Ovulační testy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13536
8.11.18 09:12

Ano, jsou stejně silné. Zkusila bych ještě jeden odpoledne, někdy je testovací ještě silnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
8.11.18 09:45

Ja uz testuji 3 dny po sobe dvakrat denně, rano odpoledne, ale nejak mi prijde ze jsou carky silne porad stejně, možná dnes je nejsilnejsi, ale nevim jak dlouho mam vyhodnocovat výsledek, čárka se postupne vybarvuje v řádu 5 minut. Je to tak v pořádku? Nebo ma být carka silná hned? Jsem 10DC , tupa bolest v podbrisku uz tři dny a dokonce jsem v utery mela po limitu pozitivni mama test, na dalsich TT nebylo nic :( viz foto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
8.11.18 09:52

@MSM20 Ten mamatest je pozitivní dost, tomu bych věřila. Zkus zítra ráno další těhotenský test. Ten ovulační ti reaguje spíše na hcg. Jestli to je prosperující těhotenství je však otázka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
8.11.18 10:01

Je to celé zahada, od uterka jsem jiz udelala 3 TT na jednom nic a na druhym mamatestu po limitu opet duch, ale tam je videt uz opravdu jen kdyz dat oci na šťopky. Hlavne ani nevim kdy by se to stalo kdyz jsem pred Ms testovala a nic. MS byla normalni , probihala 6 dni a hned pote me bolelo bricho jako kdybych to znovu mela dostat. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
8.11.18 10:39

@MSM20 Možná se mimčo snažilo zavrtat, ale nevyšlo to. Každopádně v tomto případě bych asi ovulaci nečekala, ale raději si došla na krev na hcg, aby se vyloučilo, že tam něco dělá neplechu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.11.18 11:58

Ahojte holky, jdu s malou prosbou - v úterý jsem byla na gyndě na utz na měření folikulů před ovulací.. A měla jsem dva dominantní, 21 a 18mm. Byla jsem 12 dc, lékař mi řekl ať se s manželem středa, čtvrtek posnažíme, ale. Ve středu i dnes jsem si pro sichr doma dělala ovulační testy (to byly 12 a 13 dc) a oba byly negativní, jen minimální náznak druhé čárky, což mi před ovulací ukazují testy pěkně sílící čárku. Myslíte, že mohla proběhnout ovulace už v to úterý a proto mám negativní testy? Děkuji, snad mi někdo poradí. Nechce se mi volat doktorovi, jsem zmatená :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.11.18 13:01

Ahojky všem :-) jsem tu nová, tak si jdu pro radu. Nečetla jsem všechny příspěvky, tak snad nebudu za blbce :roll:
Je mi 22 a s manželem se snažíme pár měsíců o mimčo. Největší problém u mě bylo zjistit kdy a jestli vůbec mám ovulaci. Ovulačni testy jsem zkoušela každý den a cely měsíc nic, ani čárka ani duch. Začala jsem proto brát kapsle drmek a pít kontryhel. čaj. Minuly týden jsem byla u dr. Bylo mi řečeno, že bych měla mít ovulaci tento týden (tzn. 15-18 DC) včera jsem si dělala ovu test a byla tam jemně viditelná čárka, už jsem se radovala, že jsem konečně přišla na to, kdy mám vlastně ovulaci. Dnes jsem si dělala další test s vědomím, ze čárka bude sílit. Ale žádná tam nebyla :zed:
Achjo. Kde může být problém? Stalo se to některé z Vás? A to jsem se ráno chtěla tulit :hug: :srdce: … jen mě po tom testu přešla nálada :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.1.19 23:59

Chci se zeptat již duhy den mám stejně pozitivní ovulační test. Znamená to že ovulace probíhá?

• Citovat
  • Upravit
2990
13.1.19 01:00

Pozitivní ovulační test je v případě, že je testovací čárka stejně silná nebo silnější jako kontrolní. Řekla bych, že test vpravo je silnější, ale pozitivní ještě není. Zkus zítra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1328
13.1.19 01:03

Ahoj holky, ovulace probíhá ve chvíli kdy na testu už nemusí být vidět ani čárka,nebo je slabá…hladina hormonu LH roste a roste, tím čárka sílí a sílí a ve chvíli kdy dojde k prudkému poklesu hormonu, vajíčko se uvolňuje a máme ovulaci. Ten pokles je někdy přesně těžké zaznamenat..protože k němu muže dojít hned po testování a pak se o ovulaci můžete dozvědět až s denním spozdenim .já když už měla hodně silnou carku, testovala jsem třeba každé 3 hodiny, abych věděla, kdy přesně k ovu došlo :lol: takže, jak je čárka silná, sexovat, je to období těsně před ovu - největší pravděpodobnost na oplodneni - spermie prezijou až týden. Jak ke slabá, tak už je vajíčko venku a pravděpodobnost je nižší - zaniká do 24 hodin :( Prikladam svoje testy před ovu a při ovu. Některé holky prý to takhle vůbec nemají a ani z testu ovu nepoznaji a pak hold je na řadě měření BT :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.1.19 20:18

Děvčata tak dnes byl zase pozitivní čárky jsou stejné je to možné?

• Citovat
  • Upravit
2650
13.1.19 23:44
@Anonymní píše:
Děvčata tak dnes byl zase pozitivní čárky jsou stejné je to možné?

Tyhle testy mi jako pozitivní nepřijdou 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1328
14.1.19 08:11

Tohle mi jako pozitivní nepřijde, ale někdo nemá úplně tlustou čárku nikdy…při tomhle testování, stejně jako u bazalni teploty je nutný zkoušet dyl, první měsíc si uděláš obrázek, jak tělo zhruba funguje, druhy si to ověřis a pak už budeš vědět co je pro tebe pozitivní a co ne. Takže je potřeba první měsíc fakt testovat od cca osmého dne cyklu kazdej den. Jinak pokud by tohle u tebe byly pozitivní testy, tak ano, můžou být pozitivní víc dni, já mám pozitivní test 2 dny a pak zbledne…

@Anonymní píše:
Děvčata tak dnes byl zase pozitivní čárky jsou stejné je to možné?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
14.1.19 12:04

Ahoj.. Chtela bych vas taky poprosit o radu.. Merim bt a mam i ovulacni testy.. Podle me by mohl byt dnesni test pozitivni alw teplota tomu neodpovida mam ji jak na houpacce.. 36.61.. Dalsi den 36.71 a dneska 36.72.. Prikladam i fotku testu.. Dekuji za vas pripadny nazor :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2650
14.1.19 14:36

@Kikinina ahojky, toto je pozitivní. Teplota stoupá až po ovu, takže ti jen potvrdí, ze byla. Každopádně dnes/zitra určitě pojistit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí