Partner a sex

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2013
28.12.18 14:46
@Akinee píše:
No však. Čím dřív si to uvědomí a podle toho se zařídí, tím líp.

Me to je jedno, ale může to napsat přímo ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7375
28.12.18 14:46
@Delaltctrl píše:
To může, ale on ji nebude poskytovat výhody manželství. Tzn peníze, bydlení atd. A ať si jde k milencovi. To mi připadá fér…

Jasně. Proč ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7375
28.12.18 14:49
@Delaltctrl píše:
Tak to máš dobrý, ale kazdej asi není stejnéj že…Kdyby jste řešili příčiny a ne důsledky, mělo by to větší smysl…

To je pravda. Možná by ani ty antidepresiva nebrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106614
28.12.18 14:51

@Akinee

Sexem se shazuje nejlíp.

muže už někdo vysvětlit ,jak takový sex vypadá ? My máme už přes tři roky dost frekvenci a oba jsme přibrali :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7375
28.12.18 14:57
@Venetia píše:
@Akinee

Sexem se shazuje nejlíp.

muže už někdo vysvětlit ,jak takový sex vypadá ? My máme už přes tři roky dost frekvenci a oba jsme přibrali :D

S novým chlapem. :mrgreen: Možná tam hraje roli i zamilovanost, ta po době odezní. Když intenzivní sex zůstane, tak super. Ale tam pak ten chlap zřejmě neřeší kila navíc, aby je používal jako výmluvu, když je líný š. ukat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7375
28.12.18 14:59
@Delaltctrl píše:
Me to je jedno, ale může to napsat přímo ne…

Asi si to potřebuje ujasnit. Ženská, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.12.18 15:02
@Akinee píše:
S novým chlapem. :mrgreen: Možná tam hraje roli i zamilovanost, ta po době odezní. Když intenzivní sex zůstane, tak super. Ale tam pak ten chlap zřejmě neřeší kila navíc, aby je používal jako výmluvu, když je líný š. ukat.

Jak dlouho jsi se svým manželem, krátce, že?

• Citovat
  • Upravit
26583
28.12.18 15:38
@Venetia píše:
@Akinee

Sexem se shazuje nejlíp.

muže už někdo vysvětlit ,jak takový sex vypadá ? My máme už přes tři roky dost frekvenci a oba jsme přibrali :D

To bude spis platit o castych hodinovych akcich. Rychlovky v tomhle smeru asi moc nepomuzou.Ale to se da rict o mnoha formach hubnuti. :) Tak alespon budou tou nejprijemnejsi formou, kdyz ne ucinnou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106614
28.12.18 15:46
@Evulina píše:
Ale ten tvůj to očekává..hele nevím, já bych z toho byla ve stresu.
Znám taky takového člověka - tlustej, povahově nic moc, ale ostatní ve všem kritizuje, vč. toho, jakou mají postavu.
Můj muž mi řekl, že by mě miloval a líbila bych se mu i štíhlá i s pár kily navíc a opravdu to tak je, protože o mě jevil velký zájem i v těhotenství s 18 kg nahoře. Takže s takovýmhle přístupem chlapa nemám zkušenosti a protože jsem v pubertě trpěla poruchami příjmu potravy, tak dnes už bych si to nenechala líbit, protože právě takovýhle týpci můžou některou ženu slabé povahy k tomuto dohnat.

přesně tak , zničit si zdraví kvůli chlapovi .Stejně by to k ničemu nebylo ,nezačala by ho potom mávnutím proutku přitahovat ..jeto jen záminka , aby ho fyzicky neobtěžovala .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106614
28.12.18 15:57
@Delaltctrl píše:
To může, ale on ji nebude poskytovat výhody manželství. Tzn peníze, bydlení atd. A ať si jde k milencovi. To mi připadá fér…

Proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7375
28.12.18 17:08
@Anonymní píše:
Jak dlouho jsi se svým manželem, krátce, že?

15. roků. V našem věku krátce, to je fakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7375
28.12.18 17:11
@Venetia píše:
přesně tak , zničit si zdraví kvůli chlapovi .Stejně by to k ničemu nebylo ,nezačala by ho potom mávnutím proutku přitahovat ..jeto jen záminka , aby ho fyzicky neobtěžovala .

Přesně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.1.19 10:35

Muj manzel take nejevi zadny pokles zajmu. Nekdy uz ani nemam tolik chut na milovani, ale uvedomuju si, jak jsou na tom jine, treba vetsina mych kamaradek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
21.1.19 10:57

Asi je to někdy po letech normální, ještě jestli není nějak sexuálně založený. Můj říká, že na tom vztah nestojí, na začátku to byla jízda, i 3× denně :oops: :lol:
Ted jsme na +- 1× týdně, já to nesu těžce, v těhotenství mám chutě větší, ale normálně jako netěhotná to mám stejně, jako on, prostě na to asi moc není. Na milenku bych to neviděla, jestli ti pořád prokazuje lásku, říká ti, že jsi jeho kráska, kočička, tulí se, dává ti čas, když po něm něco chce, tak udělá, tak spíš to bude fakt jen v tom, že už prostě tak moc nepotřebuje.
Mžeš se ho zeptat, jeslti má milenku, tak ti to neřekne, jinak ti asi řekne něco jakože je unavený, už nemá tak moc náladu, nebo tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.1.19 11:19

Jeste jsem chtela dodat, ze si osobne myslim, ze v tomto pripade bude nejlepsi vzajemna domluva. Je nutne, aby jste chteli oba, protoze jinak se to nepodari. Nejsem pro rozvod, zvlaste kdyz mate spolu deti. Ty by mela zhubnout, myslim, ze Tvuj; manzel by to ocenil, zacal by mit o Tebe vetsi zajem… pokud ne a byl by stale liny ohledne sexu, vzala bych ho k psychotherapeutovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí