Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@_.Emilyyy Ja vim. Proto to píšu. Ale tak věděla jsem, že některým to tu zvedá mandle. Nepíšu o tobě.
Tak spis je to o tom, ze rikas, jak te neco stve, irituje, jaci jsou lidi burani a ignoranti, kdyz delaji to a to, a delas uplne to same
![]()
@Kukacka123 Obávám se, že každá píšeme o něčem jiném. To je fuk. Par potrefenych opeřencu zakejhalo, já provetrala svou nebetycnou namyslenost
a teď už nemam cas, čekáme návštěvu. Krásnou slunečnou koncorocni neděli všem. ![]()
@Anonymní píše:
@Kukacka123 Obávám se, že každá píšeme o něčem jiném. To je fuk. Par potrefenych opeřencu zakejhalo, já provetrala svou nebetycnou namyslenosta teď už nemam cas, čekáme návštěvu. Krásnou slunečnou koncorocni neděli všem.
Spis si to nechces priznat, ale v pohode:mrgreen: jasny, jdes kejhat doma jo?
koukam, urazet ti jde, frajerka
si to uzij
hlavne at navsteva rika dceri, jak ma!!! ![]()
@Kukacka123 To vis, že jim to hned ve dveřích vpálím.
Jsem frajerka. Jak říkáš. ![]()
@Anonymní píše:
@Kukacka123 To vis, že jim to hned ve dveřích vpálím.![]()
![]()
Jsem frajerka. Jak říkáš.
V poradku
![]()
Teda holky, melete se tu dobře - v nevinné diskusi o jméně Kamila - Kamil, ještě že jste od sebe daleko, jinak byste se snad i popraly ![]()
@_.Emilyyy píše:![]()
., tak ty vis tady o vsech vsechno
, ze?
Tak za 17 let tady to se nastřádá… ![]()
@_.Emilyyy píše:
To si mysli kazda matka o svym diteti, kocko
Jo kromě uživatelky Me57h
ta je pravý opak.. ![]()
@Hanka1 píše:
Jo kromě uživatelky Me57hta je pravý opak..
@stinga píše:
Teda holky, melete se tu dobře - v nevinné diskusi o jméně Kamila - Kamil, ještě že jste od sebe daleko, jinak byste se snad i popraly
Tak to asi neee, mne to prijde spis vtipny ![]()
Tady je ale běžné jméno a babi s dědou z toho udělají něco jiného? To tak moc chtěli vnuka? Jo tchýně byla úplně mimo když jsme jí řekli že prvorozený bude Viktor a ne po tatínkovi
Pak všude začala říkt že Viktora dávat nebudeme a ještě vybíráme
. Naprostá blbost, to jméno jsme chtěla už od svých 15 let, manžel souhlasil takže nebyl důvod cokoliv měnit a když poprvé přišla se na něj kouknout a to hrozné jméno Viktor přece říkat nebude tk na něj Vítečku kvítečku
, manžel jí odtáhnul mimo pokoj a řekl jestli je normální proč mu říká úplně jiným jménem
. Prý mu přeci nebude říkat Viktore, ne to my taky ne když jsme mu říkali a i ted říkáme skoro ve 14 letech Viki
.Zvykla si i když nechtěla. U Vali zase jí říká Valino a pak se divila že s ní Vali odmítá komunikovat. Kolikrát to použije i ted a Vali už jí kolikrát řekla jestli místo babi jí má říkat bábo
. Malá jí oslovuje jménem, to už za Vikiho řekla at jí raději říká jménem tak na ní venku volají Hano.
Kamila je normální jméno, te´d asi ne moc časté ale zeptám se rodičů jak jí má říkat ve zkrácené podobě ale rozhodně z ní neudělám kluka Kamila
. Doma mne taky tak znechutili moje jméno
, naštěstí už mne tak nikdo neoslovuje ![]()
@Hanka1 píše:
Jo kromě uživatelky Me57hta je pravý opak..
Ano, to je pravda..Ta je uplne jinej level