáme, jak to vidíme, jestli jsme moc utahaní nebo ne a pak čekáme, už uspíme děti. Když se povede, že jsme třeba oba doma na home office a děti ve školce, tak se zeptáme i přes den. Respektujeme únavu nebo nechuť toho druhého, neodmítáme se moc často, ale denně to fakt nedáváme.

• Citovat
  • Upravit
21430
7.5.22 17:37

@Wani my taky ne. Nevzpominam si, ze bychom se nekdy v noci oba vzbudili. Kdyz teda nepocitam, ze nas vzbudilo rvouci mimino. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
7.5.22 18:17
@whitemirror píše:

Ty reknes, ze sex rano nebo vecer zavadi nudou a stereotypem, ale vam do toho vleze to ci ono, z ceho jste unaveni, tak to ruzne presouvate. Jako nevim, kdyz jste casto unaveni a chapete, ze po sekani zahrady nebude sex, proc si to musite upresnit a rict, kdy bude. Mne je taky jasny, ze po dlouhe ceste autem treba 700 km nebude nalada na sex kvuli unave, ale nemusime si snad rict, dnes ne, az zitra. To je snad uz tak nejak jasny. U vas ten sex asi spise moc nebude nez bude. Vetsina paru ma totiz sex pravidelne, rekla bych, a neplanuje ve ctvrtek sex na vikend nebo dokonce pristi tyden. Vetsina tak nejak zna svoji frekvenci a tusi, kdy sex bude. Tezko si rekne, tak odedneska za pet dni, potom a odedneska za 10 dni, to bude cas apod. Ti, co maji sex nekolikrat do tydne, to takhle neplanuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2579
7.5.22 20:31

@Josefuna No však já nepsala, že sex máme několikrát týdně. (a teď jsem na rizikovém těhotenství, takže na to jednak nemám chuť a ani z toho nemám moc dobrý pocit) Na nízké frekvenci není nic špatného, když to oběma vyhovuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
7.5.22 21:47
@whitemirror píše:
@Josefuna No však já nepsala, že sex máme několikrát týdně. (a teď jsem na rizikovém těhotenství, takže na to jednak nemám chuť a ani z toho nemám moc dobrý pocit) Na nízké frekvenci není nic špatného, když to oběma vyhovuje.

V tehotenstvi je to neco jineho. Normalni pary si fakt nedomlouvaji ve ctvrtek sex na nedeli nebo dokonce pondeli. Ty reknes, jak to jinak je stereotypni, ale co je tohle? Jit za manzelem nebo on za mnou s tim, ze je ctvrtek a teda domluvime se na utery, cili 6 dni do predu, tak mysli, ze mi hrabe a ja o nem to samy. To bych rekla, a proc o tom ted mluvis, proc mi to rikas, kdyz ted nechces? Prijd, kdyz chtit budes. Uplne by me cokoli preslo, kdybych dostala takovy rozvrh se sexem skoro v nedohlednu a tedy dle tebe nestereotypni. To musi byt svele pocitat dny, ze jiz za 4 dny to bude, nebot je to domluveno, a potom jit na to. To je tak nestereotypni a vzrusujici celkove. A ta zivotni unava je taky vtipna, jak se musi planovat, aby clovek nebyl unaveny. Holt asi budete lidi, co jsou tak nejak celkove ze zivota unaveni. Kolik te travy prosim Te secete, nejakou louku, ze pak uz nemuze byt sex:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2579
7.5.22 22:27

@Josefuna Víš, on každý nemá život jen o tom, že chodí do práce a to je všechno. A ne, my se fakt nedomlouváme 6 dní dopředu, většinou jen den nebo dva dopředu a nic trapného na tom není. Samozřejmě někdy přijdu i tehdy, když sex chci. Já nejsem spontánní člověk, věci mám ráda naplánované a jestli to někdo považuje za nenormální, je mi úplně fuk. :mavam: Nevím, o co ti furt jde, tady stejně nemá cenu cokoliv vysvětlovat, když na to pak napíšeš, že to stejně je blbost. Když to někoho baví dělat to každý den, ať si to tak dělá. A nic neodpočítáváme, prostě si spíš potom vzpomeneme až ten den, že jsme si to naplánovali. Když si třeba naplánujeme romantickou večeři, taky to nemá vyšší hodnotu, když to nenaplánujeme a spontánně se rozhodneme až hodinu předtím. Plánovat něco není o tom, že danou věc považuju za nutné zlo a nějakou nepříjemnou povinnost. Aspoň se máme na co těšit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85381
7.5.22 22:34
@Anonymní píše:
@adamcoka to mi říká, že na co si stěžuju, že hned usnu. Akorát nemám úplně jinou možnost, protože t hodina třeba než on usne je defakto jediná, kdy se kloudně vyspím..Aspon že nepije. Neumím si představit, že by to bylo ještě horší.. Párkrát už jsem v noci odešla do obýváku a je ho slyšet i přes zavřené dveře. Špunty nepřichází v úvahu.

Nectu celou diskuzi, ale spunty neprichazi v uvahu proc. Kdyz najdes ty, co Ti vyhovuji, budes spokojena.

Jinak oddelene loznice mame snad 10 let a nejsme jedini. Zminila jsem to v praci a hned se lidi taky ozvali. Uz pred detmi jsme se oddelili, spolecne se kvalitne nevyspime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí