Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tajanko: Tak to mně chlap nevadí, když už mám chlapa gynekologa, což jsem nikdy nechtěla, tak fotograf by mě nerozházel
A hlavně chci být oblečená, jen břicho vyfotit ![]()
Počkám na manžela a uvidím, co řekne (je pryč) ![]()
Dík
Akorát teda zatím moc nedovolenkuju. Včera jsem stejně zkysla v práci a dneska jsem žehlila, až se kouřilo i ze mě
Ovšem teď si pojedu udělat radost, teda svým nohám, jedu na pedikůru ![]()
Hmmm, holky, mám dotaz (porod v Pcích nebo Chrudimi): přivazovali vám nohy při porodu?
Pard.: Přivázaný jsem je neměla, ani jsem to tam nikdy neviděla (jsem od fochu), ale nevylučuju, že se to stát nemůže (i když to nechápu a neuznávám). Ale dávají se do těch držáků na koze. Všem.
teda přivázané nohy mě překvapily
neměla jsem jen jsem je měla na těch držácích položené.
Hezký večer. Nějak nám to tu umřelo. ![]()
FLYINGFROG, gratuluji k MD. Co nevidět tu bude další uzlíček. ![]()
No víte holky, jsem kecala s kamarádkou, že jdu na pedikúru a ona mi na to řekla, že jen ať mám pěkné nohy, až mi je pak přivážou. Jako je mi jasné, že položené být musí, ale přivázáním mě dostala. Odporem jsem se otřásla.
Jahůdko: Děkuju
Přemlouvám dítě ne na září, ale na konec srpna
Ale jako prvorodička si moc vybírat nemůžu ![]()
Flyingfrog, kdyby ti chtěli nohy přivazovat, tak prostě řekni, že nechceš, že je ti to nepříjemné.
Moni: Na to se případně chystám. Ale vůbec ta drzost přivazovat nohy… Grrr, copak jsem kráva na porážku?
Mě teda u císaře taky nikam nic nepřivazovali ..
nebo nevim, ono přes tu plentu nějak nebylo bohužel vidět ![]()
Vlastně jsem si vzpomněla, že jednou jsem to tam zažila. Ale to když paní kopala doktora jednou nohou do obličeje a druhou se snažila odstrčit asistentku. A ještě jim k tomu dost sprostě nadávala. Ale „normální“ lidi rozhodně nikam nepřivazujou ![]()