Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mame oddelene spani uz asi 4 roky.. Manzel silene chrape.. Vztah nam oddelene spani fakt nenarusilo, spis naopak… oba jsme se uklidnili- vyspime se. Pac jinak jsme poradne nespali ani jeden, ja kvuli jeho chrapani, on kvuli mym pripominkam, mlaskani a dloubani do nej at se otoci, atd..
Za dobu oddeleneho spani, jsme zvladli vyrobit i dceru
Takze za nas super rozhodnuti..
Ted manzel naporad vyfasoval takovou masinku s maskou na spani…kvuli tezke apnoe, kvuli tomu i tak silene chrapal… Jsem rada, ze se nechal proklepnout. Takze casem se vratim spat k nemu, pac s tou maskou nechrape..
Jo a me je 30 a manzelovi 44, takze podobny vek jako u zakladatelky.
@malákráličice tak my spolu nejsme úplně krátce…je to 6 a půl roku…rodinu neřeším…děti nejdou ![]()
@Konys to je super, že s tím k dr šel…ten můj o tom nechce ani slyšet…že stejně jediný co by mu řekl, je aby přestal kouřit, tak na co by tam chodil…je super, že vám to takto zafungovalo a přeji brzký návrat do ložnice
![]()
@Anonymní píše:
@Konys to je super, že s tím k dr šel…ten můj o tom nechce ani slyšet…že stejně jediný co by mu řekl, je aby přestal kouřit, tak na co by tam chodil…je super, že vám to takto zafungovalo a přeji brzký návrat do ložnice![]()
No ono neni moc super to, co mu navazne vse zjistili potom… Ono totiz to chrapani, ma nejaky duvod…muze to byt jen nosni prepazka…atd..Ale taky to muze mit mraky dalsich duvodu-nasledku… Muj taky nesel hned, jsme spolu 7let..a resi to az ted. Ale diky bohu za to, pac se prislo na dost zavazne diagnozy, a bude ted hlidany.
Navrat do loznice nebude jen tak
Strojek mu musi schvalit VZP, je to nejaky udelatko nekde za 100tis pry
Tak pry cca dva mesice ![]()