Pardubice

• Fotoalbum (73)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10773
13.10.10 22:05

Já dostala focení v těhu+s rodinou k narozkám od manžela a rozdýchávala jsem to těžko. Jsem stydlín, ale nakonec fotky krásné. :-) Jen ty nervy, co jsem měla a hlavně v tom 8. měsíci jsem byla napuchlá jak pomeranč. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14093
14.10.10 08:17

Nás fotila kamarádka, abych měla fotky z těhotenství nějaké pěkné, ale já chtěla jen oblečené :-) Nahaté mám doma od manžela :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3484
16.10.10 09:30

Achojky Holky,

omlouvám se,že jsem tady dlouho nebyla :oops: Stalo se toho poslednidobou dost… Natálka oslavila 9.10 svoje první narozeninky :potlesk: Míry má 76cm 10640g Dr. nás malinko vyhubovala za vahu, ale jinak je šikovna a v pořadku :) ješte nás čeka neurolog tak oufam,že se Natynka brzo rozchodi :)

Jinak sem kukala,že se v Pce otevřela nova kavarna nad CA www.kavarnaumaminy.cz to jsem rada,ptž sme nevedeli kam s prckama chodit.

Mějte se moooc krásně Přeme všem hodně zdravička (když je venku tak ošklive) :kytka:

Sisi a Naty :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
16.10.10 09:37

jeeeeeeeee jasmínku díky, ono už to zase funguje? bývala tam dřív, ale ještě tak 3 týdny zpět to bylo zrušené tak jsem si říkala, že zase o koutek míň. :cry:

No uvidíme jak dlouho se to udrží :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14093
17.10.10 16:11

Holky dotaz na vás. U koho jste byly na kyčlích?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
17.10.10 16:39

Ke Švábové. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
17.10.10 17:58

u dr švabove…hned jsme dostali široke baleni…do ted jsme nemuseli z porodnice… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
17.10.10 18:31

My taky u Švábový, taky široký balení. Je dobrá.

Jasminku, parada, tak ze dodatecne VSE NEJ :)) K neurol z nejakyho duvodu nebo prevence? Proc vyhubovano kvuliva vaze? 10kilo je malo? Tyjo, tak to my bysme tenkrat taky mely dostat vyhubovano, pac mela 9,4kg :o)))

O ty kavarne jsem taky slysela, ze je znova otevrena, tak jsem zvedava, jestli je to OK. Me se tam predtim tedy moc nelibilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14093
17.10.10 21:44

Chm, Švábová je u nemocnice, že jo? To mám kus cesty, já právě doufala, zda jste nebyla některá u Korce, protože jsem zapomněla kdy přesně tam je :-)
No mně můžou klidně široké balení ordinovat, já stejně používám látkovky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
17.10.10 22:13

Korec míval úterky, protože Švábová měla amá pondělky a půjčovali si UZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14093
18.10.10 10:17

Já toho Korce mám tak 10 minut pěšmo, tak se chci vydat tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
20.10.10 17:16

Holky, poradíte? :think: Letos odmítám péct vánoční cukroví (fakt mě pečení nebaví), ale ráda bych přece jen něco na stůl, nějaký to zobnutí a pro návštěvy. Nemáte zkušenost s někým, kdo peče ve velkým, dobře a prodává? :)

Pravda, ptám se trochu dopředu, ale člověk má bejt připravenej, že jo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
20.10.10 19:30

hele já ti něco za slušnej peníz upeču :lol: :lol: neee si dělám srandu, něco málo péct budu ale kvanta toho nikdy nebyly, však zbytek zařídí babičky :lol: :lol:

Zkušenosti bohužel nemám, ale u nás na cukrárně už visí, že přijímají objednávky na vánoční cukroví takže zas tak brzy s tím nejdeš :lol: :lol: Cukrárnu si všichni strašně chválí, minulý dortíky byly odtamtud, ale víc zkušeností nemám. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
21.10.10 13:48

Panuško :lol: tak ty byses na mě vykvajzla? :lol:

Bych potřebovala nějaký vzorečky :lol: Ale asi se tam půjdu optat, až budeme zase na Dukle, co pečou, a za kolik by to bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
21.10.10 13:52

tak třeba ti vzorek udělají ale teď asi těžko :nevim: No záleží kolik bys toho chtěla, na velkou krabici ti prdím, ale s menší porcí nemám problém- ale peču jen linecký, perníčky, pár vosích hnízd a kokosový kuličky. Zbytek dostávám bu´d od mamky nebo od babiček :lol: :lol: :lol:

Já se letos docela těším, se budu cpát celý den :mrgreen: :mrgreen: a na štědrý den už toho zase moc nezbyde :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová