Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojda ![]()
Tak my teda venku byly…a je pekna sibir…fuj…odpoledne uz asi dobrovolne nejdu ![]()
Holky a nebudete někdo náhodou chodit do Delfínka s miminkem od 18.2.? Jen tak, když se o tom zrovna bavíte..
Počasí je fakt děs, mně už to leze na mozek. Tak, jako letos, jsem snad po jaru ještě nikdy netoužila..
Evi no myslela jsem na TEbe, ale mě se tak nechce, ale asi bych šla…ovšem já se nevykopu dřív než o půl jedenácté…musím tu trošku poklidit a udělat si hlavu…budeš v parku?
wape jojo, budu tam, nekde se ve smetankach po pul jedenacte potkame
Ahoj holky, taky už začínám pěkně brblat na to počasí. Včera jsem vyrazila s holkama do města, sháněly jsme pro Aničku masku. Lucinka mi v obchodech řve horkem, no už aby bylo jaro.
Holky pocasi otresne, otravne, na nic, ale my s wape jsme si dnes dali tak vyborny punc, plny ovoce, mandli ..fakt parada, muzeme doporucit:) spravilo to naladu v tomto pocasi:-)
Jojo punčík fakt výborný! A to z první olomoucké vinotéky
ten ve stáncích na náměstí se už fakt nedá pít
mňamky.
Tak dnešní příkrm…jsem mu to rozmixovala a začal papkat…hurááá…pak se najednou zarazil a už nechtěl. Tak jsem si řekla, že se najím aspoň já. Vzala jsem si talíř a velkou lžíci a jedla to svoje a on pokaždé, když jsem si dávala lžíci do pusy otvíral pusinku. Tak pak to svoje jídlo dojídal z normálního dospěláckého talíře normální kovovou lžičkou
a jak si čvachtal…
Jééé, holky, tak to jste si daly
Kde je první olomoucká vinotéka, prosím?? ![]()
Zdeni Lafayetova ulice
mají tam ceduli venku, že je vevnitř punč…a fakt moc dobrý:
a byl tam ananas, jahoda, mandle a ještě to jedno ovoce, co jsem neznala a spadlo mi na zem a už jsem to zapomněla
jo holt vykojený mozek ![]()
A slečna nám dala i víčko na ty kelímky ![]()
wape píše:
Zdeni Lafayetova ulicemají tam ceduli venku, že je vevnitř punč…a fakt moc dobrý:
- olomoucký s rumem
- finský s vodkou
A slečna nám dala i víčko na ty kelímky
a byl tam ananas, jahoda, mandle a ještě to jedno ovoce, co jsem neznala a spadlo mi na zem a už jsem to zapomnělajo holt vykojený mozek
wape prosim prosim jakou to kupujete tu kasi??? tze bych ji zkusila na noc at treba spi???
![]()
Evi já nakonec kupuji v DM od alnatury čiště jáhlovou nemléčnou. Jsou tam jenom jáhly a jakýsi vitamín. Ale že by po tom víc spal, to fakt
Možná ty první dvě noci a pak si asi zvykl. Říkala mi to tak i Brumla. Jo a ještě je prý dobrá od Nestle čistě rýžová nemléčná, ale tu v DMku nemají. ASi si ji půjdu objednat do lékárny, ale taky uvažuji, že ji prostě uvařím. Povařím rýži a rozmixuji…
JA mam od Nestle Sinlac, to je taky ciste ryzova, tak uvidim, premyslim, jestli to zkusit…