Pardubice

• Fotoalbum (73)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
41882
11.10.11 11:39
hanulka78 píše:
pěkné ráno :mavam:
Lyri-ty fotky jsou užasný :potlesk: a jak vyjdou cenově,nějak jsem tam nenašla ceník :think: tak pokud víš tak písni ju?dík.
a jak je jinak?venku zase hnus,fičí,ale je tam tepleji :-)

Za 15 fotek u ní v ateliéru-má tam i veškeré doplňky a podobně chce JENOM 1300,– + za každou další fotku navíc 50,– což je fakt luxusní :dance: :dance: :dance:
Ale tyhle fotečky typu AG dělá jen do 14dní věku prcka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4277
11.10.11 13:06
lyrica píše:
hanulka78 píše:
pěkné ráno :mavam:
Lyri-ty fotky jsou užasný :potlesk: a jak vyjdou cenově,nějak jsem tam nenašla ceník :think: tak pokud víš tak písni ju?dík.
a jak je jinak?venku zase hnus,fičí,ale je tam tepleji :-)
Za 15 fotek u ní v ateliéru-má tam i veškeré doplňky a podobně chce JENOM 1300,– + za každou další fotku navíc 50,– což je fakt luxusní :dance: :dance: :dance:
Ale tyhle fotečky typu AG dělá jen do 14dní věku prcka…

ty jo tak to je víc než luxusní!!! My dávali slečně fotografce za deset fotek 1600,–… :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
11.10.11 13:07

Mě ta cena taky přijde v pohodě, navíc když vidím, jak jsou ty fotečky krásný, no bude to mazec, snad prcek nebude prostestovat v autě, přeci jen to kousek cesty je..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4277
11.10.11 15:14

Mu prostě vyvětlíš, že bude mít krásný fotky, tak ať je trpělivej :) kolik km to máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
11.10.11 15:16
AramisDeMar píše:
Mu prostě vyvětlíš, že bude mít krásný fotky, tak ať je trpělivej :) kolik km to máte?

No když si vezmu, že mu třeba fakt nebude ani těch 14dní, ale tak to by zase moh spinkat, ne? Z Pardubek do Chocně,..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4277
11.10.11 15:18

Holky, už vám přišel rodičák? :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
11.10.11 18:22

Ne, mě chodí 15-tého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
11.10.11 21:04

Ahojkyy-mě chodí rodičák 11 a ještě mi nepřišel,tak snad zítra.
Jinak mám dnes za sebou ultrazvuk,malej má 1640g ve 29 týdnu.je o týden větší :mrgreen: a je hlavičkou dolů :dance: :dance:
A cena za fotky je :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
11.10.11 21:09

Holky, vždyt se to všude řeší, ten rodičák, že je s tím tenhle měsíc problém,..

Petra Masičová z Prahy 6 je zoufalá. Je na mateřské dovolené s dcerkou Sárou a rodičovský příspěvek je jejím jediným příjmem. Peníze má přesně vypočítané na každý den. „Rodičovský příspěvek nepřišel. Když jsem volala úřednici, řekla mi, že mají nový systém a peněz se možná dočkám až na konci měsíce,“ říká kadeřnice Petra Masičová nešťastně.

„Na pět dní mi zbývá stovka. Prosila jsem, ať mi alespoň vyplatí malou zálohu. Prý to nejde,“ vrtí maminka hlavou. Zákon je však na straně úřednic. Dávky musí vyplatit nejpozději do konce měsíce, který následuje po měsíci, za který má rodič na dávku nárok. Podle státu mohou být maminky bez peněz i dva měsíce.

„Část dávek se vrátila zpět kvůli softwarové chybě. Intenzivně pracujeme na opravě,“ vysvětluje mluvčí ministerstva práce a sociálních věcí Viktorie Plívová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
11.10.11 21:15

LYR, jsem ani nepostřehla. Nějak to neřeším, tím že to není jediný příjem, ale pro samoživitelky nebo tak to musí být mazec. A kolik lidí nebude moc zaplatit různé platby a budou mít penále, jen díky chybě jednoho úřadu. :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
11.10.11 21:17

No taky jsem si to říkala, dokonce jsem na nějakém serveru četla, že v lednu někomu dávku nevyplatí vůbec a v únoru ji dostanou zpětně 8-o 8-o A to jako nevím, jak si to představují, nedejbože, kdyby jim člověk něco zaplatil pozdě, že? :zed: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
11.10.11 21:19

Přesně tak. Fakt bordel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
11.10.11 21:26

jo o tom lednu to není jenom s rodičákem, takhel se vyplácí i důchod… moje velice dobrá známá (něco jako druhá babička) to řeší každý rok… už si nechává peníze v rezervě, pokud to jde, aby mohla v lednu aspoň zaplatit nájem :think: stát si to jaksi neuvědomuje, ale komplikuje spoustě lidí život…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
11.10.11 21:31

Ty jo to jsem vůbec netušila s tím rodičákem :evil: to je v háji.fakt chudáci ženský co maj jen jeden příjem,mi máme teda dva ale prašule potřebuju to je jasný.a to mi tedy přijde až na konci měsíce? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
11.10.11 21:32
hanulka78 píše:
Ty jo to jsem vůbec netušila s tím rodičákem :evil: to je v háji.fakt chudáci ženský co maj jen jeden příjem,mi máme teda dva ale prašule potřebuju to je jasný.a to mi tedy přijde až na konci měsíce? :nevim:

Jooo holka, kdy, to nevěděj asi ani na tý sociálce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová