Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Proč odešel??? Tak to sama nevím. Neřekl mi jediný rozumný důvod. Jen to že zjistil že chce být sám. Můj názor je, že si někoho našel. Žádný chlap nikdy nepřizná že má jinou ženskou. Jo a taky že ho to moc mrzí, ale že nemůže jinak.
@Kamikadze píše:
Na to lze rici jen, ze to je nezodpovedny hajzl. Drzim ti strasne moc palce at se od zeme odpichnes a hlavne aby platil alimenty sr..jeden
Sice vůbec nevíš, co tomu předcházelo, ale rovnou je ti jasný, že je nezodpovědný hajlz ![]()
Jendu velkou chybu jsem udělala i já. A to tu, že jsem niky nezapřáhla aby mi pomáhal. Vše jsem si dělala sama. Brala jsem to tak, že on je živitel rodiny a já se starám o děti. Dělal si vlastně co chtěl.
@j.a.n.i1 píše:
Sice vůbec nevíš, co tomu předcházelo, ale rovnou je ti jasný, že je nezodpovědný hajlz
Nějak si nedokážu představit situaci, která by tomu měla předcházet, aby to byl haj.zl zodpovědný.
![]()
@LuckaK1980 píše:
Proč odešel??? Tak to sama nevím. Neřekl mi jediný rozumný důvod. Jen to že zjistil že chce být sám. Můj názor je, že si někoho našel. Žádný chlap nikdy nepřizná že má jinou ženskou. Jo a taky že ho to moc mrzí, ale že nemůže jinak.
Jen chtěl tady zanechat své DNA. Našel si tebe, má jisté to, že ty se o děti postaráš, on nemusí a může si užívat s jinými ženami.
@LuckaK1980 píše:
Jendu velkou chybu jsem udělala i já. A to tu, že jsem niky nezapřáhla aby mi pomáhal. Vše jsem si dělala sama. Brala jsem to tak, že on je živitel rodiny a já se starám o děti. Dělal si vlastně co chtěl.
Aha, takže ty jsi dělala služku se vším všudy a on mezitím zjistil, že se mu to nelíbí a odkráčel…
Taky jsem městský člověk, ale léto na chalupě může být pro děti lepší než mezi betonem.
@j.a.n.i1 píše:
Sice vůbec nevíš, co tomu předcházelo, ale rovnou je ti jasný, že je nezodpovědný hajlz
Udělat si děcka a pak se nestarat??? To mi příjde jako nezodpovědné.
„Žádný chlap nikdy nepřizná že má jinou ženskou“ - Ale přizná, tací jsou také. Dokonce i poskytnou srovnání a vysvětlí, proč si vybrali jinou. Z hlediska praktických dopadů je to však nerozhodné.
Příspěvek upraven 02.06.15 v 15:03
@j.a.n.i1 píše:
A podle tebe je to asi co??
To snad neni mozny. Uplne me ten tvuj vytocil. Odejit od zeny a dvojcatek.
Ma aspon zajem vydat deti a hlavne se starat financne? ![]()
@Blekota píše:
Udělat si děcka a pak se nestarat??? To mi příjde jako nezodpovědné.
A kdyby odešel s nimi, tak by to bylo v pořádku, nebo by se tu strhla diskuze, že je unesl?
Uživatel je onlineJakub84
Povídálka
13 příspěvků
dnes v 15:00
Taky jsem městský člověk, ale léto na chalupě může být pro děti lepší než mezi betonem.
Tak to určitě. Já tady mám ráda. Už jako malá jsem tady byla každé prázdiny.
Tak to jsou zatím ty kecy jako neboj děti budu chtít vídat. Ale jsou ještě malé a víc jak na dvě hodiny mu je nedám. To všechno ukáže čas jestli to myslel vážně.
@j.a.n.i1 píše:
A kdyby odešel s nimi, tak by to bylo v pořádku, nebo by se tu strhla diskuze, že je unesl?
Tak jistě že by se strhla diskuze, ale z jeho pohledu by to aspoň na tu zodpovědnost uhrát dalo. Např. nenechal své 2 dítka pochybné matce. Takhle co? ![]()