Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já dostala focení v těhu+s rodinou k narozkám od manžela a rozdýchávala jsem to těžko. Jsem stydlín, ale nakonec fotky krásné.
Jen ty nervy, co jsem měla a hlavně v tom 8. měsíci jsem byla napuchlá jak pomeranč. ![]()
Nás fotila kamarádka, abych měla fotky z těhotenství nějaké pěkné, ale já chtěla jen oblečené
Nahaté mám doma od manžela ![]()
Achojky Holky,
omlouvám se,že jsem tady dlouho nebyla
Stalo se toho poslednidobou dost… Natálka oslavila 9.10 svoje první narozeninky
Míry má 76cm 10640g Dr. nás malinko vyhubovala za vahu, ale jinak je šikovna a v pořadku
ješte nás čeka neurolog tak oufam,že se Natynka brzo rozchodi ![]()
Jinak sem kukala,že se v Pce otevřela nova kavarna nad CA www.kavarnaumaminy.cz to jsem rada,ptž sme nevedeli kam s prckama chodit.
Mějte se moooc krásně Přeme všem hodně zdravička (když je venku tak ošklive) ![]()
Sisi a Naty ![]()
jeeeeeeeee jasmínku díky, ono už to zase funguje? bývala tam dřív, ale ještě tak 3 týdny zpět to bylo zrušené tak jsem si říkala, že zase o koutek míň. ![]()
No uvidíme jak dlouho se to udrží ![]()
u dr švabove…hned jsme dostali široke baleni…do ted jsme nemuseli z porodnice… ![]()
My taky u Švábový, taky široký balení. Je dobrá.
Jasminku, parada, tak ze dodatecne VSE NEJ
K neurol z nejakyho duvodu nebo prevence? Proc vyhubovano kvuliva vaze? 10kilo je malo? Tyjo, tak to my bysme tenkrat taky mely dostat vyhubovano, pac mela 9,4kg
)))
O ty kavarne jsem taky slysela, ze je znova otevrena, tak jsem zvedava, jestli je to OK. Me se tam predtim tedy moc nelibilo.
Chm, Švábová je u nemocnice, že jo? To mám kus cesty, já právě doufala, zda jste nebyla některá u Korce, protože jsem zapomněla kdy přesně tam je ![]()
No mně můžou klidně široké balení ordinovat, já stejně používám látkovky.
Korec míval úterky, protože Švábová měla amá pondělky a půjčovali si UZ.
Já toho Korce mám tak 10 minut pěšmo, tak se chci vydat tam.
Holky, poradíte?
Letos odmítám péct vánoční cukroví (fakt mě pečení nebaví), ale ráda bych přece jen něco na stůl, nějaký to zobnutí a pro návštěvy. Nemáte zkušenost s někým, kdo peče ve velkým, dobře a prodává? ![]()
Pravda, ptám se trochu dopředu, ale člověk má bejt připravenej, že jo ![]()
hele já ti něco za slušnej peníz upeču
neee si dělám srandu, něco málo péct budu ale kvanta toho nikdy nebyly, však zbytek zařídí babičky
![]()
Zkušenosti bohužel nemám, ale u nás na cukrárně už visí, že přijímají objednávky na vánoční cukroví takže zas tak brzy s tím nejdeš
Cukrárnu si všichni strašně chválí, minulý dortíky byly odtamtud, ale víc zkušeností nemám. ![]()
Panuško
tak ty byses na mě vykvajzla? ![]()
Bych potřebovala nějaký vzorečky
Ale asi se tam půjdu optat, až budeme zase na Dukle, co pečou, a za kolik by to bylo.
tak třeba ti vzorek udělají ale teď asi těžko
No záleží kolik bys toho chtěla, na velkou krabici ti prdím, ale s menší porcí nemám problém- ale peču jen linecký, perníčky, pár vosích hnízd a kokosový kuličky. Zbytek dostávám bu´d od mamky nebo od babiček
![]()
Já se letos docela těším, se budu cpát celý den
a na štědrý den už toho zase moc nezbyde
![]()