Olomouc - tipy na akce, hřiště atd

• Fotoalbum (44)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1965
11.2.10 11:37

Ahojda :-)

Tak my teda venku byly…a je pekna sibir…fuj…odpoledne uz asi dobrovolne nejdu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
11.2.10 12:10

Holky a nebudete někdo náhodou chodit do Delfínka s miminkem od 18.2.? Jen tak, když se o tom zrovna bavíte..

Počasí je fakt děs, mně už to leze na mozek. Tak, jako letos, jsem snad po jaru ještě nikdy netoužila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
12.2.10 07:03

wape nejdes dneska ven??? dlouho jsem te nevidela:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
12.2.10 08:21

Evi no myslela jsem na TEbe, ale mě se tak nechce, ale asi bych šla…ovšem já se nevykopu dřív než o půl jedenácté…musím tu trošku poklidit a udělat si hlavu…budeš v parku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
12.2.10 08:42

wape jojo, budu tam, nekde se ve smetankach po pul jedenacte potkame

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
12.2.10 09:00

Jojo Super! To je hnus to počasí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
12.2.10 12:47

Ahoj holky, taky už začínám pěkně brblat na to počasí. Včera jsem vyrazila s holkama do města, sháněly jsme pro Aničku masku. Lucinka mi v obchodech řve horkem, no už aby bylo jaro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
12.2.10 14:39

Holky pocasi otresne, otravne, na nic, ale my s wape jsme si dnes dali tak vyborny punc, plny ovoce, mandli ..fakt parada, muzeme doporucit:) spravilo to naladu v tomto pocasi:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
12.2.10 14:49

Jojo punčík fakt výborný! A to z první olomoucké vinotéky :-) ten ve stáncích na náměstí se už fakt nedá pít :-) mňamky.

Tak dnešní příkrm…jsem mu to rozmixovala a začal papkat…hurááá…pak se najednou zarazil a už nechtěl. Tak jsem si řekla, že se najím aspoň já. Vzala jsem si talíř a velkou lžíci a jedla to svoje a on pokaždé, když jsem si dávala lžíci do pusy otvíral pusinku. Tak pak to svoje jídlo dojídal z normálního dospěláckého talíře normální kovovou lžičkou :oops: a jak si čvachtal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
12.2.10 19:56

Jééé, holky, tak to jste si daly :-D Kde je první olomoucká vinotéka, prosím?? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
12.2.10 20:10

Zdeni Lafayetova ulice :-) mají tam ceduli venku, že je vevnitř punč…a fakt moc dobrý:

• olomoucký s rumem
  • finský s vodkou

a byl tam ananas, jahoda, mandle a ještě to jedno ovoce, co jsem neznala a spadlo mi na zem a už jsem to zapomněla :-) jo holt vykojený mozek :-)

A slečna nám dala i víčko na ty kelímky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
12.2.10 21:17
wape píše:
Zdeni Lafayetova ulice :-) mají tam ceduli venku, že je vevnitř punč…a fakt moc dobrý:
  • olomoucký s rumem
  • finský s vodkou

a byl tam ananas, jahoda, mandle a ještě to jedno ovoce, co jsem neznala a spadlo mi na zem a už jsem to zapomněla :-) jo holt vykojený mozek :-)

A slečna nám dala i víčko na ty kelímky :palec:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
15.2.10 06:12

wape prosim prosim jakou to kupujete tu kasi??? tze bych ji zkusila na noc at treba spi??? :-) :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
15.2.10 07:55

Evi já nakonec kupuji v DM od alnatury čiště jáhlovou nemléčnou. Jsou tam jenom jáhly a jakýsi vitamín. Ale že by po tom víc spal, to fakt :nevim: Možná ty první dvě noci a pak si asi zvykl. Říkala mi to tak i Brumla. Jo a ještě je prý dobrá od Nestle čistě rýžová nemléčná, ale tu v DMku nemají. ASi si ji půjdu objednat do lékárny, ale taky uvažuji, že ji prostě uvařím. Povařím rýži a rozmixuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
15.2.10 08:43

JA mam od Nestle Sinlac, to je taky ciste ryzova, tak uvidim, premyslim, jestli to zkusit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová