Partner a sex

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
28.12.18 10:32
@Delaltctrl
@Delaltctrl píše:
A sex je fyzická záležitost takže logicky když tvoje Fyzicka stránka je na tom blbě, nemůžeš čekat fyzickou extázi…A neplet do sexu duši, nitro, a další blbosti. To si nech na romantickou večeři…

Aha, tak já se bez lásky milovat neumím. Pro mě to není jen fyzická potřeba. A nevidím na tom nic špatného.

• Citovat
  • Upravit
7375
28.12.18 10:32
@Anonymní píše:
No, já myslím, že svým způsobem o mě stojí. Byl mi neskutecnou oporou, kdyz mi bylo zle. Dneska se spolu smejeme, povídáme si, jen ten sex je nějak tabu.

Jakože kamarádi fajn. Sex tabu ve vztahu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2013
28.12.18 10:38
@Anonymní píše:
@DelaltctrlAha, tak já se bez lásky milovat neumím. Pro mě to není jen fyzická potřeba. A nevidím na tom nic špatného.

No ty ti neumíš bez lásky a my chlapi to neumíme bez hezky ženský…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.12.18 10:42
@Akinee píše:
Jakože kamarádi fajn. Sex tabu ve vztahu?

Myslím to tak, že se o tom nechce bavit, jediné řešení je zhubni, ale i když bych zhubla, tak mě čeká postelova nuda. Nebaví ho být něžný, nejdůležitějších je zásun.
Je to horší, čím jsme spolu déle. Po deseti letech jsme se ještě objimali, libali. Po dvaceti to vypadá, jak to vypadá. A ještě mi řekne, že má z toho osypky, když toto vidí i jiného páru.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.12.18 10:44
@Delaltctrl píše:
No ty ti neumíš bez lásky a my chlapi to neumíme bez hezky ženský…

Tak on se za ta léta taky změnil. Asi nikdo nemůže očekávat, že ve čtyřiceti bude vypadat jak ve dvaceti.

• Citovat
  • Upravit
2013
28.12.18 10:45
@Anonymní píše:
Myslím to tak, že se o tom nechce bavit, jediné řešení je zhubni, ale i když bych zhubla, tak mě čeká postelova nuda. Nebaví ho být něžný, nejdůležitějších je zásun.
Je to horší, čím jsme spolu déle. Po deseti letech jsme se ještě objimali, libali. Po dvaceti to vypadá, jak to vypadá. A ještě mi řekne, že má z toho osypky, když toto vidí i jiného páru.

A co čekáš po 20 letech…příroda to tak zajistila. Nedělá zbytečný věci, tzn sukat 20 let stejnou ženskou je zbytečný…

Čekat prostě že to bude pořád jako na začátku je přehnaný očekávání a z toho plyne zklamání. Tzn musela bys ty chlapy častěji měnit. A z toho plyne že ženit se se ženskou je zbytečny, protoze to stejně nemá šanci vydržet..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2013
28.12.18 10:49
@Anonymní píše:
Tak on se za ta léta taky změnil. Asi nikdo nemůže očekávat, že ve čtyřiceti bude vypadat jak ve dvaceti.

Tak jdete od sebe no… Svět se nezblázni… Jen dělení majetku a děti je problém no…

Ale tobě to nevadí ne? Ty chceš naplnit city… On chce vyprázdnit koule. Nechtěj po něm, aby byl stejný jako ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17307
28.12.18 10:52

Není to fér vůči zákonité manželce po tolika letech, ale prostě libidu neporucis. Vizuální stimul je pro muže priorita, bez něj to nejde. Možná by stačilo shodit jen 5 kilo, to je otázka dvou týdnů. A to že chce sex jen na koníčka je jasným důkazem toho, že tě chce alespoň nějak motivovat k pohybu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2013
28.12.18 10:58
@Anonymní píše:
Je to horší, čím jsme spolu déle. Po deseti letech jsme se ještě objimali, libali. Po dvaceti to vypadá, jak to vypadá. A ještě mi řekne, že má z toho osypky, když toto vidí i jiného páru.

Takže ho už vlastně stejně nechceš. Jen se pasujes do role oběti, aby tě tady litovaly. Případně tě premluvili k milenci, ale ty na oko budeš říkat jak bys to nikdy neudělala abys byla za andilka, ale prisla sis pro podporu proti němu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
28.12.18 11:04
@Anonymní píše:

ale mnohé ženy v 40 vypadají mnohem lépe než v 20  8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
28.12.18 11:05
@Delaltctrl píše:
Tak žije v páru, takže by to měla shodit kvůli němu. Když mu to vadí, a kecy o duši a tom"jaka je" jsou hezký a romanticky, ale jen se vám to teď hodí. Když ona udělá něco špatně, tak je to jeho vína, že ji nebere takovou jaká je. Když on začne chlastat kvůli ní, že ho se!e (což by byla obdoba teda téhle situace) tak je to zase jeho chyba podle vás… Prostě ona za nic nemůže, princeznovsky pohlaví ji za všechno omlouvá.

Děláš jakoby ztloustla 25 kg. Pokud byla předtím hubená a nabrala 10 kg, tak to není žádná katastrofa na takové závěry. Pochybuji, že by zdejší ženy radily jiné, aby dala chlapa do oběhu, kdyby ten kvůli psychice přibral 10 kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.12.18 11:11
@Anonymní píše:
Ahoj, jsme s partnerem spolu 20 let, máme dvě školní děti. Už rok nemáme sex. Já dva roky beru antidepresiva a přibrala jsem 10 kg. Vyhouplo se to během pár měsíců, nahoru už to nejde, dolů bohužel taky ne.
Partner měl občasné narážky, že mám zhubnout. Úplně jsme přestali mít sex. Ani mě sám od sebe nedá pusu, ani neobejme. Nedávno mi dokonce řekl, že když se na něj pořád sahá, že mu to vadí. Že takhle viděl pár v obchodě a měl z toho osypky. Přitom dřív se objímal rád.
Když už mám chuť na sex, nemám odvahu za ním přijít. Bojím se odmítnutí, že se mu nelíbím. A stejně když si představím, co by následovalo, tak je to nekonečná nuda. Žádné líbání (nemá rád), ani žádné hlazeni, rovnou mezi nohy, kde mám nejspíš podle něj zázračný cudlik. Pak na koníčka, a poskakuj si, zatímco on leží jak mrtvola. Snažila jsem se to změnit, aby mě víc hladil, zkusil to a pak akorát otráveně zafunel a jelo se postaru. No, takže když si představím, co by mě stejně zase čekalo, tak se na to vyprdnu a případné ponížení, že jsem hnusná a tlustá, to mi za to nestojí.
Chodím k terapeutce, která mi říká, že si s ním mám promluvit. Ale jak, když on mlčí jak zařezany. Pro něj je to jednoduché, ať schodim kila a všechno bude růžové.
Milence nechci, neměla bych nervy na lhaní a podvádění. Jak to má teď on nevím, nepátrám.
Byla bych ráda za názor na mou situaci.

Myslím si, že ses mu po 20 letech už okoukala a kila jsou jen záminka, aby nic nemusel. jak to bylo u vás ze začátku, hodně sexu?

• Citovat
  • Upravit
1319
28.12.18 11:18

Myslím, že se fakt jenom vymlouváš. Věř, že také bojuji s každým kilem, aby člověk nevypadal špatně. Chlapi fungují často na vizuálno. Není to fér, není to romantické, ale je to tak.. :nevim:
Pokud máš stabilizovanou léčbu, tak začni zdravě jíst. Zřejmě si necvičila ani před tím, takže si začala jenom víc jíst. Pokud ti bude zahýbat kvůli absenci sexu, tvoje deprese se nezlepší.
Zhubnout mi v tvém případě přijde nejjednodušší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2013
28.12.18 11:19
@bětee píše:
ale mnohé ženy v 40 vypadají mnohem lépe než v 20 8o

Ty které se o sebe starají jo no. Ale mladý maso je mladý maso.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
28.12.18 11:25
@Delaltctrl píše:
Ty které se o sebe starají jo no. Ale mladý maso je mladý maso.

mladé maso nemá za sebou to co zkušená 40. V dnešní době se cení právě roky praxe a nabyté zkušenosti a když je k tomu ještě luxusní telíčko, to je pak jízda! Promiň, to se fakt nedá srovnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí