Oslovování vnoučete prarodiči

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
29.12.19 08:57
@Šáruší píše:
To ano, to je moc dobře.

Je fakt skvělá no. :lol:

• Citovat
  • Upravit
7712
29.12.19 09:07
@Anonymní píše:
@Kukacka123 To je těžké, no, když nechápete ironii. Jen jsem na Jednu babičku Radku Kateřinu použila její vlastní zbraň - vždyť písmenko sem, to je fuk. Zajímavé je, jak je hned citlivé na svoje vlastní oslovení (uznávám, familiarní :oops: ) pod úplně nevýznamným nickem na anonymním serveru, zatímco pokud se někomu nelíbí oslovení jiným, byť podobným jménem v reálu (což je mnohem citlivější), to jedno jest. :roll: Mimochodem děláte to samé, co já. RODIČE dají dítěti jméno, které není úplně tuctové (i když jak jsme si vysvětlili, v podstatě v dnešní době je), a to dítě je namyšlené, rodiče SOCIÁLOVÉ nebo hloupí zbohatlíci. Takto jsem nad tím nepřemýšlela. Zajímavé. A tituly se rozhodně neoháním, já jen, že tu píšete, že jména jako Nella, Ella, Nikol atd. dávají v podstatě socky a hlupáci, zatímco Hany, Jany, Eleny ti normální.
Abych nebyla pořád jen anonym. Obyčejná Lucie (Lucka) :lol:

Ted jsi na me nahazela plno veci, co jsem ani nepsala ja ze :potlesk: o socialech jsem taky nic nepsala…krasne se to vycita :palec: ja jen napsala, ze je zbytecne se urazet a ze kazda maminka si to mysli o svem diteti. Ale to je jedno, tahle debata nema cenu rekla bych…a nevim, kdo tu nepochopil ironii - protoze slovo ignorant jsi tu poprve pouzila ty sama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9504
29.12.19 09:32
@Anonymní píše:

Jako xy dalsich deti kterym se dari v tom cemu se venuji kterym bylo dano vice do vinku toho ci onoho konkretniho umu. A je uplne jedno jak se jmenuji vypovidajici hodnotu o nich samotnych je jak se chovaji jaky vztah maji ke svemu okoli a jaci jsou vubec celkove jako lide.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.12.19 09:48

@Jedna babička Ano. Tak si vyprosuju silná slova o namyslenych dětech a tupych rodičích, kteří chtějí něco světového. A prosím oslovovat podle jména v rodném listu. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
11923
29.12.19 10:51
@Anonymní píše:
@Jedna babička Ano. Tak si vyprosuju silná slova o namyslenych dětech a tupych rodičích, kteří chtějí něco světového. A prosím oslovovat podle jména v rodném listu. :kytka:

Ona má v rodném listu Nikolka? Nemá, že? A přesto jí tak oslovuješ. Jsi prostě trapná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.12.19 10:54

@Šáruší Připadá ti trapne oslovovat vlastní dite zdrobnele? Pak ano, jsem. A taky ji říkáme Niky a různe. 8o Hruuuza. Za to nikdy Nikolo.

• Citovat
  • Upravit
14107
29.12.19 10:57
@Anonymní píše:

To si mysli kazda matka o svym diteti, kocko ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.12.19 10:59

@_.Emilyyy Ja vim. Proto to píšu. Ale tak věděla jsem, že některým to tu zvedá mandle. Nepíšu o tobě. :lol:

• Citovat
  • Upravit
11923
29.12.19 11:00
@Anonymní píše:
@Šáruší Připadá ti trapne oslovovat vlastní dite zdrobnele? Pak ano, jsem. A taky ji říkáme Niky a různe. 8o Hruuuza. Za to nikdy Nikolo.

No a v tom jsi trpaná, nikoliv v tom, že používáš jiná oslovení, než co má v rodném listě, ale v tom, že pokud jí někdo osloví jinak než má v rodném listě, tak napíšeš, že je to buran a uráží tě to a myslíš si, že má nízký intelekt. Sama ovšem to jméno pitvoříš, nepoužíváš ho ve tvaru, který je v rodném listě. Niky je na stejné úrovni jako Nikolo. Ovšem nad ostatní se povyšuješ a píšeš i nich kecy. Takže znovu, jediná hloupá jsi tady ty. Hlavně když hlásáš řeči o komolení jména. nemáš ani tolik sebereflexe, abys uznala, e jsi dost přestřelila. Zbytečné s tebou dokola ztrácet čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.12.19 11:01

@Šáruší Howgh. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.12.19 11:03

@_.Emilyyy Mmch mockrát jsem si rikala, jestli jsi na te profilove fotce fakt ty sama. Asi ne, ze? To by bylo naprd, takhle se veřejně odkopavat. Ale je to opravdu mila tvar. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
14107
29.12.19 11:04
@Anonymní píše:
@_.Emilyyy Ja vim. Proto to píšu. Ale tak věděla jsem, že některým to tu zvedá mandle. Nepíšu o tobě. :lol:

Neboj, tohle me nechává absolutne klidnou, mandle mi to nezveda :kytka:.
Kdo se rozčiluje, tak na hodne vrasek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.12.19 11:08

@_.Emilyyy Však právě. Díky za normalni reakce. Lucka

• Citovat
  • Upravit
14107
29.12.19 11:12
@Anonymní píše:
@_.Emilyyy Mmch mockrát jsem si rikala, jestli jsi na te profilove fotce fakt ty sama. Asi ne, ze? To by bylo naprd, takhle se veřejně odkopavat. Ale je to opravdu mila tvar. :kytka:

To je tajemství :kytka:, ildyz nekdo to vi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
29.12.19 11:17
@_.Emilyyy píše:
To je tajemství :kytka:, ildyz nekdo to vi :)

My to víme, že jsi to ty ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová