Pardubice

• Fotoalbum (73)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1214
14.3.10 17:00

Ahojda, tak jsme zpátky doma :)

Panuš: Ani jsem ti nestihla „poblahopřát“ k horám, je fajně, že vám to vyšlo a že už je Verče líp! A ten čerstvej horskej vzduch jí určitě udělá ještě líp.

Taky musím ještě pozdravit Očko, jakožto nová tady ;) a přeju brzký uzdravení .. my teď byly s malou doma 4 týdny, tak doufám, že se s tím popasujete mnohem dřív!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
14.3.10 17:38

Ahoj :kytka:
koukám že tahle letošní dlouhá zima nám dává pěkně zabrat!!!už aby bylo jaro,nebo aspoň teplota na plus 10!!!
Founiku,taky tě zdravim :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3484
15.3.10 05:56

Achojky Holky,omlouvam se,že jsem tu dlouho nebyla,ale nejak sem nestihala Naty je čim dal živejši a potřebuje vic pozornosti Už se snaži i otočit :dance: A najednou to strašne Leti je nam 5m a 9.4 nam Bude 6m 8-o V patek jdeme na očkovani tak snad to bude bez teplutky :-(
Vitam nově přichozi :kytka:
Livi Gratuluju k Mesici :kytka: Panuško at je Mala brzo v pořadku ta zima je ukrutna tedka koukam z okna a ono zase snežilo :zed:
Očko taky se brzo uzdravte.
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2469
15.3.10 12:27

Panuško … tak snad ty hory budou nakonec fajn zdravotně. My teď trochu bojujeme s prdíky. Ale nijak strašné to zase není. Ale přeci jen, občas nás to chytne.

Founiku, Očko, zima snad brzy skončí a už se nemoci nevrátí. Hlavně ať jste fit.

Jasmínku, děkujeme. Tak už se otáčíte, no to je krása. A máš po klidu :wink:

Jahůdko, super :potlesk:. Tak a teď už jen odpočívat :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
15.3.10 13:39

LIVO, jj už se těším, jak budu odpočívat. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
15.3.10 15:16

Holky, jak dobře vám prckové snášejí změny? My jakmile někam vyrazíme (teď to byly 4 dny u mých rodičů), tak je z toho Terča hned hrozně rozhozená, hlavně v noci a hodně často se budí. A to už bude mít 10m.
Takže po včerejší noci jsem grogy :( :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
16.3.10 09:52

FOUNIKU, taky jsme to tak s malou měli. Jakmile jsme byli mimo domov, tak se v noci strašně budila. Doma je doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
16.3.10 11:45

Jahůdko, to pak aby se člověk bál někam jezdit a nebo se předtím pořádně vyspal :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
18.3.10 14:47

Tak dneska holky „slavíme“ 10 měsíců, 8,3kg a 75,5cm :) Konečně jsme překročily magickou hranici 8kg, jsem fakt ráda, že už to není takový vyžle hubený.
Navíc venku nádherně, sluníčko .. co by si člověk přál víc :pankac: Fakt mám dneska nějakou povznesenou náladu! :) Jak málo stačí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
18.3.10 16:07

founik je dobře že máš super náladu to je to sluníčko určo :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2469
18.3.10 21:16

Dneska bylo opravdu nádherně :pankac:, konečně.

Holky, kam se v Pardubicích chodí na kyčle a ke komu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
18.3.10 21:23

Liv my byly u Mudr. Švábové, je to u Nemocnice. Ta je fajn. Na kyčlíky se chodí vždycky v pondělí a není to na objednání. Dlouho jsem tam ale nikdy nečekala.
Pak se ještě chodí k nějakýmu doktorovi, ale jeho jméno bohužel neznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2469
18.3.10 21:26

Díky, tak já to zkusím tam. Sakra … toho na pondělí budeme mít moc. Máme 6nedělní prohlídku holek, pak moje gynda a ještě kyčle :pankac: … to bude mazec. A nevíš ještě ordinanční hodiny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
18.3.10 21:29

LIVO, my taky chodíme ke Švábové. Jsem s ní spokojená. Pak se chodí ještě ke Korcovi, ten je v poliklinice nebo pak se chodí do nemocnice, ale tam mi doktorka nesedla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
18.3.10 21:35

http://www.firmy.cz/…dubicky.html

Má tam psaný ordinační hodiny i telefon, tak jí tam kdyžtak raděj cinkni, aby neměla nějakou dovču nebo tak něco :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová