Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lenka_Hal píše:
Tak 10kg neudela z hubene holky velrybu ani pri teto vysce. Vzhledem k tomu, jak ten sex provozoval pred tim, byl skoro „impotent“ uz pred ztloustnutim partnerky, ta vaha je jen vymluva, kterou konecne ma. Ted uz nebude muset provozovat ty „smesne pohyby“ vubec a dotykat se partnerky, kdyz se mu to tak ekluje. Podle mne mu to tak naprosto vyhovuje. Sam zplesatel a svaly se vytratily neznamo kam, ten clovek uz proste zestarl se vsim vsudy.
Je otazka, co presne chces. Zhubnout a zase mit ten sex takovy jaky byl? Je to treba presne vedet. Tenhle typ podle mne neuzna, ze muze i on delat neco blbe. Never recem, ze po dlouhe dobe chlap partnerku nemuze fyzicky chtit tak jako na zacatku. Neni to nic tak vzacneho.
Zakladatelko, s tema AD to mozna pujde hur, ale neboj se poprosit o zmenu prasku. Je treba jen najit takove, ktere pomuzou a nemaji zadny vedlejsi ucinek. Jen je teda otazka, jestli ta velka hubenost nebyla spis dusledek zivota s uzkostma?Kolik vazis ted?
Tak ve výsledku si přišla pro řešení přes milence, protoze zhubnout by bylo pod její úroveň, a vlastně i když zhubne tak bude nuda v posteli. Milence zásadně odmítá, ale vlastně k němu směřuje tím že jiný možnosti nemá…
@Anonymní píše:
Myslím to tak, že se o tom nechce bavit, jediné řešení je zhubni, ale i když bych zhubla, tak mě čeká postelova nuda. Nebaví ho být něžný, nejdůležitějších je zásun.
Je to horší, čím jsme spolu déle. Po deseti letech jsme se ještě objimali, libali. Po dvaceti to vypadá, jak to vypadá. A ještě mi řekne, že má z toho osypky, když toto vidí i jiného páru.
Tak proč vlastně stojíš o sex s ním, když je to nuda?
@Delaltctrl píše:
A co čekáš po 20 letech…příroda to tak zajistila. Nedělá zbytečný věci, tzn sukat 20 let stejnou ženskou je zbytečný…Čekat prostě že to bude pořád jako na začátku je přehnaný očekávání a z toho plyne zklamání. Tzn musela bys ty chlapy častěji měnit. A z toho plyne že ženit se se ženskou je zbytečny, protoze to stejně nemá šanci vydržet..
Příroda taky zajistila, že š.ukat s mládětem je pro ženskou zbytečné a chlapi se s tím nechtějí smířit. Svět má být jedna velká swingers párty a děti patřit všem. A byl by klid
Akorát by se dost chlapů divilo, že by si moc nevrzli. A jiní by zas nestíhali uspokojit poptávku ![]()
@zoidberg píše:
Není to fér vůči zákonité manželce po tolika letech, ale prostě libidu neporucis. Vizuální stimul je pro muže priorita, bez něj to nejde. Možná by stačilo shodit jen 5 kilo, to je otázka dvou týdnů. A to že chce sex jen na koníčka je jasným důkazem toho, že tě chce alespoň nějak motivovat k pohybu.
Ne. To je akorát důkazem, že je líný jak veš a její uspokojení je mu ukradené. Být na jejím místě, tak mám radši milence, než bych do sebe rvala AD.
@Delaltctrl píše:
Tak ho ber talpvyho jaký je ne?
A on ji tak bere?
@Delaltctrl píše:
Jako co čekáš na tenhle věk? Výkony 20 letyho kluka?když už nemáš soudnost, tak to skoncete a oba budete mít klid i když tahanice o majetek.
Můj manžel je ve stejném věku a žádný pokles zájmu o mě u něj nepozoruji teda. Vůbec žádný pokles vlastně ![]()
@Akinee píše:No a být na jeho místě, tak ji sbalim kufry a rozvedu se. A případně budu sám užívat svobody, nebo si najdu min otravnou…
Ne. To je akorát důkazem, že je líný jak veš a její uspokojení je mu ukradené. Být na jejím místě, tak mám radši milence, než bych do sebe rvala AD.
@Akinee píše:
A on ji tak bere?
Tak prý je všechno kromě sexu v úplný pohodě, tak asi bere… Tak stejně jako tobě by se nelíbil třeba liliput a nevzrusoval by tě, tak on tomu asi taky neporuci…
A když ona říkala, že stejně nejde o tu váhu, že i když zhubne tak ji to bude nudit. Takže to není primárně problém v tom, že mu vadí jeho váha. Ale v její celkový nespokojenosti.
@Jannys píše:
Jeho zájmy?A jaké?Že má rád extrémně hubené ženy a pokud jeho žena ( zakladatelka ) přibrala s podvýživy 10 kg a to diky lékům jako jsou antidepresiva,tak už je to vlastně špatně a nemá touhu se mu zase líbit?
To co je?
Já pevně věřím, že je z ní určitě krásná žena, která touží jen po tom po čem touží každá žena.
A to je pozornost chlapa.
A pokud bude k ní pozorný jen když zhubne 10 kg,tak to pro mě není žádný chlap.
Ale další blb, který by měl být jak ty píšeš sama poslán zpátky do oběhu.
@Akinee píše:
Můj manžel je ve stejném věku a žádný pokles zájmu o mě u něj nepozoruji teda. Vůbec žádný pokles vlastně
Tak to máš dobrý, ale kazdej asi není stejnéj že…
Kdyby jste řešili příčiny a ne důsledky, mělo by to větší smysl…
@Anonymní píše:
Ale prosím tě, kde píšu, že čekám výkony a celou kamasutru. Ty máš opravdu zajímavou schopnost otočit věci tak, aby vyhovovali tvému úhlu pohledu. A opravdu silnou neschopnost slyšet, co ten druhý doopravdy říká.
Není to tvůj manžel nakonec? To by vysvětlovalo i nutnost těch antidepresiv.
@Akinee píše:takový vůbec nestojí za žádné trápení, ale jen a pouze za přírodní léčbu talentovaným léčitelem. Jako kamaráda si ho může nechat, jemu to tak evidentně stačí.
To může, ale on ji nebude poskytovat výhody manželství. Tzn peníze, bydlení atd. A ať si jde k milencovi. To mi připadá fér…
@zoidberg píše:
Tak proč by se hejbal, on sex nechce, chce ho ona, tak ať se vrtí na ocásku
A že mu stojí, když je pro něj tak nepřitažlivá
Ještě by mu měla být vděčná, že jí ho půjčí, ne. Diky Bože, za toho nedokonalého tvora, co mám doma. Když vidím, do čeho všeho jsi dal duši.
@Kaileee píše:
tak kvůli takového idiota bych ani nehubla, respektive jo, šla bych cvičit a pak si našla někoho jiného…
asi tak … nastartovalo by mně to na sobě pořádně zapracovat , ale už pro někoho jiného .S tímhle už bych do postele nevlezla .
@Delaltctrl píše:
Tak ve výsledku si přišla pro řešení přes milence, protoze zhubnout by bylo pod její úroveň, a vlastně i když zhubne tak bude nuda v posteli. Milence zásadně odmítá, ale vlastně k němu směřuje tím že jiný možnosti nemá…
No však. Čím dřív si to uvědomí a podle toho se zařídí, tím líp.