Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
womanz píše:
tak Vás tak rozčilují ty Gripeny? nebo to slyším jenom já????Včera lítali do 23:00 jsou normální???
Do jakého obchůdku to chodíte? Já jsem tady snad žádný s miminkovským oblečením a potřebama neviděla, krom HM hračky v Afi
Nerozčilují.
Bydlím sice relativně kousek od letiště, ale já je miluju. Nevadí mi. Když jsme včera viděli dva přistávat pomalu nad námi, ještě jsem nechala chlapa, aby zastavil a já se mohla kochat.
lyri: Jojo, mnohem lepší jak rukavice, mně to poradila taky kamarádka. Akorát já ho tehdá objednávala z netu za draho, vůbec jsem nevěděla, že ho mají i v Obchůdku.
Jmenuje se Obchůdek z přírody. Dřív býval na 17. listopadu, od 1.9. je přestěhovaný do Smilovky (kousek od Karloviny).
FF no to byla taky náhoda, že mi o něm paní řekla..já jsem ho měla už uloženej v záložkách, že ho objednám, takhle jsem dost ušetřila, hned jsem si ho tam připnula
![]()
Jo, chtěla jsem se zeptat, používáš vlhčený ubrousky, nebo toho Medvídka a děláš roztok?
Anet, ty mě překvapuješ informacema… co je to ten Medvídek? a roztok? kde na ty informace chodíš??? ![]()
Do toho obchůdku se zajdu podívat co tam maj…
Rukávník mám taky, z netu za 150,– my chcete říct, že v obchůdku je ještě levnější??
mě ta cena přišla krásná ![]()
Zuzi
z toho Medvídka( http://www.branakdetem.cz/…0ml-eone.htm ) se vyrábí roztok, v kterym si potom namáčíš/nebo nastříkáš látkový ubrousky/separačky/spešl ubrousky a je to prý pro mimčo lepší, než ty sajrajty, kterýma napouští ty vlhčený ubrousky, co normoš koupíš..
Jinak na ty info chodim do diskuze o látkovkách, kam nakukuju, no a sem, do toho obchůdku a do Biomiminka..
lyri (aha, Aneta?, jak čtu womanz): Já myju holku pouze perlanem namočeným ve vodě.
A pokaděnou dávám pod tekoucí vodu.
womanz: 150,– je dobrá cena, já ho kupovala před rokem na nějakém webu za 250. ![]()
misut:
nudu tedy neznám, ani co se narodila malá, ani předtím, v těhu.
přes den mi nespí, do toho vařím min. 2 jídla pro manžela k obědu a večeři + polévka a to denně, jednak je žravej, ale není tlustej, nemůže za to, má dobré spalování a za chvíli tudíž hlad takže 5litrů slepice na paprice je na dva dny, ani do mražáku nestačím dát, do toho denně tak 3litry polívky, to má i na svačiny, víceméně, a pak teplou večeři, no a jednak je věčně na cestách, takže do toho malá, přes den už téměř nespí, mezitím vařit, uklidit, vyprat a samo denně nákup.
závidím těm maminkám, co si uvaří k obídku jen pro sebe, když se jim chce a mají chuť nebo můžou zajít či objednat. manža bohužel je absolutní odpůrce tohoto takže smolík. ![]()
a jak to stíhám? nestíhám a už od minulého týdne začínám cítit strašnou únavu, hlavně ty nákupy tahat kočárem třeba na dvakrát, autem s malou to nejde, v obchodě ve vajíčku ječí, v autě ne, ale v obchodě šíleně a to pak nekoupíš nic v klidu, no.
jednoduše shrnuto, večer trávit vymýšlením co vařit druhý den, sepsat seznam a to vše okolo toho žrádla, kdyby to nebylo tak jsem spokojená a šťastná matka ![]()
zatím to však jinak nejde, kdyby měl jíst po hospodách atd. tak se nedoplatíme pač si jde třikrát přidat a jedno jídlo mu prostě nestačí. kor někde v těch restauračkách u zámků a památek, to je pálka.
chystám se ale už bouchnout do stolu a udělat v tom pořádek, pokud nenakoupí (jezdí denně autem stokrát okolo všemožných obchoďáků) a nepomůže s úklidem a s malou, tak s vařením končím!!!!!!!!!!!!!!!!!
jen si dodat odvahu se zaseknout ![]()
máte to některá také tak?
womanz píše:
tak Vás tak rozčilují ty Gripeny? nebo to slyším jenom já????Včera lítali do 23:00 jsou normální???
Do jakého obchůdku to chodíte? Já jsem tady snad žádný s miminkovským oblečením a potřebama neviděla, krom HM hračky v Afi
zabednit okna i dveře, jinak z kuchyně neslyším, že ve vedlejším pokoji ječí malá!!!
je to horší bordel než ta naše myčka a to je co říct ![]()
holky ![]()
teď jsem si vzpomněla, dochodila u vás také včera kontrola ohledně toho, zda jsou vám doručovány letáky a jaké?
včera mě chytli doma, možná se to týkalo jen tady ulice Sladkovského nebo centra, ale byli fakt hustý až jsem zírala s jakou důsledností se vyptávali a bylo vidět, že moje odpovědi je nijak neuspokojily spíš naštvaly, ale jako myslím ne kvůli mě, ale kvůli těm co je roznáší páč nám toho chodí strašně málo, vlastně jen Globus a Albert a to máme vždy jen kupu hozenou na schodech do baráku, přitom tam jsou schránky!!!!!!!!!!!!!!!!!!
prý si tu hodně lidí stěžovalo, tak jsem zvědavá, zda to bude mít nějaký efekt ![]()
ale přišlo mi to dobré, že se zajímají, nedivím se jim, platí je a oni se neobtěžují to roznést, hodí to do nejbližší popelnice a šmitec ![]()
Jojo, Gripeni budou do konce září. Já nevím no, bydlíme nad čtyřproudovkou, hluk je tu pořád, tak tři letadla mě už nevytrhnou a navíc jsou krásná.
popletko: No doma to takhle opravdu nemám a kdybych měla, tak už s takovým chlapem nejsem. ![]()
Letáků nám chodí celkem spousta. Kauf, Interspar, Globus, Albert, různá elektra, Tesco apod.
Tak to já mám z těch gripenů nervy nadranc, mě se zdá, že nám snad chtěj přistát v ložnici
![]()
Mě je dneska po ránu parádně šoufl, to se musí nechat, myslíte, že to může dělat malej? Že by tlačil na žaludek, nebo tak něco?