Partner a sex

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
28.12.18 11:28

@flybe ano, děkuji za tvůj příspěvek, máš pravdu

Anonymní Ano, bylo hodně sexu, ale tak to je na začátku asi u každého

@Delaltctrl snazis se mi vkládat do úst a do hlavy věci, které tam opravdu nemám. Opravdu nechci milence, opravdu nechci dělat ze sebe oběť, opravdu jsem si nepřišla pro podporu proti němu. Jsem ráda, že nemám muže s podobnou povahou jako ty, protože příroda pokud vím, káže rozmnožování u lidí tak asi každé tři roky, partner se okouká taky tak nějak, takže jakékoliv delší svazky jsou naprosto zbytečné.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.12.18 11:30
@zoidberg píše:
Není to fér vůči zákonité manželce po tolika letech, ale prostě libidu neporucis. Vizuální stimul je pro muže priorita, bez něj to nejde. Možná by stačilo shodit jen 5 kilo, to je otázka dvou týdnů. A to že chce sex jen na koníčka je jasným důkazem toho, že tě chce alespoň nějak motivovat k pohybu.

Chtěl sex na koníčka, i když jsem měla podvahu. Spíš v tom u něj vidím lenost.

• Citovat
  • Upravit
2013
28.12.18 11:33
@bětee píše:
mladé maso nemá za sebou to co zkušená 40. V dnešní době se cení právě roky praxe a nabyté zkušenosti a když je k tomu ještě luxusní telíčko, to je pak jízda! Promiň, to se fakt nedá srovnat.

To samozřejmě jo, ale ta mladá má ten elán a energii to věkem ztracis. Ale souhlasím, že ty zkušenosti a know how jsou hodne důležitý..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2013
28.12.18 11:34
@Anonymní píše:
Chtěl sex na koníčka, i když jsem měla podvahu. Spíš v tom u něj vidím lenost.

Tak ho ber talpvyho jaký je ne? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.12.18 11:34

obávám se, že nemám pro tebe dobrou zprávu. Lepší to nebude ani hubnutí nepomůže, kolik má manžel roků?

násilím se to vynutit nedá

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.12.18 11:40
@Delaltctrl píše:

souhlas. Nelze předělat chlapa kterýmu rok nechybí intimity a sex

• Citovat
  • Upravit
5501
28.12.18 11:51
@zoidberg píše:
Není to fér vůči zákonité manželce po tolika letech, ale prostě libidu neporucis. Vizuální stimul je pro muže priorita, bez něj to nejde. Možná by stačilo shodit jen 5 kilo, to je otázka dvou týdnů. A to že chce sex jen na koníčka je jasným důkazem toho, že tě chce alespoň nějak motivovat k pohybu.

Nebo je sám línej se hejbat :oops: ;) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.12.18 11:57
@Delaltctrl píše:

Tak jistě, jeho brát takového, jaký je. Jen já se mám snažit.
Mám dojem, že ty máš dost vysoko ego.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.12.18 11:59
@Anonymní píše:
obávám se, že nemám pro tebe dobrou zprávu. Lepší to nebude ani hubnutí nepomůže, kolik má manžel roků?násilím se to vynutit nedá

Je mu 56. Ale než jsem přibrala, rozhodně s jeho chutí bylo vše v pořádku.

• Citovat
  • Upravit
18304
28.12.18 12:06
@Anonymní píše:
Tak on se za ta léta taky změnil. Asi nikdo nemůže očekávat, že ve čtyřiceti bude vypadat jak ve dvaceti.

Ale ten tvůj to očekává..hele nevím, já bych z toho byla ve stresu.
Znám taky takového člověka - tlustej, povahově nic moc, ale ostatní ve všem kritizuje, vč. toho, jakou mají postavu.
Můj muž mi řekl, že by mě miloval a líbila bych se mu i štíhlá i s pár kily navíc a opravdu to tak je, protože o mě jevil velký zájem i v těhotenství s 18 kg nahoře. Takže s takovýmhle přístupem chlapa nemám zkušenosti a protože jsem v pubertě trpěla poruchami příjmu potravy, tak dnes už bych si to nenechala líbit, protože právě takovýhle týpci můžou některou ženu slabé povahy k tomuto dohnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2013
28.12.18 12:08
@Anonymní píše:
Tak jistě, jeho brát takového, jaký je. Jen já se mám snažit.
Mám dojem, že ty máš dost vysoko ego.

To byl sarkasmus…vyžadujes to přece po něm, tak jdi příkladem. Když ti vadí, že on tě nebere takovou jaká jsi… Protože asi nemá tak velkou představivost, aby to bylo zkousnutelny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
28.12.18 12:09
@Delaltctrl píše:

Ty jo ty jsi dáreček. Ona se má přetrhnout, hubnout kvůli němu, ale jeho brát jaký je..logika jak stehno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2013
28.12.18 12:10
@Anonymní píše:
Je mu 56. Ale než jsem přibrala, rozhodně s jeho chutí bylo vše v pořádku.

Jako co čekáš na tenhle věk? Výkony 20 letyho kluka? :zed: když už nemáš soudnost, tak to skoncete a oba budete mít klid i když tahanice o majetek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2013
28.12.18 12:11
@Evulina píše:
Ty jo ty jsi dáreček. Ona se má přetrhnout, hubnout kvůli němu, ale jeho brát jaký je..logika jak stehno.

Tak po něm to vyžaduje, aby ji twkvoi bral, tak by měla i ona jeho ne? A pokud ne, tak ať zhubne, nebo se odstehuje. Ona čeká že chlap v 56 bude dělat denně celou kamasutru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7065
28.12.18 12:15
@Delaltctrl píše:
Ja hajim jeho zájmy… ;)

Jeho zájmy?A jaké?Že má rád extrémně hubené ženy a pokud jeho žena ( zakladatelka ) přibrala s podvýživy 10 kg a to diky lékům jako jsou antidepresiva,tak už je to vlastně špatně a nemá touhu se mu zase líbit?
To co je?
Já pevně věřím, že je z ní určitě krásná žena, která touží jen po tom po čem touží každá žena.
A to je pozornost chlapa.
A pokud bude k ní pozorný jen když zhubne 10 kg,tak to pro mě není žádný chlap.
Ale další blb, který by měl být jak ty píšeš sama poslán zpátky do oběhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí