Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, ja sem chodila dřív tak nevím jestli si mě pamatujete
měla jsem 3potraty 2012 v dubnu v 7tt zamlklej, pak v listopadu 2012 samovolnej kolem 6týdne a v lednu v roce 2013 zamlklej ve 12 týdnu a přez všechny vyšetření atd a i vyšetření v CARu mi na nic nepřišli ani příteli a asi to nahoda byla, takže ono je možné asi vše… ![]()
Ted teda 8.4. jsem měla mít termín a malymu se njak nechce, tak jdeme zítra na vyvolání
takže přeji taky takovej štastnej konec
![]()
Ahoj ywettka, gratuluji, preji rychly porod, at je vsechno v poradku! Nam take na nic neprisli, pry jsme v poradku. Brala si neco v tehotenstvi?
Ahojky holky muzu se k vam pridat mam za sebou nezdarene ivf a pred tim 5× potrat doma mame 14 letou pubertandu a snazime se o druhe 12let ![]()
@ywettka16 Tak moc gratuluju a ať je všechno v pořádku. Pak napiš, jak to všechno dopadlo. Jinak já jsem sem také chodila, mám za sebou několik IVF, KET a potratů. No a teď jsem skoro v 7. měsíci a termín mám 18.7. ![]()
@Zuzik12 píše:
@ywettka16 Tak moc gratuluju a ať je všechno v pořádku. Pak napiš, jak to všechno dopadlo. Jinak já jsem sem také chodila, mám za sebou několik IVF, KET a potratů. No a teď jsem skoro v 7. měsíci a termín mám 18.7.
Ahoooj. Jéé, už sedmý měsíc… Já pořád nic, dali jsme si pauzu. Teď to zase zkoušíme, tak uvidím. Tak at ti to uteče a máš už prcka u sebe ![]()
@nelinko jéééé nelinko, budu ti držet palce. Udělejte si hezké léto a určitě se zadaří…:-)
Ahoj holky, tak 17.4. v 10:07 se nám narodil krasnej a zdravej chlapeček Zdeněček. měřil 52cm a vážil 4000g ![]()
porod celkem rychlej-šla jsem na vyvolání…v šest mi dali tabletku, začali mě kolem sedmé bolet zada. V osum mě pichli vodu, pak nastali kontrakce. O čtvrt na deset jsem byla otevřená jen na 4 prsty a tak mi porodní asistentka dala klystyr a šla jsem do sprchy.Tam jsem malem omdlela a měla kontrakci snad v kuse
njakym zpusobem jsem se dostala na kozu a tam jsem už byla na 10 prstu a šlo se tlačit…bohužel jsem mezi kontrakcema omdlivyla tak mi museli dat kapačku, kyslík a oxitocin aby už bylo po všem. Nakonec jsem malyho vytlačila s pomocí porodní asistentky a doktora kteří mi skakali po břichu…
malej šel sice hlavičkou, ale byl njak na šikmo a tak mě potrhal ramynkem
mam dohromady 40 stehu a malem jsem vykrvacela.Pan doktor mě zašil a já čekala na asistentku až mi dá malyho atd a nakonec přišla, zděsila se a ja zase omdlela a pak jsem se dozveděla, že mě doktor bud blbě zašil a nebo se stehy rozjeli a ja jsem malem vykrvacela…
porod rychlej, ale šití nanic
ted teda je vše ok a ja se s malym zžívám a je to muj poklad ![]()
@ywettka16
teda jsi si pekne uzila-ale aspoň ze ted uz je vse ok
a hlavne ze je malej u vas
![]()
@Papia malej je u nás a zlobí nás
ale to je jen o tom aby jsme se poznali a zžili se…
jinak děkuji a ikdyž byl porod, šití a ted ta bolest taková jaká je malej za to stojí
ale do druhyho mimča asi nejdu…
@ywettka16
s rozhodovanim o druhym ještě počkej…za rok budes mluvit jinak ![]()
byla by skoda mit jen jednoho raubire ![]()
ale je mi jasne, ze zatím vam urcite staci ![]()
a kde jsi vlastne rodila?
@Papia jako jasny, že bych chtěla holčičku ještě
ale po tom čím jsem si prošla si stojím za tím jedináčkem a co jsem se bavila s přítelem, tak asi u toho jednoho zustaneme
no uvidíme jak říkáš ty třeba časem ![]()
rodila jsem ve Šternberku (asi 25km od Olomouce)
@Mber velka gratulace
nasemu chlapeckovi uz bude 5 mesicu taky jsme si pockali nechce to vzdavat taky jsme meli 3 potraty.
@yvettka velka gratulace hlavne ze jste zdravi
porod je des u nas to trvalo 7 hodin ale to mimco zato stoji ![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.