Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sophinka píše:
@locika já raději podprsenku
Jo jo, srolujem to do podprdy a dáme si šaty, které budou k našim vnadám milostivé ![]()
Tak když jsme u těch prsou…
Seděla jsem s mamkou a kámoškama na kafi a říkám jí… Koupila jsem si podprdu a je mi velká, tak ti jí dám. Máš větší prsa. A mamka na to: Omyl zlatá, já mám delší prsa ![]()
A odpověď mého 6tiletého bratrance na téma, co chce dělat, až bude velký: Jenom sex ![]()
Můj brácha jako malej na otázku, jestli se těší do školky a do školy říkal, že nebude chodit ani do školky, ani do školy, ani do práce, ale že půjde rovnou do důchodu ![]()
Dobré ranko, tady se vždycky člověk vyzubí, že má až strach, aby mu protéza nespadla do kafí
![]()
S pravděpodobností 50 na 50 bude dnes pršet a svítit sluníčko ![]()
Do dnešního vínku přidávám-
Onehdá, při cestě metrem, jsem tak napůl nahlas přemýšlela a mluvila o svém otci. Asi po 5ti minutách to tehdy 4letá dcera rozsekla hláškou - A mami, kterej tatínek tam bude? Jaký táty máme?
![]()
Nemusím snad sáhodlouze popisovat, jak udělal celý vagon v pravo hleď
Od té doby říkám striktně otci dědo ![]()
brýtro
Já od včerejška přemýšlím, kde se vzala hláška, že „jsou nějaký erekce na slunci“… jestli to bylo v nějakým filmu, nebo je to vynález někoho z rodiny, čemuž bych se nedivila.
![]()
Neboť, přihazuju, babi (chlapovo mamka) má občas takové vejšplechty, že padám pod stůl. Třeba na kluky (synovce): „Dojděte pustit vajíčka a posbírat slepice, jo…“. Nebo její oblíbená: „Všude doma dobře nejlíp.“ ![]()
to je fakt, taky nevím, kdeže hláška o slunci vznikla…u nás používáme interupce na slunci anebo jděte přímo, potrati
![]()
Babi je boží ![]()
To je jako můj oblíbenej fór, jak běží dva policajti na vlak, nestíhaj, tak běží po kolejích a ajznboňák na ně volá: „Co tady běháte po trati?!“
Policajti: „My nejsme žádný potrati, běžíme k rychlíku!“
Ajznboňák: „Kdo je u vás krychlík?!“
![]()
3 letý chlapeček : Spadl jsem do nějakýho koberce jako do betonu.
tentýž chlapeček: postavil ochočený vlak a prý musí spěchat, aby si tátu někdo nevzal za ženu
@sophinka píše:
3 letý chlapeček : Spadl jsem do nějakýho koberce jako do betonu.
tentýž chlapeček: postavil ochočený vlak a prý musí spěchat, aby si tátu někdo nevzal za ženu
Do koberce jako do betonu
Tak to u nás známe… prťavá měla asi čtrnáct dní modřinu a hřču jak vrata, a to prosím ani nespadla, jenom jí občas baví mlátit čelem do země (asi nějaké tendence ke klanění se k Mekce, nebo co), a tentokrát to fakt přehnala.
![]()
@locika já raději podprsenku