Partner a sex

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2013
28.12.18 12:33
@Jannys píše:
Jeho zájmy?A jaké?Že má rád extrémně hubené ženy a pokud jeho žena ( zakladatelka ) přibrala s podvýživy 10 kg a to diky lékům jako jsou antidepresiva,tak už je to vlastně špatně a nemá touhu se mu zase líbit?
To co je?
Já pevně věřím, že je z ní určitě krásná žena, která touží jen po tom po čem touží každá žena.
A to je pozornost chlapa.
A pokud bude k ní pozorný jen když zhubne 10 kg,tak to pro mě není žádný chlap.
Ale další blb, který by měl být jak ty píšeš sama poslán zpátky do oběhu.

Jeho zájem nemuset zavírat oči, když ji vidí, nebo si ucpavat uši když na něj mluvi.
Věř si čemu chceš věřit…
A co jako? Takže jemu se prostě líbí nějaky typ žen, vydržel to s ní 20 let, a teď když ji hrablo a ona pro zlepšení nic kromě mlsání pilulek nic nedělá…
Jak říkám, kdyby on začal chlastat ji by se asi taky zhnusil, to je podobný.

Člověk co bere antidepresiva se změní ne jen chováním, stejně jako brání hormonální antikoncepce změní ženskou a její vnímání sexu a nálady atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17307
28.12.18 12:36
@rozand píše:
Nebo je sám línej se hejbat :oops: ;) .

Tak proč by se hejbal, on sex nechce, chce ho ona, tak ať se vrtí na ocásku :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7065
28.12.18 12:37

@Delaltctrl ty budeš zřejmě komolex sám osobě nebo seš tak blb á jak daleko vidíš.
Myslíš, že člověk který zobe jen antidepresiva tak nic nedělá?
Sama se odhodlala jít na léčení jen ,aby rodinu podpořila.
A co udělal její chlap?Jde někam na mecheche s kamarády než ,aby se věnoval své ženské.
Takže JO budu si říkat co chci, protože takový člověk by pro mě neměl žádnou cenu a mohla bych s ním mít děti tucet!
Jde vidět, že zakladatelka se snaží vše urovnat k lepšímu a co dělá on?
Takže hájit zájmy chlapa běž někam,kde to fakt někdo potřebuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2013
28.12.18 12:39
@Jannys píše:
@Delaltctrl ty budeš zřejmě komolex sám osobě nebo seš tak blb á jak daleko vidíš.
Myslíš, že člověk který zobe jen antidepresiva tak nic nedělá?
Sama se odhodlala jít na léčení jen ,aby rodinu podpořila.
A co udělal její chlap?Jde někam na mecheche s kamarády než ,aby se věnoval své ženské.
Takže JO budu si říkat co chci, protože takový člověk by pro mě neměl žádnou cenu a mohla bych s ním mít děti tucet!
Jde vidět, že zakladatelka se snaží vše urovnat k lepšímu a co dělá on?
Takže hájit zájmy chlapa běž někam,kde to fakt někdo potřebuje.

Tak jde za kamarády, no a? Každdj potřebuje přátelé, a pro dost lidí jsou víc než manželka. Kdyby s ní byl doma, ještě z ní bude taky v depresi…

Říkej si co chceš, já tě neumlcuju. Jen říkám, že jsi hystericka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7065
28.12.18 12:42

@Delaltctrl :mrgreen: hysterická z čeho? Že to není můj případ a mám na to pohled takový který na to nemáš ty, proto jsem už hysterická?
Já jen říkám, že zakladatelka pro vztah dělá co může a mezitím chlap,tak či onak nejeví sebemenší zájem o ní.
Tak kde bude ta chyba? :think:
Neříkám přátelé jsou důležití,ale pochopitelně tehdy kdy má odjet jeho manželka na několikatýdenní terapii pryč by mohl ten víkend strávit s rodinou.
Holt priority má jasně někde jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.12.18 12:46
@Delaltctrl píše:
Jako co čekáš na tenhle věk? Výkony 20 letyho kluka? :zed: když už nemáš soudnost, tak to skoncete a oba budete mít klid i když tahanice o majetek.

Ale prosím tě, kde píšu, že čekám výkony a celou kamasutru. Ty máš opravdu zajímavou schopnost otočit věci tak, aby vyhovovali tvému úhlu pohledu. A opravdu silnou neschopnost slyšet, co ten druhý doopravdy říká.

• Citovat
  • Upravit
2013
28.12.18 12:57
@Jannys píše:
@Delaltctrl :mrgreen: hysterická z čeho? Že to není můj případ a mám na to pohled takový který na to nemáš ty, proto jsem už hysterická?
Já jen říkám, že zakladatelka pro vztah dělá co může a mezitím chlap,tak či onak nejeví sebemenší zájem o ní.
Tak kde bude ta chyba? :think:
Neříkám přátelé jsou důležití,ale pochopitelně tehdy kdy má odjet jeho manželka na několikatýdenní terapii pryč by mohl ten víkend strávit s rodinou.
Holt priority má jasně někde jinde.

Ona dělá všechno kromě toho co on chce… Nehubne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7065
28.12.18 12:58

@Delaltctrl takže pokud ženská přibere podotýkám s podvýživy a pánovi se to nelíbí,tak už nedělá to co ON chce a to je zhubnout,tak proto dá od ní ruce pryč? :think:
To je bohužel mužská velmi častá logika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.12.18 12:59
@Delaltctrl píše:
Jeho zájem nemuset zavírat oči, když ji vidí, nebo si ucpavat uši když na něj mluvi.
Věř si čemu chceš věřit…
A co jako? Takže jemu se prostě líbí nějaky typ žen, vydržel to s ní 20 let, a teď když ji hrablo a ona pro zlepšení nic kromě mlsání pilulek nic nedělá…
Jak říkám, kdyby on začal chlastat ji by se asi taky zhnusil, to je podobný.Člověk co bere antidepresiva se změní ne jen chováním, stejně jako brání hormonální antikoncepce změní ženskou a její vnímání sexu a nálady atd.

Ty si dáreček. :lol: Bych to mohla otočit, to já s ním vydržela 20 let. Pro zlepšení dělám to, že se poctivě lecim, beru léky, chodím na psychoterapii. A už vůbec nechápu, proč by si měl ucpavat uši, když na něj mluvím. Však jsem psala, že se spolu bavíme a smejeme.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.12.18 13:03

@Delaltctrl a pokud jen to opravdu jen o tom fyzičnu, tak teda dám od muže ruce pryč, protože už nemá vypracovaný hrudník a svaly na pazich, a vyrostlo mu bříško. Ale já ho před dvaceti lety poznala jiného a jestli nezačne chodit do posilovny, tak je to důvod k rozchodu, protože je to sobecká, který nechápe, že se na něj nedá koukat........
Jenom jsem to otočila a zni to dost strašně vid.

• Citovat
  • Upravit
2013
28.12.18 13:03
@Anonymní píše:
Ale prosím tě, kde píšu, že čekám výkony a celou kamasutru. Ty máš opravdu zajímavou schopnost otočit věci tak, aby vyhovovali tvému úhlu pohledu. A opravdu silnou neschopnost slyšet, co ten druhý doopravdy říká.

A ty máš přehnaný očekávání neúměrny jeho věku. Defuckto mu chceš vnutit aby se mu líbilo něco co se mu nelíbí, protoze se odmítás víc hýbat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17307
28.12.18 13:06
@Anonymní píše:
Ty si dáreček. :lol: Bych to mohla otočit, to já s ním vydržela 20 let. Pro zlepšení dělám to, že se poctivě lecim, beru léky, chodím na psychoterapii. A už vůbec nechápu, proč by si měl ucpavat uši, když na něj mluvím. Však jsem psala, že se spolu bavíme a smejeme.

Prostě je všechno super, jenom ho nepritahujes. A mohla bys to jednoduše zvrátit, ale ty nechceš, protože princip. Tohle prostě nepochopím, já se udržuji, abych se partnerce líbil a díky tomu mám sex kdykoli se mi zachce. Předchozí manželství nám krachlo kvůli výše zmíněným principům. Prostě budu tlustá a ty mě musíš milovat! Ale ne, nemusím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2013
28.12.18 13:11
@Anonymní píše:
@Delaltctrl a pokud jen to opravdu jen o tom fyzičnu, tak teda dám od muže ruce pryč, protože už nemá vypracovaný hrudník a svaly na pazich, a vyrostlo mu bříško. Ale já ho před dvaceti lety poznala jiného a jestli nezačne chodit do posilovny, tak je to důvod k rozchodu, protože je to sobecká, který nechápe, že se na něj nedá koukat........
Jenom jsem to otočila a zni to dost strašně vid.

Jenže tobě o ty svaly nejde is říkala. Chceš mazlení. A protoze ignorujes jeho vzhled chceš to samé po něm. Vynucujes si to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26580
28.12.18 13:13

Tak 10kg neudela z hubene holky velrybu ani pri teto vysce. Vzhledem k tomu, jak ten sex provozoval pred tim, byl skoro „impotent“ uz pred ztloustnutim partnerky, ta vaha je jen vymluva, kterou konecne ma. Ted uz nebude muset provozovat ty „smesne pohyby“ vubec a dotykat se partnerky, kdyz se mu to tak ekluje. Podle mne mu to tak naprosto vyhovuje. Sam zplesatel a svaly se vytratily neznamo kam, ten clovek uz proste zestarl se vsim vsudy.
Je otazka, co presne chces. Zhubnout a zase mit ten sex takovy jaky byl? Je to treba presne vedet. Tenhle typ podle mne neuzna, ze muze i on delat neco blbe. Never recem, ze po dlouhe dobe chlap partnerku nemuze fyzicky chtit tak jako na zacatku. Neni to nic tak vzacneho.
Zakladatelko, s tema AD to mozna pujde hur, ale neboj se poprosit o zmenu prasku. Je treba jen najit takove, ktere pomuzou a nemaji zadny vedlejsi ucinek. Jen je teda otazka, jestli ta velka hubenost nebyla spis dusledek zivota s uzkostma? :think: Kolik vazis ted?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.12.18 13:23

Dřív jsem taky dost jedla ze stresu a nedostatku sexu. antidepresiva vyřešila zmíněné problémy a jsem mnohem víc vyrovnaná, chuť se milovat klesla, nemusím manžela otravovat

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky