Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@someargue píše:
A dáváte si spunty správně? Já osobně na to přišla teprv před rokem, nikdo mi to nevysvětlil dřív 🙈 od té doby mám v uších téměř vakuum
Ja zjistila, jak se spravne pouzivaji spunty snad az po 5 letech pouzivani
a pokud spravne, tak chrapani neuslysi
Já špunty nesnesu, slyším pak vlastní tlukot srdce… občas si je teda dám, ale aby to mělo efekt, to musí být voskové špunty. Jenže ty jsou účinné tolik, že pak neslyším ani budík.
![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, už delší dobu přemýšlím o oddělených ložnicích. Přítel neskutečně chrápe, takže v noci několik hodin nedělám nic jiného než, že na něj mlaskám, hladím ho, drcám do něj…už jsem fakt fyzicky vyčerpaná, unavená. On o tom nechce ni slyšet, avšak s tím taky nehodlá nic dělat. Aktuálně už jsem ve fázi, kdy se nemůžu na nic soustředit, klimbám v autě a už nemám chut s ním ani spát (já 29, on 42)
Jak to máte u vás? Co si o tom myslíte?
Rozejít se. On je proti tobě dědek, co nechce řešit svůj problém a je mu jedno, že se trápíš. Chrápání má řešení spoustu, na sobce platí jen rozchod.
@blumen píše:
Ja zjistila, jak se spravne pouzivaji spunty snad az po 5 letech pouzivania pokud spravne, tak chrapani neuslysi
A nebolí ze špuntů uší? Mně vadí i sluchátka.
@robínek spunty jsou mekke, sluchatka tvrde. Me ne. Sluchatka mi vadi.
Manžel taky chrápe, nevěřil mi, že opravdu nahlas. Natočila jsem video a uznal, jak je to šílený, zkusil nějaké přípravky proti chrápání, nějaké babské rady, nic nepomohlo. Spíme každý zvlášť, oba se krásně vyspíme. Neřekla bych, že se ve vztahu něco změnilo.
@Janli píše:
Kvalitní sluchátka jsou měkká, ale fakt si nedovedu představit v nich spát. A mít osm hodin denně ucpaný uši, to taky není nic zdravýho…..
A cemu to vadi?
@blumen píše:
A cemu to vadi?
No mně se hned spouští nadměrně ušní maz a mám podrážděnou kůži v uchu. Spala jsem. kdysi s vatou v uších kvůli hluku z ulice a vadilo mi to.
@KimL no dr už jsme rozklíčovali…nepůjde tam, protože jediné co by mu řekl, je aby přestal kouřit…hotovo problém vyřešen..
@Scara píše:
Můj muž chrape tak, že jsem se s ním za 7 let prospala až k nespavosti. Teď už jsme 2 roky každé ve své ložnici a naopak je náš vztah lepší než předtím. Zase ale přišel s tím, že by už Teda k doktorovi zašel, že mu občas v noci chybimtakže mu budu řešit praktika a uvidíme co dál. Mám podezření na Apnoe, protože si pořád stěžuje, jak je nevyspaly, unavený, zhubnout mu nejde… ale s jeho tvrdohlavosti to je docela těžké, přesvědčit ho.
mně taky nejde zhubnout…a když mu říkám, že logicky když jsem furt unavená, protože se nevyspím, tak prostě energii doháním jídlem, tak mi řekne že to je nesmysl…
držím palce, aby to u vás dobře dopadlo…
jinak je hodně smutný příběh, že i dr musíme těm chlapům zařídit
@Anonymní píše:
mně taky nejde zhubnout…a když mu říkám, že logicky když jsem furt unavená, protože se nevyspím, tak prostě energii doháním jídlem, tak mi řekne že to je nesmysl…
držím palce, aby to u vás dobře dopadlo…
jinak je hodně smutný příběh, že i dr musíme těm chlapům zařídit
Popremyslej nad rozchodem. S timhle chlapem chces stravit zbytek zivota? Kazdy dalsi rok, ktery s nim stravis, bude rozchod tezsi, protoze se ti nebude chtit zacinat znova. Je porad jednodussi hledat chlapa pro zivot a pro rodinu pred tricitkou nez po ni.
@Anonymní píše:
@KimL no dr už jsme rozklíčovali…nepůjde tam, protože jediné co by mu řekl, je aby přestal kouřit…hotovo problém vyřešen..
Ty fakt chceš trávit život s dědkem, kterýho vůbec nezajímáš a nemiluje tě? A neříkej nic o tom, že tě miluje a jak je jinak skvělej. Pokud by tě miloval, tak dbá na tvoji pohodu a zdraví. Co bude příště? Budete mít dítě a on k němu bude odmítat vstávat nebo si s ním hrát? Hulit mu bude do obličeje? Hlavně ale aby náhodou pantáta nebyl omezeném ani o píď.
Nějaký chrápání je zástupnej problém.
@Anonymní píše:
Ahoj, už delší dobu přemýšlím o oddělených ložnicích. Přítel neskutečně chrápe, takže v noci několik hodin nedělám nic jiného než, že na něj mlaskám, hladím ho, drcám do něj…už jsem fakt fyzicky vyčerpaná, unavená. On o tom nechce ni slyšet, avšak s tím taky nehodlá nic dělat. Aktuálně už jsem ve fázi, kdy se nemůžu na nic soustředit, klimbám v autě a už nemám chut s ním ani spát (já 29, on 42)
Jak to máte u vás? Co si o tom myslíte?
To se nedá, usínat spolu ale pak právo na přesun!