Oslovování vnoučete prarodiči

Napsat příspěvek
Velikost písma:
78492
28.12.19 23:41
@veria píše:
@GitD Pravda. Nedavno jsem se potkala se skoro 40 letou Natalii, ktera se predstavila jako Natalka. Jsem sla do kolen. :mrgreen:

u nás ve městě se Natálie jmenuje Romka, které je 61 let a celý život prodává na stánku - v létě ovoce a zeleninu, v zimě ponožky. A všichni jí od dětství říkají Nataša.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.12.19 23:42

@Hanka1 Moje druhé dítko je samozřejmě tez geniální. :lol: :lol: :lol: Hec. Hele, nechme toho, na radu (a ještě pozdní jsem se neptala a hadame se tu jak dve virtuální kruty. V klidu. Já Jen dělám osvětu. :lol: 8) :mavam:

• Citovat
  • Upravit
19388
28.12.19 23:43

@Kubula.K tak jasně. Vendelin je z Václava, Vendula z Václavy…
Ale právě, nebudu říkat Vendule Václavo, když je to v podstatě to samé.
Janě nebudu říkat Zaneto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
  • Citovat
  • Upravit
14107
@veria píše:
@GitD Pravda. Nedavno jsem se potkala se skoro 40 letou Natalii, ktera se predstavila jako Natalka. Jsem sla do kolen. :mrgreen:
@veria píše:

Natalka je krasne jmeno :lol: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.12.19 23:46

@g.sandova Ale podle některých, jak vidis, je to stejné (Gita nebo Dita, vždyť jedno písmenko, ne?). :lol: Díky za lidi jako jsi ty nebo Jakub??

• Citovat
  • Upravit
9504
28.12.19 23:46
@GitD píše:
Karolina je hezky jmeno :palec:
Předpokládám, že jí říkáte Kájo, ze?

Karolínku mám slíbenou až se narodí vnučka. Povolení od mladých říkat jí Kájko už mám, tak snad se to nezmění. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14107
28.12.19 23:49
@stinga píše:
u nás ve městě se Natálie jmenuje Romka, které je 61 let a celý život prodává na stánku - v létě ovoce a zeleninu, v zimě ponožky. A všichni jí od dětství říkají Nataša.
:? :?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.12.19 23:49
@Jedna babička píše:
Karolínku mám slíbenou až se narodí vnučka. Povolení od mladých říkat jí Kájko už mám, tak snad se to nezmění. :mrgreen: :mrgreen:

Tak hlavně ne Karlo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
19388
28.12.19 23:50
@Anonymní píše:
@g.sandova Ale podle některých, jak vidis, je to stejné (Gita nebo Dita, vždyť jedno písmenko, ne?). :lol: Díky za lidi jako jsi ty nebo Jakub??

Tak mně jméno komolili a není to příjemné. Jeden můj ex schválně oslovoval jinak, než si jeho blízcí přáli. Nebyl normální osobnost. Je to skutečně útok, osobní. A říkat Kamile Kamil, to je taky ubohost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45747
28.12.19 23:52

@_.Emilyyy Mne se to jmeno taky libi, Natalie je krasny jmeno, ale predstavovat se ve 40 jako Natalka je srandovni a divny. Proc se nemuze predstavit jako Natalie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.12.19 23:52

@g.sandova Tak aspon možná diky osobní zkušenosti vis, jak je to nepříjemné, tudíž nečinís ostatním. :potlesk: Taky k něčemu dobre. Ať se daří. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
45747
28.12.19 23:53
@stinga píše:

Nataša je ruská Natálie no ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
28.12.19 23:54
@Anonymní píše:
@g.sandova Tak aspon možná diky osobní zkušenosti vis, jak je to nepříjemné, tudíž nečinís ostatním. :potlesk: Taky k něčemu dobre. Ať se daří. :kytka:

Dekuji, i tobě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.12.19 23:54

@veria JE to infantilni. Znam jednu 55, co se zásadně do telefonu představuje jako Hanka a ještě se k tomu tak divne culi. :poblion:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová