Partner opět aktivní na seznamce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17308
31.7.20 13:22
@Anonymní píše:
Ano, psala. Nikdo takový neexistuje. Jsem divná. Vím to.
Sex s ním je úžasný. Nikdy jsem nic takového nezažila.

V tom případě si užívej sexu s ním a neřeš, jestli si s někým píše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.7.20 13:24
@Magika VonCary píše:
Mně by to vadilo a to tak že dost. Zadaná osoba nemá na seznamce co dělat. I kdyby jen koukal na fotky holek, proč jako? Pokud se chce vizuálně potěšit, může na fotky koukat kdekoliv jinde, Instagram, specializované weby atd.

Taky ty narážky na tvůj vzhled - chlap který je do tebe blázen tě vidí jako celek, nebude tě kritizovat jednou za to, podruhé za to.

Být Tebou, klidně si obnovím profil na seznamce taky. Až tě tam ten tvůj uvidí, bude koukat jak puk :mrgreen:

Nemyslím si, že by se díval na můj profil.
Ano, přesně. Je tolik krásných holek na netu všude možně, že nemusí se dívat na holky na seznamce. Jedině, že by se díval, jestli mu nějaká nepíše…
To bude ono. Dívá se na zprávy od nich. A taky hledá, co já vím.

• Citovat
  • Upravit
Silverine247
31.7.20 13:26
@Anonymní píše:
Máš pravdu. Já ale uvažuji, jestli se ho na to zeptat nebo týden koukat na ty stránky, jak často je aktivní.
Prý vometáka. :) On mi ale tvrdí, že se mnou chce být do konce života.

Tak urcite, akorat bys mela mit vetsi kozy, jine nehty a holit si pipku podle jeho gusta. 8o

• Citovat
  • Upravit
Pet32

Jestli jste jen milenci, tak asi hledá někoho na vztah

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
@zoidberg píše:
V tom případě si užívej sexu s ním a neřeš, jestli si s někým píše.

Ale já chci vztah se vším všudy. Nedělá mi to psychicky dobře, když vím, že je aktivní na netu a hledá lepší. Kdyby mi aspoň neříkal, že chce se mnou děti, že mě miluje nejvíce ze všech. Myslí si, že jsem hloupá.

• Citovat
  • Upravit
3796
31.7.20 13:27
@Anonymní píše:

Sex s ním je úžasný? Buď v klidu, to s dobře vybraným vibrátorem taky. A nic neriskuješ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.7.20 13:28
@Pet32 píše:
Jestli jste jen milenci, tak asi hledá někoho na vztah

Proč mě ale představil své dceři a chce ať spolu jezdíme na výlety?

• Citovat
  • Upravit
Silverine247
31.7.20 13:28
@Anonymní píše:

A to musis kvuli jednomu parku kupovat cele prase? Nech si ho na sex, ale jako s partnerem bych s nim nepocitala. :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.7.20 13:29
@ropucha 02 píše:
Sex s ním je úžasný? Buď v klidu, to s dobře vybraným vibrátorem taky. A nic neriskuješ :mrgreen:
:lol: Máme jet zítra s jeho dcerou na výlet. Tak já nevím. Budu se muset přetvařovat a zeptat se ho až pak. :?
  • Citovat
  • Upravit
4785
31.7.20 13:30
@Anonymní píše:

Zatím jsi mu dobrá, než narazí na něco lepšího. Navíc je Ti fuk, že možná brousí jinde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
31.7.20 13:31
@Anonymní píše:
Ale já chci vztah se vším všudy. Nedělá mi to psychicky dobře, když vím, že je aktivní na netu a hledá lepší. Kdyby mi aspoň neříkal, že chce se mnou děti, že mě miluje nejvíce ze všech. Myslí si, že jsem hloupá.

Jojo, lidi toho nakecaj. Kdyby te miloval, tak necumakuje na seznamce. Taha te na varene nudli a ty to VIS, ty tvoje intuice mu kontrolovat profil atd nejsou jen tak z cisteho nebe.

• Citovat
  • Upravit
1054
31.7.20 13:31
@Anonymní píše:
Ptal se mě, jestli jsem neuvažovala o zvětšení prsou, o umělých nehtech a prý se mu líbí jiná úprava přirození než moje.

Tak ho jemně upozorni, že se ti líbí jiné přirození, než je to jeho. Myslím, že takový arogantní a hloupý blbeček tohle nerozdýchá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.7.20 13:32
@Silverine247 píše:
A to musis kvuli jednomu parku kupovat cele prase? Nech si ho na sex, ale jako s partnerem bych s nim nepocitala. :hug:

Měla jsem dva muže, do kterých jsem byla zamilovaná, spala s nimi. Ten druhý mi ublížil jako nikdo jiný v životě.
Jsem soudná, mám toho v životě spoustu za sebou. Vím, že nedokážu spát s chlapem jen tak.

• Citovat
  • Upravit
Pet32
31.7.20 13:33
@Anonymní píše:

Já bych poslechla intuici, to že tě představil dceři jako přítelkyni, to ho nějak zavazuje? Jezdíte na výlety, asi se jim nechce o samotě

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.7.20 13:36

Ještě chci napsat, že na seznamce ma stále svoji fotku.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky