Opakované potraty

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10486
2.5.12 13:29

No podle mě je fakt hlavní se nechat pořádně vyšetřit, a tak genetika je opravdu základ, otěhotnět sice můžeš ale vždy potratíš a tolikrát už to není náhodné…je třeba vyšetřit štítnou žlázu, pak různý infekce (např. pohlavní nemoci, zoonozy atd. těch infekcí je plno) a v neposlední řadě imunologie ta je taky dost důležitá a častokrát se najde zakopaný pes právě tam, asi bych doktora o to požádala, určitě to už nemá smysl zkoušet bez těch vyšetření

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.5.12 13:30

Vím, že jsme tady na tom všechny stejně, ale i tak je to šílený pocit :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.5.12 13:32

Nějakou tu cytologii a tyto věci mám také ok. Uvidím co mi řekne ve středu, no :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
2.5.12 13:33

ono nejde jen o gynekologické vyšetření, ale hlavně o ty které jsem tu vypsala, taky jsem gynekologicky ok a třikrát jsem potratila, ale třeba ostatní holky ještě poradí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.5.12 13:45

Já vím, děkuju. Nevím proč se tomu dr do teď tak bránil.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
2.5.12 14:23

Ahoj,já taky potratila 3× a teď mi už 12 dní spinká v postýlce náš čtvrtý pokus jménem Anička :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
2.5.12 15:04

@Bajča jůůů Bajčo gratuluju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
2.5.12 15:05

Děkuji,je to trošku zázrak ale hlavně že se podařilo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
2.5.12 15:05

@Bajča doufám, že se takovéhleho zázraku taky dočkám :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
2.5.12 15:07

určitě.Chystáte se teď taky na čtvrtý pokus? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.5.12 15:30

Bajčo,
také gratuluju, je to úžasný.. Moc ti to přeju. Absolvovala jsi nějaká vyšetření atd? Změnila jsi něco na svém životním stylu? Jak ale koukám na fotečku, již máš dítka dvě. Možná se pletu, ale myslím, že když už jedno máš, vždy se na situaci nahlíží snáž, než když se toho prvního nemůžeš dočkat, i když vím, že to bolí stejně. Tak ještě jednou gratuluji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
2.5.12 17:58

@Bajča zatím ne, asi až v létě nebo koncem léta, teď cvičím Mojžíšovku ještě mám jednu mobilizaci a pak se eventuelně můžeme začít snažit, ale nejdříve si chci aspoň trochu užít léto a pak to chcem zase zkusit, ale bojim bojim :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
2.5.12 18:34

ahoj,no byli jsme s manželem akorát na genetice,tam nepřišli na nic.jinak řekla bych že jsem na svém životě nezměnila nic,prostě to 3× byla asi jen náhoda,teda asi tomu začnu věřit.jo jednu dceru mám,ale ta je z prvního manželství takže teďkom Anička byla taky moc vymodlená,hlavně pro manžela ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
3.5.12 08:03

@Bajča já z toho uplně bulim. Jsem ráda, že se vám povedl 4 pokus. Na konci léta bude zkoušet po 3 a snad to klapne. Teď mam před sebou vyšetření a uvidíme co bude. Od Dr. mam zakázáno těhotnět dokud nebudou vyšetření. Jsem týden a něco po revizi, takže mam před sebou čekání.

Haluštička: držim Ti palce a zkus se domluvit s Dr. na dalším vyšetření. Mě Dr. hned řekla, že 2× potratit defakto stejně neni normální a že by se z vyšetření mohlo něco ukázat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
3.5.12 08:18

No taky tomu pořád nemůžu uvěřit že se nakonec zadařilo.ono jak člověk potratí 3× tak ti každý řekne že to není náhoda a pak člověk jak zas otěhotní tak tomu nedává moc šancí.nicméně věřila jsem a dopadlo to dobře.já mám za sebou taky 2 revize,až potřetí to bylo bez revize a hned další měsíc jsem opět otěhotněla a už bylo vše ok.těhotenství probíhalo naprosto ukázkově až jsem se tomu divila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty