Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky s tema pohybama je to pravda
frapik : az je ucitis budes klidnejsi ja je mam od 18 tydne a mimi radi vzdy kdyz jsem vklidu tak vim ze je to o. k
ty uz mas za sebou taky kus cesty ![]()
@Papia neumím moc vysvětlit, ale koukni na Su jok Budějovická, Mudr. Biljaková…ona uvádí, že 100% vyléčila neplodnost atd…ale dostala jsem na ni doporučení, od paní, která prošla také potraty…a po návštěvách ordinace, otěhotněla a vše v pořádku ale nevím
čím se blíží to, že bych tam měla chodit, přestávám tomu věřit…joo kdybych nemohla otěhotnět, to je jiná, pak myslím, že to jde..ale v tomto případě nevím… první konzultace je za 1100,– a každá další cca 800,– s tím, že léčba trvá 8 týdnů, takže docela finančně náročné.. uvidím.. ![]()
Ahoj,
já už nevím co dělat, jsem úplně na dně
potrat ve 10tt a v pátek znovu, ale už v 1tt. Tak strašně jsme si s přítelem miminko přály a zase jsme o něj přišly..:-( já už nemůžu, nic mě nebaví, dny i noci probrečím, už mě i napadají takové věci, že už tady nechci být
![]()
@Terka baterka já ti uplně rozumím, mám to za sebou 3×, teď jsem ve 12 týdnu, ale zrovna sedím na gauči plná strachu, protože jsem bez jakýchkoli příznaků a mám děsnej strach… přemýšlím jak bych to zvládla počtvrté… už nemám sílu odpovídat na dotazy okolí, kdy my budeme mít rodinu… na otázky kamarádek „tak co je nového“? ufff v určitém věku se vše točí kolem dětí, už jsem z toho unavená…
Já už jsem vysílená, teď po druhé o tom nikdo nevěděl jen přítel věděl, že jsem byla těhotná. Ale o to je to težší, že se musím před každým přetvařovat jak se máme skvěle, přitom se mi chce pořád brečet..je mi tak úzko, tak prázdno a vůbec nevím co s tím
![]()
@Terka baterka V tuhle chvíli se nedá nic jiného než to prostě vydržet, já také nikomu v okolí neřekla, že jsem těhotná, nestojím o ty soucitné pohledy, kdyby to zas nevyšlo. Pokud by ty špatné myšlenky neustupovaly pak ti doporučuji návštěvu nějakého psychologa, já po tom druhém potratu také chodila, myslím, že mi to pomohlo.
Asi budu muset nekam jit, jelikoz mam v hlave hrozne myslenky, vcera uz jsem ani nemohla spat a sedela jsem asi hodinu sama v obyvaku po tme a myslela, jak bych si neco udelala. me uz nic nebavi
tak strasne jsem to miminko chtela
@Terka baterka To znám, je nejvyšší čas obrátit se na odborníka, tohle člověk sám nezvládne. Nevím odkud jsi, ale tady se můžeš podívat do svého regionu, a jsou zde i recenze pacientů. http://www.znamylekar.cz/psycholog
Jsem z Litoměřicka. Moc děkuju, jelikož jsem úplně v koncích ![]()
@Terka baterka Kdo nezažil, nepochopí. Bude líp, bude! Uvidíš! ![]()
Ver ze bude lip ja byla taky po druhem potratu v koncich uz jsem nechtela o diteti nic slyset u doktora ti pomuzou a zac uvidis ze se zas zacnes smat.
@Terka baterka Moc s Tebou soucítím! A rozhodně souhlasím s holkama, zajdi si k odborníkovi, ten pomůže - třeba do začátku předepíše i nějaké léky, abys to lépe zvládla. Moc držím palce a věřím, že brzy bude líp!
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.