Pardubice

• Fotoalbum (73)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
618
8.9.10 20:18

flyingfrog: ja jsem si porod taky predstavovala jinak…samozrejme se dostavila litost a frustrace, ze jsem to nezvladla „normalne“, ale trochu se uklidnuju, ze jsem se ale dobre poprala s pooperacnim stavem a „rozchodila jsem to“
my jsme to stihli v pohode…manzel byl dost nervozni…ja jsem byla v klidu,jeste jsem dobalovala tasku…jeste jsme museli doplnit jmeno kluka do prohlaseni…ja myslela ze si jedu pro Nelinku…kluka jsme rozhodli po odtoku vody :mrgreen:
founik: dekuju moc…je to moje zlaticko :srdce: …v noci kojim tak po 2-3hodinach…pres den je to ruzne…nekdy je u prsa co hodinu, nekdy usne na 3hodiny :-D trapi nas ale brisko…hodinu po kojeni se krouti, breci kym si znovu nerihne, nebo neposle naloz do pleny…takze masirujeme brisko, nosime a porad hledam nove moznosti ulevy… :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14093
22.9.10 10:27

Hlásím další porod v Chrudimi :-) Úspěšně hlavou vpřed, nakonec se mi holčička otočila na poslední chvíli. Sice kvůli cukrovce porod vyvolávaný, ale dobrý. Měla jsem u porodu svého gynekologa :-)

Jo a jak jsem kdysi se tu rozčilovala u přivazování nohou… Zlatě, že mi je připnuli, protože jinak bych ty nohy od sebe nedala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
22.9.10 12:19

Tak to obrovská gratulace, že jste vše zvládli. Čekáme nějakou fotečku čerstvého miminka :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
22.9.10 13:54

Flyingfrog moc gratuluju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
22.9.10 14:33

ahoj flyingfrog…moc moc gratuluju. chtelo by to fotečku a nejake vice info (jmeno, miry a pod) :-D tak to je supr že jste to takhle krasne zvladli. uzivejte si to s malinkou. papa :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
22.9.10 16:20

FLYINGFROG, obr gratulace k mimču. :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14093
22.9.10 16:46

Mimčo se jmenuje Stela, 3040g, 49cm :-) Na dítě cukrovkářky prťavec :-)
Jsem strašně moc ráda, že se otočila. A hlavně, že mi u porodu byl Pavelka, já toho chlapa prostě žeru :oops:

A jedna koukací fotka z porodnice :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2970
29.9.10 12:49

Flyingfrog moc gratuluju k nadherne holcicce :kytka: :kytka: :kytka: A super, ze se na konec umoudrila a otocila :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14093
29.9.10 12:50

tajo: Děkuju :-) Ani můj doktor tomu nemohl uvěřit :-) A pak přišel pomáhat rodit :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
30.9.10 18:58

Flyingfrog, také se přidávám ke gratulacím. Holčinka je krásná!!

Holky já si ještě před pár měsíci nedovedla představit, že bych měla mít doma další prtě a teď nad tím snad začínám uvažovat!!! 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
3.10.10 18:55

Ahojky holky, gratuluji k miminkům :) :kytka:

A chtěla jsem optat na názory ohledně porodnice Pardubice a porodnice Chrudim…

Jsem přímo z Pardubic a tak nevím kam jít…

Děkuji za Vaše názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14093
3.10.10 19:12

Luczo: Já původně chtěla Pardubice. Byla jsem na šestinedělí za kámoškou a celkem se mi to oddělení zamlouvalo.
Pak ovšem moje dítko bylo v poloze šikmo a domlouvala jsem se se svým chrudimským gynekologem (výborný MUDr. Pavelka) na sekci a prostě do Chrudimě. Musím říct, že jsem byla spokojená. Neměla bych jedinou výtku (no samozřejmě některé od pohledu nesympátiš sestry, ale i s nesympátiš sestrou jsem musela něco řešit a v pohodě). Za mě tedy můžu doporučit Chrudim :-) Pokud tě zajímá něco konkrétnějšího, ptej se, mám 17 dní po porodu, ještě si leccos pamatuju jak ze sálu, tak ze šestinedělí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
3.10.10 21:12

Luczo: ahoj ja mam po porodu neco pres mesic, tak si taky hodne jeste pamatuju. jsem primo z pardubic a od zacatku jsem byla rozhodnuta pro Chrudim.a vubec nelituju,i kdyz jsem rodila cisarem.mela jsem nadstandard (600/den), a i kdyz tam fakt bylo par od prveho pohledu nesympatickych sester tak nakonec vzdy pomohli kdyz jsem potrebovala a byli fajn. nemam zadnou vytku a az budu jednou rodit znovu tak na 99% znovu v Chrudimy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
4.10.10 12:41

Díky holky za reakce, mě by hlavně zajímalo proč jste se rozhodly pro Chrudim. Jediné co jsem vyčetla tak byl rozdíl toho že v Pcích s náma nemůže být partner 24 hodin denně… A nemůžu si rezervovat nadstandart.. a ten bych si ráda dopřála… když je ta možnost. Ale přítel mi zase říkal že neslyšel dobré věci na Chrudim a na Pardubice zase jooo… tak jsem na vážkách…

jsem sice teprve 15 týden, ale ráda bych to měla vyřešené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
4.10.10 12:47

Lůco já rodila v Pardubicích a manžel se mnou byl od příjmu po prasknutí vody do převozu na šestinedělí - což bylo nějakých 10 h. Pak už jel dom a já šla vstřebávat zážitky :nevim: Nadstandard opravdu dopředu rezervovat nejde, bývá dost nacpáno a musíš mít štěstí, že je zrovna volný. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová