Olomouc - tipy na akce, hřiště atd

• Fotoalbum (44)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3356
7.2.10 21:22

Brumli asi už máte sporťák, že? Nebo ještě korbičku?

Já zítra dopoledne jedu asi nejspíše do Uničova do práce, ale zítra odpoledne nebo úterý dopoledne bych mohla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1965
7.2.10 21:52

wape jo jo uz sportak…
Ja muzu v podstate kdykoliv…tak jako tak do toho parku musim…mala ted odmita usnout doma :lol:
Takze staci rict kdy a kde…a budu tam…teda pokud si to tady stihnu precist :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
7.2.10 21:53

Domi, tak jsem se taky zapojila do diskuze o „létání miminek“. S manželem jsme na tu reportáž v TV nevěřícně zírali. Naprostá hrůza.
Jo a nevíte někdo o Cancerce???

Cancerko, dlouho jsem o Tobě a holčičkách neslyšela ani v prosinčatech!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
7.2.10 21:57

Zdeni mi tu z toho je opravdu zle…naštěstí mi to D přepl na něco jiného :-) nebere mi to hlava a nechápu to.

Brumli tak v úterý dopoledne budu po 10 hodině korzovat po Čechových sadech a já si Tě najdu :-) :-) :-) anebo můžeme rovnou dát někde srazík :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
7.2.10 22:01

Přesně Peťo, to prostě hlava nebere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
8.2.10 08:46

Ahojky!

Wape - tak já se zítra dopo taky nejspíš přidám :lol: Kámoška se mi neozvala a procházení mi neuškodí (s malou to na nějaké dlouhé procházky není)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
8.2.10 08:49

Brumli - taky jsem si všimla ještě jedné maminky, která má kočárek a kokříka. Vždycky když na sebe narazíme, tak se řechtáme.A korát oni mají jiný kočárek - já mám modrý (takový jsem ještě po Ol. neviděla, takže jsme taky nepřehlédnutelní)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
8.2.10 09:33

Holky tak zitra v parku.....tesime se:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1965
8.2.10 09:57

wape hihihi…to zni hezky, ze si me najdes…bojim, bojim :lol:
Ne ze by byly Cechovy sady tak velky, ale mozna by bylo bezpecnejsi si upresnit misto…at vsichni nekoluji kolem a nenahanime jedna druhou :lol:
Navrhuju bud Bozce Nemcove za zadama…nebo treba u mostu, co je smer Smetanovy sady :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
8.2.10 12:13

Evi jsem Tě dnes viděla z auta :-) opět jsi telefonovala :-) Já musela jet do Uničova…:-( ale jo, cesta se jakž takž dala
Brumli klidně u mostu (mám to blíž hihi) a tak po té 10 hodině.
Baru super, že můžeš taky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
8.2.10 12:28

wape to ja skoro porad s kamoskou , mame to zadara tak kecame:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
8.2.10 14:59

Holky tak ja maleho prechvalila, dnes jsem do nej nedostala ani lzicku…:_( :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
8.2.10 15:06

Evi fakt? Ale tak to je prý normoš…aspoň holky z diskuze to říkaj. Že prý každý den není posvícení. A copak jsi měla? Mrkvičku s bramborem?
My dnes dali nějakých cca 150g :dance: ale že by z toho byl nadšen…to jen tak u první půlky, pak ho to očividně nebaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
8.2.10 15:11

wape prvni 4 dny pohoda, to otviral pusinku a slo mu to, vcera na nej tatka delal blbinky kdyz nechtel, tak to taky slo, ale dnes a ni nahodou, je cely den takovy mrzuty, nenechali jsme hop poradne vyspat, dnes u dvou doktoru, v cekarne usnul, pak jsme ho zase museli vzbudit…tak nevim, vim, ze to nic neznamena, ale stve me to, nutit ho nechci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1965
8.2.10 18:42

wape hele, ale klido nekde az ve Smetanovych sadech…mne dneska Evca rikala, ze to tam mate vsechny bliz…ze chodite nejvic tam, toz ja se klido prizpusobim :lol: Tak ze by po te 10 nekde u Fontany?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová