Odlehčená diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
sophinka
3.7.12 22:58

@locika já raději podprsenku :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
15887
3.7.12 23:01
@sophinka píše:
@locika já raději podprsenku :mrgreen:

Jo jo, srolujem to do podprdy a dáme si šaty, které budou k našim vnadám milostivé :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
3.7.12 23:17

Tak když jsme u těch prsou… :mrgreen: Seděla jsem s mamkou a kámoškama na kafi a říkám jí… Koupila jsem si podprdu a je mi velká, tak ti jí dám. Máš větší prsa. A mamka na to: Omyl zlatá, já mám delší prsa :mrgreen:
A odpověď mého 6tiletého bratrance na téma, co chce dělat, až bude velký: Jenom sex 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
3.7.12 23:21

@meringa mamka je borka :palec: A bratranec… :pankac: :lol: Má v tom jasno chlapec :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
3.7.12 23:27

Můj brácha jako malej na otázku, jestli se těší do školky a do školy říkal, že nebude chodit ani do školky, ani do školy, ani do práce, ale že půjde rovnou do důchodu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
4.7.12 07:45

:mrgreen: :mrgreen: Dobré ranko, tady se vždycky člověk vyzubí, že má až strach, aby mu protéza nespadla do kafí :mrgreen: :palec: :potlesk:
S pravděpodobností 50 na 50 bude dnes pršet a svítit sluníčko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
4.7.12 07:54

Do dnešního vínku přidávám-

Onehdá, při cestě metrem, jsem tak napůl nahlas přemýšlela a mluvila o svém otci. Asi po 5ti minutách to tehdy 4letá dcera rozsekla hláškou - A mami, kterej tatínek tam bude? Jaký táty máme? :roll: :mrgreen:
Nemusím snad sáhodlouze popisovat, jak udělal celý vagon v pravo hleď :mrgreen: Od té doby říkám striktně otci dědo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
4.7.12 08:03

:lol: brýtro
Já od včerejška přemýšlím, kde se vzala hláška, že „jsou nějaký erekce na slunci“… jestli to bylo v nějakým filmu, nebo je to vynález někoho z rodiny, čemuž bych se nedivila. :mrgreen: :mrgreen:
Neboť, přihazuju, babi (chlapovo mamka) má občas takové vejšplechty, že padám pod stůl. Třeba na kluky (synovce): „Dojděte pustit vajíčka a posbírat slepice, jo…“. Nebo její oblíbená: „Všude doma dobře nejlíp.“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
4.7.12 08:07

:mrgreen: :mrgreen: to je fakt, taky nevím, kdeže hláška o slunci vznikla…u nás používáme interupce na slunci anebo jděte přímo, potrati :oops: :mrgreen:
Babi je boží :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
4.7.12 08:09

To je jako můj oblíbenej fór, jak běží dva policajti na vlak, nestíhaj, tak běží po kolejích a ajznboňák na ně volá: „Co tady běháte po trati?!“
Policajti: „My nejsme žádný potrati, běžíme k rychlíku!“
Ajznboňák: „Kdo je u vás krychlík?!“ :evil: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
4.7.12 08:11

3 letý chlapeček : Spadl jsem do nějakýho koberce jako do betonu.
tentýž chlapeček: postavil ochočený vlak a prý musí spěchat, aby si tátu někdo nevzal za ženu

• Citovat
  • Upravit
474
4.7.12 08:13
@sophinka píše:
3 letý chlapeček : Spadl jsem do nějakýho koberce jako do betonu.
tentýž chlapeček: postavil ochočený vlak a prý musí spěchat, aby si tátu někdo nevzal za ženu

Do koberce jako do betonu :lol: Tak to u nás známe… prťavá měla asi čtrnáct dní modřinu a hřču jak vrata, a to prosím ani nespadla, jenom jí občas baví mlátit čelem do země (asi nějaké tendence ke klanění se k Mekce, nebo co), a tentokrát to fakt přehnala. :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
4.7.12 08:13
:mrgreen: :mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
4.7.12 08:14

Geňa - řiď jako řiď nééé řiť jako řiť :mrgreen: