Partner a sex

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
28.12.18 09:47
@Akinee píše:
Velmi hubené? A nemá už rovnou radši chlapečky?

Nemá, o to se nebojím

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.12.18 09:48
@1mila2 píše:
Je těch 10kg vazne takova hruza? Chces tohohle chlapa do smrti? Jestli chces tohohle, tak musíš do boje s kilama. Ty AD bereš proc?

Ad beru na uzkostnou poruchu. Mám 158 cm, každé kilo je na mě vidět.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.12.18 09:49

@Delaltctrl Ano, svým způsobem máš pravdu.

• Citovat
  • Upravit
tiny_girl
28.12.18 09:57
@Anonymní píše:
Ad beru na uzkostnou poruchu. Mám 158 cm, každé kilo je na mě vidět.

To jsme stejně vysoké a jak říkáš každé kg je vidět, ale já na to koukala i z druhé strany , mě by se taky moc nelíbilo kdyby můj hezký chlap nabral tolik kg :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2013
28.12.18 10:06
@Anonymní píše:
@Delaltctrl Ano, svým způsobem máš pravdu.

Ja myslim, že obecným způsobem, ne jen svým. Jen ty to nechceš slyšet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2013
28.12.18 10:12
@Jannys píše:
Souhlasím

Ona se změnila k horšímu. Kdyby se změnil on, už by jste tu radili ať ho pošle do oběhu když o ní nemá zájem… Takhle zase ona nemá zájem o něj, když se mu ani nechce líbit. A dva roky antidepresiv, to už na nich bude zavysla… Takze vyhlídky moc růžový nebudou. Konec by byl pro všechny, hlavně pro všechny lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7375
28.12.18 10:16
@Delaltctrl píše:
Ona se změnila k horšímu. Kdyby se změnil on, už by jste tu radili ať ho pošle do oběhu když o ní nemá zájem… Takhle zase ona nemá zájem o něj, když se mu ani nechce líbit. A dva roky antidepresiv, to už na nich bude zavysla… Takze vyhlídky moc růžový nebudou. Konec by byl pro všechny, hlavně pro všechny lepší.

Hlavně pro ni. Zbavit se příčiny problémů je vždycky nejlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2013
28.12.18 10:17
@Akinee píše:
Hlavně pro ni. Zbavit se příčiny problémů je vždycky nejlepší.

Ja hajim jeho zájmy… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
28.12.18 10:18
@Delaltctrl píše:
No tak jdi cvičit ať si v posteli nemusi zakrývat oči a i uši, když máš ty deprese…Mas jednoduchý návod a přímo od něj, víš co chce… Ale ty prostě musíš vymyslet nějakou složitou blbost, kterou on ani nechce a pak se divit že to nepomohlo.

Ty jsi rychle hotovej. Kila nabraná práškama nebo hormonama jdou blbě dolů. A shazovat ne kvůli sobě, ale kvůli partnerovi-blbcovi, který nebere zakladatelku takovou, jaká je, by mě teda být jí nebavilo. Shazovat kila jde úspěšně jen pokud je o tom přesvědčen sám člověk, který nadváhu má, ne že to dělá kvůli někomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.12.18 10:24
@Akinee píše:
Ani se nedivím, že s takovým chlapem bereš AD. Místo prášků bys měla nasadit milence. Ale když ho nechceš, tvůj boj. Co chceš řešit s někým, kdo o tebe ve skutečnosti nestojí :roll:

No, já myslím, že svým způsobem o mě stojí. Byl mi neskutecnou oporou, kdyz mi bylo zle. Dneska se spolu smejeme, povídáme si, jen ten sex je nějak tabu.

• Citovat
  • Upravit
2013
28.12.18 10:25
@Evulina píše:
Ty jsi rychle hotovej. Kila nabraná práškama nebo hormonama jdou blbě dolů. A shazovat ne kvůli sobě, ale kvůli partnerovi-blbcovi, který nebere zakladatelku takovou, jaká je, by mě teda být jí nebavilo. Shazovat kila jde úspěšně jen pokud je o tom přesvědčen sám člověk, který nadváhu má, ne že to dělá kvůli někomu.

Tak žije v páru, takže by to měla shodit kvůli němu. Když mu to vadí, a kecy o duši a tom"jaka je" jsou hezký a romanticky, ale jen se vám to teď hodí. Když ona udělá něco špatně, tak je to jeho vína, že ji nebere takovou jaká je. Když on začne chlastat kvůli ní, že ho se!e (což by byla obdoba teda téhle situace) tak je to zase jeho chyba podle vás… Prostě ona za nic nemůže, princeznovsky pohlaví ji za všechno omlouvá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2013
28.12.18 10:28
@Anonymní píše:
No, já myslím, že svým způsobem o mě stojí. Byl mi neskutecnou oporou, kdyz mi bylo zle. Dneska se spolu smejeme, povídáme si, jen ten sex je nějak tabu.

A sex je fyzická záležitost takže logicky když tvoje Fyzicka stránka je na tom blbě, nemůžeš čekat fyzickou extázi…

A neplet do sexu duši, nitro, a další blbosti. To si nech na romantickou večeři…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7375
28.12.18 10:29
@Delaltctrl píše:
Ja hajim jeho zájmy… ;)

Je mi to jasné a nic jiného nečekám. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.12.18 10:29
@Delaltctrl píše:
Ona se změnila k horšímu. Kdyby se změnil on, už by jste tu radili ať ho pošle do oběhu když o ní nemá zájem… Takhle zase ona nemá zájem o něj, když se mu ani nechce líbit. A dva roky antidepresiv, to už na nich bude zavysla… Takze vyhlídky moc růžový nebudou. Konec by byl pro všechny, hlavně pro všechny lepší.

No hele, k horšímu. Onemocněla jsem, nabrala 10 kg. Nemoc mám pod kontrolou a fungují úplně normálně. On za těch dvacet let, tak bych taky mohla říct, že se změnil k horšímu. Pryč jsou jeho vypracované bicepsy a hrudník, má břicho, dost plešku. A co.

• Citovat
  • Upravit
7375
28.12.18 10:31
@Delaltctrl píše:
Tak žije v páru, takže by to měla shodit kvůli němu. Když mu to vadí, a kecy o duši a tom"jaka je" jsou hezký a romanticky, ale jen se vám to teď hodí. Když ona udělá něco špatně, tak je to jeho vína, že ji nebere takovou jaká je. Když on začne chlastat kvůli ní, že ho se!e (což by byla obdoba teda téhle situace) tak je to zase jeho chyba podle vás… Prostě ona za nic nemůže, princeznovsky pohlaví ji za všechno omlouvá.

Samozřejmě. V případě chlastu. 8o To jsou jen výmluvy alkoholiků. Sexem se shazuje nejlíp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí