Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Wape to by bylo skvělé s tím srazíkem
Akorát jsem teď nějaká nachcípaná,tak abych někoho nenakazila
Doufám,že příští týden už budu v poho ![]()
Já jsem taky chcíploň a Honzíček bohužel taky…a dnes při té inverzi jsme ani nešli ven. Spinká zababušenej v chládku na chodbě.
No tak to vidím,že jsme dvě ![]()
Abych se přizala,tak sem si teď vzala tři dny dovču na vyležení,ale nevím jestli mi to pomohlo. Je mi sice líp než na začátku,ale uvidím zítra,jestli raději nenavštívím Dr. ![]()
HOlky já jsem strašná, že se chlubím, ale já mám takovou radost ![]()
Dnešní oběd
http://www.youtube.com/watch?…
juchůůůůů
A tak mě ještě napadá, copak Farska už jsou přestěhovaní, nevíte někdo, jak jsou spokojení?
Wape suoer a krasna plastenka:-) my dnes taky papali jak profici, jsou to deti sikovne
Wape- HOnzíku, Ty jsi šikulka. Maminka toho navařila málo! ![]()
Ty jo, a pěkně vám narostly vlasy!!
Wape, paráda:) A pěknej hárošek, Daník má na hlavě tři a půl chlupu a to je mnohem vlasatější, než byl v jeho věku Adámek:)
wape - jeeee ten krasne papa a jak mu to chutna, my tedy samotnou mrkvicku eee, jedine ve vyvaru
a jaky byl srazi? kolik se vas seslo? Stepanek byl vcera a jeste dnes moc mrzuty - takoveho ho neznam, nakonec jsem zjistila, ze to nejsou zuby, ale zazivaci potize, porad ublinkaval, dnes vecer uz to bylo lepsi
farska - kdepak jsi? taky jsem na tebe myslela, jak jste to vse zvladli?
Smilca ahojky
no ono v té mrkvičce bylo MM a malilinko máslíčka…to by snad chutnalo i mě. Jen doufám, že si to bude pamatovat i zítra a otvírat pěkně pusinku. Ale byl strašně legrační, nejdřív řval, pak to spolkl a najednou začal sám od sebe otvírat pusinu.
Zdeni jj vlásky…ty rostou a rostou a rostou, ale jenom nahoře. Po stranách ne ![]()
Baru to se mi nechce až věřit se ségrou ta její známka. To bych ji fakt nikdy nedala…ale ona je asi tak akční, že to soustředění bude horší, co?
Ahoj holky…
nechodite nektera do parku kocarkovat? Ze bych se vetrela…
![]()
Tak my dnes s parku ne-e, Vojta měl veer horečku a ráno zvýšenou teplotu, takže opět sedíme doma
Už se z toho jeho zdravotního stavu vážně zblázním!
![]()