Odsuzuji IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6639
13.11.14 12:32

@krtek7489 Ale kdyby Ti to nikdo neřekl, že je to dítě z umělého, tak to prostě nepoznáš :nevim: Nejsou jiní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6639
13.11.14 12:33
@JLP píše:
@Lasislava1 Ha! vidím 30.10. ET - už sis udělala test? ;)

Jasnačka, od 8 dne // a dnes potvzeno z krve - 630 :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
13.11.14 12:33
@Beccca píše:
Je tady ještě někdo kdo nesouhlasí s umělým oplodněním? Zkrátka se mu to zdá jako mě proti přírodě?
Nechci provokovat ani vyvolávat hádky ale nemůžu si pomoct, mám předsudky vůči ženám které se za každou cenu chtějí stát matkami a přitom ani nepomyslí na dětské domovy.

pak by populace vymřela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
13.11.14 12:34

@Natálka26 děkuju za odpověd ;) v podstatě s tebou souhlasím, ale s tím jak to podala prvně se přímo nabízelo, aby sem došly i ty holky, které mají opačný názor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
13.11.14 12:34
@katula9 píše: Čili chceš říct že někdo jako nemá mít dítě? jako promiň ale třeba u mě jiná možnost není mám dvě závažné diagnozy a už těd vím že v budoucnu to jinak nepujde

Ale to je právě ten osud, že by jsi se 2 závažnými nemocemi asi mít děti neměla, když to nepůjde přirozeně. O tom to právě je. Proč chceš tu přírodu za každou cenu ošulit? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6639
13.11.14 12:35
@Natálka26 píše:
@Lasislava1Já si nefandím, ale ty absolutně nevíš na co jsem reagovala.

No to nevím, protože já jsem psala, že Tvůj názor respektuji a že rozhodnutí je na přírodě, tak opravdu nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JLP
4646
13.11.14 12:36

@Lasislava1 gratuluji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6639
13.11.14 12:37

@JLP Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955

@Beccca tak ta diskuse se rozjela tak nějak samovolně především z toho důvodu, že z Tvého příspěvku není absolutně zřejmé, co je předmětem diskuse - jestli si chceš popovídat s těmi, co a)IVF odmítají IVF jako celek, b)IVF neodmítají v zásadě, ale pro sebe zvolily jinou variantu, zejména adopci, c) s těmi co IVF neodmítají, ale vadí jim ženy, které absolvují IVF bez ohledu na to, aby se zamýšlely i nad negativními morálními stránkami IVF

nic není černobílé, IVF má samozřejmě řadu etických negativních nebo minimálně zamýšleníhodných stránek (nevidím důvod proč by o nich nemohly diskutovat i ženy, které IVF nakonec podstoupily), ale pokud chceš aby tu padaly jen ty jednostranné názory bez ohledu na to, jakým směrem, tak je to fakt jen provokativní zchlazení žáhy ať už je téma diskuse jakékoliv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
@Lasislava1 píše:
Jasnačka, od 8 dne // a dnes potvzeno z krve - 630 :dance:

Gratulka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139

@krtek7489 já bych tu přírodu chtěla taky ošulit, protože tu ta možnost IVF je, tak proč ji nevyužít :nevim:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6639
13.11.14 12:38
@wobludka píše:
@Beccca tak ta diskuse se rozjela tak nějak samovolně především z toho důvodu, že z Tvého příspěvku není absolutně zřejmé, co je předmětem diskuse - jestli si chceš popovídat s těmi, co a)IVF odmítají IVF jako celek, b)IVF neodmítají v zásadě, ale pro sebe zvolily jinou variantu, zejména adopci, c) s těmi co IVF neodmítají, ale vadí jim ženy, které absolvují IVF bez ohledu na to, aby se zamýšlely i nad negativními morálními stránkami IVFnic není černobílé, IVF má samozřejmě řadu etických negativních nebo minimálně zamýšleníhodných stránek (nevidím důvod proč by o nich nemohly diskutovat i ženy, které IVF nakonec podstoupily), ale pokud chceš aby tu padaly jen ty jednostranné názory bez ohledu na to, jakým směrem, tak je to fakt jen provokativní zchlazení žáhy ať už je téma diskuse jakékoliv

Naprosto pefektně napsáno a souhlasím se vším.. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6639

@kometa32 Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806

Něco na odlehčení… :-)

@Lasislava1 Třeba ty děti vidí takto :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
13.11.14 12:39

Jestli je to proti prirode, tak brzo vymreme, pac lidi s poruchou je cim dal vic. A vubec,…operace, zachrana zivota jw taky proti prirode.

Příspěvek upraven 13.11.14 v 12:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.