Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, já se už táák těším, až to období vzdoru (který nedávno začalo) skončí, protože jinak z malý budu mít hlavu jak pátrací balón
Vzteklina jedna vzteklá!
Jako mě přijde, že se od té doby jsou období klidu a období vzdoru střídají.
![]()
Přesně jak píšeš .. někdy by jí člověk odpustil i nos mezi očima a někdy ji nejraděj někomu daroval ![]()
Copak doma, to si ji tak nějak člověk zpacifikuje, ale na veřejnosti musím říct, že je to docela „zábava“ sledovat ty pohledy. A to jsem si vždycky říkala, "no teda JÁ nikdy takový uřvaný uvztekaný dítě mít nebudu ![]()
Hm, tohle jsem si neměla číst.
Sice dítě mám pětiměsíční, ale bojim bojim. ![]()
A hlavně toho, že JÁ přeci nebudu mít vztekací dítě a hlavně na veřejnosti. ![]()
Flyingfrog neboj se vlka nic, ty hrozný jsou stejně jen ty „cizí“
![]()
Já mám ale pocit, že je to jednoduše o nátuře, o temperamentu. Tak třebas bude ten tvůj mrňous spíš kliďas a máš vystaráno ![]()
Founiku: Mno jestli bude Stela po mně, tak rozhodně můžu zapomenout na to, že bude klidná.
Kdyby po manželovi, tak to je flegmatik, to by šlo. ![]()
Holky, kam v Pce na zumbu? Zkoušely jste? Kde je to nejlepší?
Já byla v H-centru, ale na můj vkus ten chlapík moc málo mluví, respektive nemluví vůbec, takže se začátečník špatně chytá. Poradíte?
Taky jsem našla flamenco v Polabinách, ale ten kurz už je rozjetej
Nikde jinde se tu asi netančí, hm?
hele vím o zumbě ve sportlifu - dělá to mladá holčina ale je to úterý od 20 (od 19 chodím na stepy ale víc nechodím než chodím - po plavču jsem urvaná
)
Panuško úterý nemůžu určitě
Za prvý po plavču a za druhý většinou H. nebývá doma, takže bych neměla hlídání.
Jahůdko a máš osobní zkušenost?
http://www.sportlife-pce.cz/rozvrh-hodin teď koukám, že jí mají i ve čtvrtek, a to bych možná prubla s tebou, sice na to moc nejsem, ale potřebuju nějakou cvičební změnu
![]()
Panuška píše:
http://www.sportlife-pce.cz/rozvrh-hodin teď koukám, že jí mají i ve čtvrtek, a to bych možná prubla s tebou, sice na to moc nejsem, ale potřebuju nějakou cvičební změnu![]()
![]()
Aaa, to je od 20hod, to by šlo
Já potom, co jsem se včera vážila u Mudry (u dětský, protože se Terka nechtěla vážit sama
), chytla lauf a potřebuju nutně začít už konečně něco dělat a ne o tom pořád kafrat ![]()