Opakované potraty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
124
13.7.13 19:46

@JaLa držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4340
13.7.13 20:19

@frapik Díky! Já Tobě taky!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
14.7.13 20:03

Ahoj holky s tema pohybama je to pravda :) frapik : az je ucitis budes klidnejsi ja je mam od 18 tydne a mimi radi vzdy kdyz jsem vklidu tak vim ze je to o. k :lol: :lol: ty uz mas za sebou taky kus cesty :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
15.7.13 09:15

@Elunaj9
co to je sujok? slysim to poprve 8o

• Citovat
  • Upravit
114
15.7.13 10:00

@Papia neumím moc vysvětlit, ale koukni na Su jok Budějovická, Mudr. Biljaková…ona uvádí, že 100% vyléčila neplodnost atd…ale dostala jsem na ni doporučení, od paní, která prošla také potraty…a po návštěvách ordinace, otěhotněla a vše v pořádku ale nevím :roll: čím se blíží to, že bych tam měla chodit, přestávám tomu věřit…joo kdybych nemohla otěhotnět, to je jiná, pak myslím, že to jde..ale v tomto případě nevím… první konzultace je za 1100,– a každá další cca 800,– s tím, že léčba trvá 8 týdnů, takže docela finančně náročné.. uvidím.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.7.13 10:38

Ahoj,
já už nevím co dělat, jsem úplně na dně :-( potrat ve 10tt a v pátek znovu, ale už v 1tt. Tak strašně jsme si s přítelem miminko přály a zase jsme o něj přišly..:-( já už nemůžu, nic mě nebaví, dny i noci probrečím, už mě i napadají takové věci, že už tady nechci být :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
15.7.13 10:49

@Terka baterka já ti uplně rozumím, mám to za sebou 3×, teď jsem ve 12 týdnu, ale zrovna sedím na gauči plná strachu, protože jsem bez jakýchkoli příznaků a mám děsnej strach… přemýšlím jak bych to zvládla počtvrté… už nemám sílu odpovídat na dotazy okolí, kdy my budeme mít rodinu… na otázky kamarádek „tak co je nového“? ufff v určitém věku se vše točí kolem dětí, už jsem z toho unavená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.7.13 10:55

Já už jsem vysílená, teď po druhé o tom nikdo nevěděl jen přítel věděl, že jsem byla těhotná. Ale o to je to težší, že se musím před každým přetvařovat jak se máme skvěle, přitom se mi chce pořád brečet..je mi tak úzko, tak prázdno a vůbec nevím co s tím :-( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
15.7.13 10:57

@Terka baterka V tuhle chvíli se nedá nic jiného než to prostě vydržet, já také nikomu v okolí neřekla, že jsem těhotná, nestojím o ty soucitné pohledy, kdyby to zas nevyšlo. Pokud by ty špatné myšlenky neustupovaly pak ti doporučuji návštěvu nějakého psychologa, já po tom druhém potratu také chodila, myslím, že mi to pomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.7.13 11:13

Asi budu muset nekam jit, jelikoz mam v hlave hrozne myslenky, vcera uz jsem ani nemohla spat a sedela jsem asi hodinu sama v obyvaku po tme a myslela, jak bych si neco udelala. me uz nic nebavi :,( tak strasne jsem to miminko chtela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
15.7.13 11:20

@Terka baterka To znám, je nejvyšší čas obrátit se na odborníka, tohle člověk sám nezvládne. Nevím odkud jsi, ale tady se můžeš podívat do svého regionu, a jsou zde i recenze pacientů. http://www.znamylekar.cz/psycholog

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.7.13 11:26

Jsem z Litoměřicka. Moc děkuju, jelikož jsem úplně v koncích :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
15.7.13 11:29

@Terka baterka Kdo nezažil, nepochopí. Bude líp, bude! Uvidíš! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
15.7.13 11:34

Ver ze bude lip ja byla taky po druhem potratu v koncich uz jsem nechtela o diteti nic slyset u doktora ti pomuzou a zac uvidis ze se zas zacnes smat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4340
15.7.13 12:42

@Terka baterka Moc s Tebou soucítím! A rozhodně souhlasím s holkama, zajdi si k odborníkovi, ten pomůže - třeba do začátku předepíše i nějaké léky, abys to lépe zvládla. Moc držím palce a věřím, že brzy bude líp!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty