Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Už to začíná. Že mám krásnou duši. Že ví, co ke mně cítí. Že jsem to já, kdo pořád tvrdí, že mu stávající situace vyhovuje.
Prosím tě, přestaň předstírat, že se s ním rozcházíš. Už to hysterické „už se neuvidíme“, vzápětí následované záminkou s knihou. ![]()
@MrsNorris píše:
Prosím tě, přestaň předstírat, že se s ním rozcházíš. Už to hysterické „už se neuvidíme“, vzápětí následované záminkou s knihou.
To víš, že se s ním rozcházím. Nemusíš mi věřit.
@Anonymní píše:
Tak samozřejmě, že on na seznamku nechodí a že je to omyl.
Dobře.
1. Čeho chceš v komunikaci s ním docílit? Dnes i obecně.
2. Co od něj chceš slyšet? Dnes i obecně.
3. Jaký má být výsledek vaší interakce? Dnešní i obecně celé.
Napsat pár srdceryvných zpráv nic nestojí, to se dá zvládnout u piva a fotbalu, tak co by je nepsal, ještě jich pár přijde.
@Anonymní píše:
Ano, řekla jsem mu už párkrát, že jsme jen milenci, že ho nechci představovat. Dva roky? Ten Tvůj si taky užíval, že máte spolu sex a nikam Tě nebral?
No počkej, ale jestli jsi mu to takhle představila, tak pak se nediv že má i jiné aktivity. Řekla jsi mu, že budete pouze milenci, ne partneři. Musíš si rozmyslet, co vlastně chceš.
@Anonymní píše:
Už to začíná. Že mám krásnou duši. Že ví, co ke mně cítí. Že jsem to já, kdo pořád tvrdí, že mu stávající situace vyhovuje.
Dobrý komediant, dobře ví, co chtějí ženy poslouchat.
Jako já fakt nevím. On je ten, který mi říká, že chce se mnou dítě a rodinu a já ne.
@Anonymní píše:
Zakladatelko, ale vždyť má pravdu ![]()
Celou tu past sis vlastně připravila sama. Vždyť jsi mu řekla, že se budete scházet jen takhle, představovat ho ve svém okruhu lidí nebudeš a budete jen milenci.
Kdybych byla na jeho místě a chlap ze seznamky mi řekl, že 2× týdně na noc, občas víkend, ale nic víc a jen milenci, tak možná na tu seznamku dál nakukuju taky.
Vůbec nepopírám, že z jeho strany je to vypočítavé ( dorazí, dá si jídlo, posexuje a tradá pryč… on rozhoduje, kdy se uvidíte a ty poslušně čekáš.
Ale aby tohle 10 měsíců dostával, tak k tomu musí být i ten druhý, který poskytuje - TY.
Dnes už víš, že je to blbě.
Navíc lžeš jemu i sobě. Chceš vztah, asi i rodinu, ale nahlas říkáš opak.
Nebudu komentovat dnešní rozchodové drama ( už ho neuvídím! - vlastně ta knížka, chci to ukončit - vlastně ho nedokážu zablokovat, o seznamce mu neřeknu - vlastně jsem už řekla apod.)… v rozchodech dělá většina z nás kraviny, máš taky nárok. ![]()
A myslím si, že bez pomoci se akorát doplácáš do dalšího podobného pseudovztahu, na tvém místě bych si teď dala víkend na zklidnění / vybrečení/ kýbl zmrzliny/ láhev vína - podle toho, co ti pomůže a hned v pondělí domluvila termín u nějakého psycho-odborníka a začala si dělat pořádek v sobě.
To jsem ještě já. Je možné, že na té seznamce se ukazuje omylem, že tam byl aktivní?
To je blbost, že.
@Anonymní píše:
To jsem ještě já. Je možné, že na té seznamce se ukazuje omylem, že tam byl aktivní?
To je blbost, že.
Jasně a také je možné, že Měsíc je celý ze sýru…tvá druhá věta je výstižná, je to opravdu blbost ![]()
@Sonarka píše:
Jasně a také je možné, že Měsíc je celý ze sýru…tvá druhá věta je výstižná, je to opravdu blbost
Děkuji Ti za normální komentář. Nepotěšila si mě ale. ![]()
Nedokážu si ho dneska dát do blokace. Ještě se domluvím na té knize.