Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojda, tak jsme zpátky doma ![]()
Panuš: Ani jsem ti nestihla „poblahopřát“ k horám, je fajně, že vám to vyšlo a že už je Verče líp! A ten čerstvej horskej vzduch jí určitě udělá ještě líp.
Taky musím ještě pozdravit Očko, jakožto nová tady
a přeju brzký uzdravení .. my teď byly s malou doma 4 týdny, tak doufám, že se s tím popasujete mnohem dřív!
Ahoj ![]()
koukám že tahle letošní dlouhá zima nám dává pěkně zabrat!!!už aby bylo jaro,nebo aspoň teplota na plus 10!!!
Founiku,taky tě zdravim ![]()
Achojky Holky,omlouvam se,že jsem tu dlouho nebyla,ale nejak sem nestihala Naty je čim dal živejši a potřebuje vic pozornosti Už se snaži i otočit
A najednou to strašne Leti je nam 5m a 9.4 nam Bude 6m
V patek jdeme na očkovani tak snad to bude bez teplutky ![]()
Vitam nově přichozi ![]()
Livi Gratuluju k Mesici
Panuško at je Mala brzo v pořadku ta zima je ukrutna tedka koukam z okna a ono zase snežilo ![]()
Očko taky se brzo uzdravte.
![]()
Panuško … tak snad ty hory budou nakonec fajn zdravotně. My teď trochu bojujeme s prdíky. Ale nijak strašné to zase není. Ale přeci jen, občas nás to chytne.
Founiku, Očko, zima snad brzy skončí a už se nemoci nevrátí. Hlavně ať jste fit.
Jasmínku, děkujeme. Tak už se otáčíte, no to je krása. A máš po klidu ![]()
Jahůdko, super
. Tak a teď už jen odpočívat
.
Holky, jak dobře vám prckové snášejí změny? My jakmile někam vyrazíme (teď to byly 4 dny u mých rodičů), tak je z toho Terča hned hrozně rozhozená, hlavně v noci a hodně často se budí. A to už bude mít 10m.
Takže po včerejší noci jsem grogy
![]()
FOUNIKU, taky jsme to tak s malou měli. Jakmile jsme byli mimo domov, tak se v noci strašně budila. Doma je doma.
Jahůdko, to pak aby se člověk bál někam jezdit a nebo se předtím pořádně vyspal ![]()
Tak dneska holky „slavíme“ 10 měsíců, 8,3kg a 75,5cm
Konečně jsme překročily magickou hranici 8kg, jsem fakt ráda, že už to není takový vyžle hubený.
Navíc venku nádherně, sluníčko .. co by si člověk přál víc
Fakt mám dneska nějakou povznesenou náladu!
Jak málo stačí ![]()
Dneska bylo opravdu nádherně
, konečně.
Holky, kam se v Pardubicích chodí na kyčle a ke komu?
Liv my byly u Mudr. Švábové, je to u Nemocnice. Ta je fajn. Na kyčlíky se chodí vždycky v pondělí a není to na objednání. Dlouho jsem tam ale nikdy nečekala.
Pak se ještě chodí k nějakýmu doktorovi, ale jeho jméno bohužel neznám.
Díky, tak já to zkusím tam. Sakra … toho na pondělí budeme mít moc. Máme 6nedělní prohlídku holek, pak moje gynda a ještě kyčle
… to bude mazec. A nevíš ještě ordinanční hodiny?
LIVO, my taky chodíme ke Švábové. Jsem s ní spokojená. Pak se chodí ještě ke Korcovi, ten je v poliklinice nebo pak se chodí do nemocnice, ale tam mi doktorka nesedla.
http://www.firmy.cz/…dubicky.html
Má tam psaný ordinační hodiny i telefon, tak jí tam kdyžtak raděj cinkni, aby neměla nějakou dovču nebo tak něco ![]()