Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Cimada A už je konečně pevné rozhodnuté, kudy půjde petatricitka kolem Litomyšle? Co si pamatuju, tak se střídá sever- jih. Ale vy asi mluvíte o obchvatu na 1/43, směr Brno, že?
@Cimada píše:
Všechno jsem nečetla, ale zastávám názor, že pokud to jen trochu jde, mají rodiče ta děcka vozit kamkoliv. Mě kdysi dávno asi ovlivnily 2 tragédie u nás, kdy děcka přecházela přes přechod, a přesto…
Vždycky mě nějak rozhodí, když vidím na zastávkách evidentně malé děti.
A stredoškolačku jsem taky vozila na intr, prostě
jsme ještě cestou pokecaly a já si byla jistá… Manžel naopak zajišťoval páteční návraty. Neumím si představit, co by pro mě bylo důležitější než obstarat vlastní dítě.
Středoškolačku vozit na intr? Plínky ji měníš taky, nebo to už zvládá sama?
@inkakřivák píše:
@Cimada A už je konečně pevné rozhodnuté, kudy půjde petatricitka kolem Litomyšle? Co si pamatuju, tak se střídá sever- jih. Ale vy asi mluvíte o obchvatu na 1/43, směr Brno, že?
Kolem Litomyšle už se dělají skrývky půdy. Do plánů jsem nekoukala, ale vypadá to na jih. Jo, tenhle obchvat je I43 kolem Svitav.
@Cimada píše:
Jéje, před koncem roku jsem tamtudy svištěla k pardubickému příbuzenstvu, název Vendolí jsem do té doby neznala, ještě jsem se po ceduli mrkla ve zpětném zrcátku, jestli jsem viděla dobře.Tak to v Hradci dobře zvládněte.
Díky, občas je to fakt nářez, ale blíží se to ke konci…. ![]()
@Mamhlucnehosouseda píše:
Středoškolačku vozit na intr? Plínky ji měníš taky, nebo to už zvládá sama?
a proč by ji nemohla zavézt, když jí to nečiní problémy?
mě vozil na intr dědeček a nazpět jsem jezdila vlakem, někdy autobusem