Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@stinga Do kina nechodím, tudíž nevím. Třeba mají nonstop kina.
@Anonymní píše: : jako znáte někoho, kdo se takhle obětuje dětem a může být šťastný?
Ano, znám, sebe. Svoje děti miluju. (Ale neznamená to, že jim dovolím úplně všechno.)
@Mar__tanka1983 píše:
Asi tak, můj ex synovi v páté třídě oznámil, že jeho znalosti českého jazyka jsou u konce.
Jako můžu v tom syna nechat plácat, ať si to mě a mně, ji/jí nebo druhy zájmen trénuje s kým chce, že já mám volno, tak vypínám telefon…Ale pak bych se na sebe fakt nemohla podívat do zrcadla.
Takže co týden něco synovi vysvětluju, když jsem zrovna v práci, tak po telefonu, no, tuhle sem mu opravovala úkol přes wtsp (vééééliká legrace![]()
vyfoť mi to, ve třetí a páté řádce máš chybu, atd), když jsem v dosahu, tak prostě přijde ke mě.
Jak já ti rozumím. Můj muž je taky spíš technický typ, takže čj jde za mnou… Svého nunanka drtim denně. Ale už to nese ovoce. Dnešní diktát 1-
@pohledzdruhestrany píše:
Jakože zaplatěj kvalitní euthanázii a pohřeb?
Dorazej nás, ať se netrápíme. Rána z milosti
@Russet To jsem si nějak vycucla, že by ho chtěla pro sebe, ale ten chlap je teda pořád v práci nebo má 5 dní v týdnu volno?
@Me Mimmix píše:
@Russet To jsem si nějak vycucla, že by ho chtěla pro sebe, ale ten chlap je teda pořád v práci nebo má 5 dní v týdnu volno?
Já to pochopila tak, že na ni má čas maximálně 5× do měsíce. Ale napsala týdnů.
@Me Mimmix píše:
chlápek má 5 dnů v týdnu volno psala, asi je to rentiér ![]()
Potencionální partner? Tak proč to řešíš. A ano, ať se stará, proč by tohle všechno měla dělat jenom matka dětí. A že kluk pustí slzu a tatík letí? Děti zřejmě neskáčou radostí, že rodiče jsou od sebe a on se jim snaží věnovat.
@stinga píše:
naštěstí jsme to citovaly, takže to nezmizelo úplně
uuuuž je to zpátky ![]()
@Russet @stinga Že jo?
Nedávalo mi to smysl. Ještěže zkušenější diskutérky už umějí číst mezi řádky takových příspěvků ![]()
@stinga píše:
chlápek má 5 dnů v týdnu volno psala, asi je to rentiér
prd. Ještě pořád může dva dny pracovat.
Nepřišlo by mi normální se nechat vzbudit po dvou hodinách spánku po noční kýmkoliv, ať už je to dítě či dospělý, jen kvůli tomu, že si chtějí zajít do kina.
Zbytek je individuální. Pro dotyčného jsou zřejmě jeho děti smyslem života. Pokud mu to tak vyhovuje, tak je všechno v pořádku. Nicméně souhlasím, že podobné nastavení se neslucuje s hledáním nové partnerky, se kterou jde o budování plnohodnotného vztahu. Zkrátka, takový muž by mi nevyhovoval a nechala bych ho jít.
Normální mi to nepřijde. I dospělí mají právo na svůj volný čas nebo se vyspat po noční. S takovým zaneprázdněním nemá šanci mít jiný vztah a bude dělat poskoka exce a dětem. Od takového rychle pryč.
@stinga píše:
chlápek má 5 dnů v týdnu volno psala, asi je to rentiér
Nedělá kratkej - dlouhej?
Normalka, takhle ziju ja. Muze mam, ale pres tyden neni doma. Nevidim ma tom nic spatneho.