Oslovování vnoučete prarodiči

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14107
29.12.19 11:26
@Hanka1 píše:
My to víme, že jsi to ty ;)
:nevim: :nevim:., tak ty vis tady o vsech vsechno :), ze?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
29.12.19 12:47
@Anonymní píše:
Jo jo :palec:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
29.12.19 13:03
@Anonymní píše:
@_.Emilyyy Ja vim. Proto to píšu. Ale tak věděla jsem, že některým to tu zvedá mandle. Nepíšu o tobě. :lol:

Tak spis je to o tom, ze rikas, jak te neco stve, irituje, jaci jsou lidi burani a ignoranti, kdyz delaji to a to, a delas uplne to same :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.12.19 13:47

@Kukacka123 Obávám se, že každá píšeme o něčem jiném. To je fuk. Par potrefenych opeřencu zakejhalo, já provetrala svou nebetycnou namyslenost :lol: a teď už nemam cas, čekáme návštěvu. Krásnou slunečnou koncorocni neděli všem. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
7712
29.12.19 13:49
@Anonymní píše:
@Kukacka123 Obávám se, že každá píšeme o něčem jiném. To je fuk. Par potrefenych opeřencu zakejhalo, já provetrala svou nebetycnou namyslenost :lol: a teď už nemam cas, čekáme návštěvu. Krásnou slunečnou koncorocni neděli všem. :kytka:

Spis si to nechces priznat, ale v pohode:mrgreen: jasny, jdes kejhat doma jo? :mrgreen: koukam, urazet ti jde, frajerka :palec: si to uzij :mavam: hlavne at navsteva rika dceri, jak ma!!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.12.19 13:52

@Kukacka123 To vis, že jim to hned ve dveřích vpálím. :lol: :lol: :lol: Jsem frajerka. Jak říkáš. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
7712
29.12.19 13:54
@Anonymní píše:
@Kukacka123 To vis, že jim to hned ve dveřích vpálím. :lol: :lol: :lol: Jsem frajerka. Jak říkáš. :mavam:

V poradku :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
29.12.19 16:13

Teda holky, melete se tu dobře - v nevinné diskusi o jméně Kamila - Kamil, ještě že jste od sebe daleko, jinak byste se snad i popraly :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
29.12.19 16:13
@_.Emilyyy píše: :nevim: :nevim:., tak ty vis tady o vsech vsechno :), ze?

Tak za 17 let tady to se nastřádá… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
29.12.19 16:16
@_.Emilyyy píše:
To si mysli kazda matka o svym diteti, kocko ;)

Jo kromě uživatelky Me57h :roll: ta je pravý opak.. :zed:

• Citovat
  • Upravit
9504
29.12.19 16:30
@Hanka1 píše:
Jo kromě uživatelky Me57h :roll: ta je pravý opak.. :zed:
:mrgreen: :mrgreen: synek je ale u ní v kurzu neee? I když možná kdoví co bude za pár let a budou tu diskuze i o jeho lenosti a neúctě k rodičům. :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
29.12.19 17:10
@stinga píše:
Teda holky, melete se tu dobře - v nevinné diskusi o jméně Kamila - Kamil, ještě že jste od sebe daleko, jinak byste se snad i popraly :nevim:

Tak to asi neee, mne to prijde spis vtipny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
29.12.19 17:28

Tady je ale běžné jméno a babi s dědou z toho udělají něco jiného? To tak moc chtěli vnuka? Jo tchýně byla úplně mimo když jsme jí řekli že prvorozený bude Viktor a ne po tatínkovi :mrgreen: Pak všude začala říkt že Viktora dávat nebudeme a ještě vybíráme :mrgreen:. Naprostá blbost, to jméno jsme chtěla už od svých 15 let, manžel souhlasil takže nebyl důvod cokoliv měnit a když poprvé přišla se na něj kouknout a to hrozné jméno Viktor přece říkat nebude tk na něj Vítečku kvítečku :mrgreen: :mrgreen:, manžel jí odtáhnul mimo pokoj a řekl jestli je normální proč mu říká úplně jiným jménem :roll:. Prý mu přeci nebude říkat Viktore, ne to my taky ne když jsme mu říkali a i ted říkáme skoro ve 14 letech Viki :mrgreen:.Zvykla si i když nechtěla. U Vali zase jí říká Valino a pak se divila že s ní Vali odmítá komunikovat. Kolikrát to použije i ted a Vali už jí kolikrát řekla jestli místo babi jí má říkat bábo :lol:. Malá jí oslovuje jménem, to už za Vikiho řekla at jí raději říká jménem tak na ní venku volají Hano.

Kamila je normální jméno, te´d asi ne moc časté ale zeptám se rodičů jak jí má říkat ve zkrácené podobě ale rozhodně z ní neudělám kluka Kamila :jazyk:. Doma mne taky tak znechutili moje jméno :poblion:, naštěstí už mne tak nikdo neoslovuje :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14107
29.12.19 20:59
@Hanka1 píše:
Tak za 17 let tady to se nastřádá… :mrgreen:
:potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14107