Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No úplně si nejsem jistá ničím. Přijde mi to trochu jako zácpa, trochu od vaječníků a taky od kyčlí. Skoro to vypadá, že to Psyllium budu muset vysadit, protože s tím vůbec nemám hlad A moc toho nejím a i když hodně piju, tak jsem dnes večer měla trochu zácpu a praskl mi konečník. Přitom mi doteď to Psyllium dělalo vyloženě dobře. Kdyby člověk věděl kdy dělá dobře a kdy ne…
Jéééžiš, to je zas info ![]()
No ale zítra frčíte do Práglu na imuno, co? Tak se těšim pak na zážitky a dojmy!!
Já už se těším moooc, trochu kríza s tím vstáváním v půl 4, tak ale je to pro dobrou věc. Ještě ten super obídek a decentní nákupy a pak už jen čekat čekat a čekat
Ajo. Na oběd jsem taky zvědavá, jak u vás dopadne. Já si dám UHO ![]()
Ahoj holky, asi to sem nepatri, ale som v 5tt, 30.11 mam prvy termin u doktora, zacala som spinit, tak som si vzala utros a ascorutin, c´vcera to bolo dobre, dnes rano zas spineni, ale zmizli bolesti prsou. Ja mam zasebou uz 5 samovolnych potratov, vzdy v 5tt, takze mam zas strach.
Vcera vecer som si urobila este test s citlivostou 25, a bola tam slaba carka, ne duch ale len slaba carka. Bolo to z odpolednej moci a predtym som pila, ale bola som tak vystresovana z toho ze ma vobec nebolia prsia…( ms dorazi v den ked ma prestanu boliet prsia, mam to kazdy mesiac tak )Neviem, bojim sa ze to tas skonci silnou ms ![]()
spineni je slabo hnede, ziadna cerstva a cervena krv ale aj tak…sa bojim.
Je to normalne ze bolesti, priznaky zmiznu z nicoho nic?
Dakujem a ospravedlnujem sa ak som tu sptane ![]()
@mamcaalca: ráda bych ti řekla, žes tu špatně, ale to nikdo dopředu neví. Volej doktorovi nebo jeď do nemocnice a tam ti snad řeknou víc, i když já mám spíš blbý zkušenosti s doktorama.
Ja som s doktorom hovorila predvcerom prave kvoli tomu spineniu a on mi povedal pokial vyslovene nekrvacam tak je to ok, ascorutin a utrogestan a klid. Do nemocnice, u nas je to tak ze pokial clovek vyslovene neumiera ochoa nic moc, doktor ordinuje zajtra, ale skusim do nemocnice
Když tam přijdeš, tak tě přece nevyhodí. Záleží na tobě jak to snášíš, já nemocnici nenávidím.
@Hanymany jupí, stejně jako my…ale pak to čekání na doktora a odběry byl teda vopruz
No já už jsem si řekla, že pokud budu v prvních týdnech špinit nebo krvácet…tak můžu maximálně brát ascorutin, ale jinak je to čistě na přírodě. V nemocnici podle mě v 5tt nic neudělaj, řeknou počkejte, jak to bude pokračovat. Pokud odejít má, odejde…nějakej důvod to má.
Zaměřila bych se na další vyšetření. Ale držim palce, aby to nic nebylo.
No prave ze mi povedia presne to bud sa to uchytilo a je to ok alebo ne a priroda si to vyriesi, ja tam pofrcim, sesta bola neochotna, ale mam prist pokial myslim ze je to spatne ![]()
Udělej to podle toho, jak to cejtíš. Já už bych tam po svých zkušenostech nešla.
Tak na ultrazvuku videli len vacek, dalej brat utros a cakat jak to dopadne ![]()
Na krev ma posle moj doktor
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.