Opakované potraty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4340
30.10.12 15:45

Jojo, Pilates je super, cvičívala jsem ho na vejšce v rámci povinné tělesné výchovy (no chápete, na ekonomce a povinný tělocvik?? :-))
moc mě to tehdy bavilo, ale soukromě jsem pak už nechodila… takže je nejvyšší čas to napravit, že? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
30.10.12 15:53

@JaLa
jj, taky jsem na VŠ ekonomce měla povinný tělocvik:) Ale když já byla na škole, tak to o pilates neměl nikdo ani zdání-za mě frčela kalanetika a aerobic :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4340
30.10.12 17:06

No jo, 7 let rozdíl ve věku dělá hodně (jestli to číslo v Tvém nicku chápu dobře) - když si vezmu, že na střední mobily teprve začínaly (měla jsem takovou šílenou cihlu asi 20cm dlouhou a vážící okolo půl kila z druhé ruky - a kolik tehdy stále peněz.. no hrůza) a dneska mají už i děti ve školce chytré telefony a tablety :-) je mi jasné, že až budu v důchodu, tak mi z toho půjde hlava kolem a budu úplně nemožná.
mimochodem, kalanetiku jsem měla ráda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
30.10.12 17:49

@Izzz
Tak good luck zítra :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
30.10.12 19:55

@JaLa: nejvíc asi záleží na tom, jak se sama budeš cítit. Osobně bych počkala aspoň 14 dní, lépe do první MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
31.10.12 06:00
@Izzz píše:
A co ta Ulčová? Já a ní zas četla jen chválu, co se týče toho, co ví a umí. Lidskej přístup netušim. Jo, podolí je dobrý, ted jsme se zrovna hledali spoje, jak se tam ve středu dostaneme. A pošty bych se nebála. Určitě to přijde včas. I když jsem tu i od někoho četla, že měl výsledky za 6 týdnů. Ale to už je fakt fuk, jestli prosinec, nebo leden…já bych taky ráda dřív, ale kdoví, co v nás objevjej :nevim:

já jsem byla u prof. Mudr. Ulčové Gallové a je moc fajn, specializuje se přímo na potraty :palec: a i přístup má skvělý chová se profesionálně a hlavně dokáže člověku dodat naději pro další snažení :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
31.10.12 10:22

@marinka5
A můžu se zeptat, co ti MUDr. Ulčová zjistila, popřípadě jaké léky předepsala? Hodně jsme tady probírali imuno v Podolí, ale o té plzeňské toho moc nevím :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
31.10.12 10:37

Ahoj holky, už jsem tu dlouho nebyla, tak informativně píšu jaká byla genetika. Příteli vzali jen jednu ampuli, tak to přežil, byl z toho hrozně nervozní no a mě asi šest, musím tam donést ještě ranní moč a výsledky budu vědět až za dva měsíce. Tak uvidíme jak dopadnou a pak se začneme znovu snažit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4340
31.10.12 12:05

Werunko, tak moc držím palce na výsledky!! a dej vědět, jak to dopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
31.10.12 13:09

@sofie1974 zjistila mi pozitivní nějaké antifosfolipidové protilátky a přítel měl horší spermiogram oboum nám nasadila vit. E, selen zinek, hořčík mě navíc acidum folicum a godasal na ředění krve kvůli těm antifosfolipid. protilátkám…nic jiného nám jinak nezjizjistila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
31.10.12 13:25

@marinka5
A za jak dlouho se můžete snažit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
31.10.12 15:20

Ahoj,
tak jsme byli u Madara v Podolí. Ranní hledání nemocnice v Podolí radši nebudu popisovat, bylo by to nadlouho a nebylo to vůbec vtipný :)
Dr mě teda neuchvátil. Je upovídanej, milej, ale nějak jsme z něj ani jeden neměli dobrej pocit. Ptal se na všechno možný, ale vpodstatě nic o tý imunitě neřekl…proč co jak. Jen mluvil o možnosti sexu s kondomem a řekl, ať neotěhotnim.
Manžel odběr zvládl. Přišli jsme jako první.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
31.10.12 15:46

@sofie1974 já u ní byla min. rok v prosinci a snažit jsme se mohli od března s tim, že pro výsledky jsme si byli v lednu :palec: my se teda, ale ještě snažit nezačali měli jsme toho hodně a hlavně já jsem nebyla uplně psychicky v pohodě :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.10.12 16:12

Ahoj, moje známá má podobnou zkušenost… 3× za sebou. U ní to bylo psychikou. Měli s přítelem jakési napětí, a ona si to nepřiznávala. V důsledku toho dost vnitřně trpěla, a bohužel se to projevovalo tím nejhorším způsobem.

Je to tři roky, a teď je znovu vdaná, za chlapa, se kterým si sedí, se kterým nemají žádné „tiché“ problémy, o kterých se nemluví… před rokem porodila holčičku.
Takže - moje zkušenost? Je to v hlavě. A většinou se ti tělo snaží něco říct. Problém ve vztahu nebo v péči, to už je otázka. Každopádně je na čase se zamyslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
31.10.12 16:30

@Izzz
Jak to, že jste nemohli najít nemocnici? To bylo určitě vtipné, ne, že ne:) Tak jsem zvědavá, jestli vám na něco přijdou. I když ti Dr. nesedl, nevadí, důležitější ale bude od nich zpráva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty