Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Brumli asi už máte sporťák, že? Nebo ještě korbičku?
Já zítra dopoledne jedu asi nejspíše do Uničova do práce, ale zítra odpoledne nebo úterý dopoledne bych mohla ![]()
wape jo jo uz sportak…
Ja muzu v podstate kdykoliv…tak jako tak do toho parku musim…mala ted odmita usnout doma ![]()
Takze staci rict kdy a kde…a budu tam…teda pokud si to tady stihnu precist ![]()
Domi, tak jsem se taky zapojila do diskuze o „létání miminek“. S manželem jsme na tu reportáž v TV nevěřícně zírali. Naprostá hrůza.
Jo a nevíte někdo o Cancerce???
Cancerko, dlouho jsem o Tobě a holčičkách neslyšela ani v prosinčatech!! ![]()
Zdeni mi tu z toho je opravdu zle…naštěstí mi to D přepl na něco jiného
nebere mi to hlava a nechápu to.
Brumli tak v úterý dopoledne budu po 10 hodině korzovat po Čechových sadech a já si Tě najdu
anebo můžeme rovnou dát někde srazík ![]()
Ahojky!
Wape - tak já se zítra dopo taky nejspíš přidám
Kámoška se mi neozvala a procházení mi neuškodí (s malou to na nějaké dlouhé procházky není)
Brumli - taky jsem si všimla ještě jedné maminky, která má kočárek a kokříka. Vždycky když na sebe narazíme, tak se řechtáme.A korát oni mají jiný kočárek - já mám modrý (takový jsem ještě po Ol. neviděla, takže jsme taky nepřehlédnutelní)
wape hihihi…to zni hezky, ze si me najdes…bojim, bojim ![]()
Ne ze by byly Cechovy sady tak velky, ale mozna by bylo bezpecnejsi si upresnit misto…at vsichni nekoluji kolem a nenahanime jedna druhou ![]()
Navrhuju bud Bozce Nemcove za zadama…nebo treba u mostu, co je smer Smetanovy sady ![]()
Evi jsem Tě dnes viděla z auta
opět jsi telefonovala
Já musela jet do Uničova…:-( ale jo, cesta se jakž takž dala
Brumli klidně u mostu (mám to blíž hihi) a tak po té 10 hodině.
Baru super, že můžeš taky ![]()
wape to ja skoro porad s kamoskou , mame to zadara tak kecame:-)
Holky tak ja maleho prechvalila, dnes jsem do nej nedostala ani lzicku…:_( ![]()
Evi fakt? Ale tak to je prý normoš…aspoň holky z diskuze to říkaj. Že prý každý den není posvícení. A copak jsi měla? Mrkvičku s bramborem?
My dnes dali nějakých cca 150g
ale že by z toho byl nadšen…to jen tak u první půlky, pak ho to očividně nebaví.
wape prvni 4 dny pohoda, to otviral pusinku a slo mu to, vcera na nej tatka delal blbinky kdyz nechtel, tak to taky slo, ale dnes a ni nahodou, je cely den takovy mrzuty, nenechali jsme hop poradne vyspat, dnes u dvou doktoru, v cekarne usnul, pak jsme ho zase museli vzbudit…tak nevim, vim, ze to nic neznamena, ale stve me to, nutit ho nechci…
wape hele, ale klido nekde az ve Smetanovych sadech…mne dneska Evca rikala, ze to tam mate vsechny bliz…ze chodite nejvic tam, toz ja se klido prizpusobim
Tak ze by po te 10 nekde u Fontany?