Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@veria píše:
@GitD Pravda. Nedavno jsem se potkala se skoro 40 letou Natalii, ktera se predstavila jako Natalka. Jsem sla do kolen.
u nás ve městě se Natálie jmenuje Romka, které je 61 let a celý život prodává na stánku - v létě ovoce a zeleninu, v zimě ponožky. A všichni jí od dětství říkají Nataša.
@Hanka1 Moje druhé dítko je samozřejmě tez geniální.
Hec. Hele, nechme toho, na radu (a ještě pozdní jsem se neptala a hadame se tu jak dve virtuální kruty. V klidu. Já Jen dělám osvětu.
![]()
@Kubula.K tak jasně. Vendelin je z Václava, Vendula z Václavy…
Ale právě, nebudu říkat Vendule Václavo, když je to v podstatě to samé.
Janě nebudu říkat Zaneto…
@veria píše:
@GitD Pravda. Nedavno jsem se potkala se skoro 40 letou Natalii, ktera se predstavila jako Natalka. Jsem sla do kolen.
@veria píše:
Natalka je krasne jmeno
![]()
@g.sandova Ale podle některých, jak vidis, je to stejné (Gita nebo Dita, vždyť jedno písmenko, ne?).
Díky za lidi jako jsi ty nebo Jakub??
@GitD píše:
Karolina je hezky jmeno
Předpokládám, že jí říkáte Kájo, ze?
Karolínku mám slíbenou až se narodí vnučka. Povolení od mladých říkat jí Kájko už mám, tak snad se to nezmění.
![]()
@stinga píše:
u nás ve městě se Natálie jmenuje Romka, které je 61 let a celý život prodává na stánku - v létě ovoce a zeleninu, v zimě ponožky. A všichni jí od dětství říkají Nataša.
@Jedna babička píše:
Karolínku mám slíbenou až se narodí vnučka. Povolení od mladých říkat jí Kájko už mám, tak snad se to nezmění.![]()
Tak hlavně ne Karlo ![]()
@Anonymní píše:
@g.sandova Ale podle některých, jak vidis, je to stejné (Gita nebo Dita, vždyť jedno písmenko, ne?).Díky za lidi jako jsi ty nebo Jakub??
Tak mně jméno komolili a není to příjemné. Jeden můj ex schválně oslovoval jinak, než si jeho blízcí přáli. Nebyl normální osobnost. Je to skutečně útok, osobní. A říkat Kamile Kamil, to je taky ubohost
@_.Emilyyy Mne se to jmeno taky libi, Natalie je krasny jmeno, ale predstavovat se ve 40 jako Natalka je srandovni a divny. Proc se nemuze predstavit jako Natalie?
@g.sandova Tak aspon možná diky osobní zkušenosti vis, jak je to nepříjemné, tudíž nečinís ostatním.
Taky k něčemu dobre. Ať se daří. ![]()
@stinga píše:
Nataša je ruská Natálie no ![]()
@Anonymní píše:
@g.sandova Tak aspon možná diky osobní zkušenosti vis, jak je to nepříjemné, tudíž nečinís ostatním.Taky k něčemu dobre. Ať se daří.
Dekuji, i tobě
@veria JE to infantilni. Znam jednu 55, co se zásadně do telefonu představuje jako Hanka a ještě se k tomu tak divne culi. ![]()