Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vytáčí mě to neskutečně. Včera večer napíše, že mě strašně moc miluje a dnes ráno seznamka? Dělá si srandu ze mě.
@Anonymní píše:
Dobře, byli jsme zatím dvakrát. No já jsem myslela, že zavazuje.
2× to nic moc, to že tvrdí jak tě miluje, chová se podle toho? Chce tě změnit, chce po tobě jiná prsa, umělé nehty, úpravu spodku podle něj. Člověk, který by tě skutečně miloval, by tě přijal takovou jaká jsi. Počkala bych na lepšího muže, nebuť nutně s někým, on tě nerespektuje, neváží si tě
@Anonymní píše:
Vytáčí mě to neskutečně. Včera večer napíše, že mě strašně moc miluje a dnes ráno seznamka? Dělá si srandu ze mě.
Kdyby Tě opravdu miloval, nemá zapotřebí mít profil na seznamce, ale spíše by se měl více věnovat Tobě, psát ti a volat denně, pokud to myslí vážně. Nemyslíš? ![]()
@Anonymní píše:
Seznámila jsem se s jedním mužem přes internet a vídáme se deset měsíců. Nechci se o něm rozepisovat více. Dodám jen, že mám vysoce vyvinutou intuici. Svůj inzerát jsem smazala a nechodím na ten web vůbec.
Před pár měsíci jsem měla v hlavě myšlenku, že tam byl, kouknu se a opravdu. Zeptala jsem se ho a on mi tvrdil, že ne, i když tam byl aktivní. Řekl, že to musí být omyl. Dnes jsem měla zase ten pocit. Koukla jsem se na jeho profil a byl aktivní dnes ráno.
Tyto pocity jsem měla pouze dvakrát během deseti měsíců.
Má mi vadit, že je tam aktivní, i když mi tvrdí, že mě miluje? Otázka spíš řečnická, vím…
Děkuji za názor.
To, že je ti jasné, že si tvůj partner hraje na virtuálního Cassanovu, není „silně vyvinutá intuice“, ale jen pud sebezáchovy, který ti našeptává uteč.
Čtu i další tvé příspěvky. Oprava. Ne našeptává uteč, ale křičí. Invektivy, které vůči tobě má jsou samy o sobě za hranou.
Řekl, že to musí být omyl. No, úplný Derren Brown ke všemu.
@Anonymní píše:
Protože jsem hodná, naivní a hloupá?
Nejsi. Člověk musí být hodný v prvé řadě na sebe. Vše ostatní je nesoudnost nakombinovaná s různými obavami pramenícími z nedostatečné sebedůvěry (nejsem dost dobrá / Zůstanu sama / tikají mi biologické hodiny / kdo by mě chtěl…).
Takže pryč, držím palce. A neboj se toho, takových najdeš milion.
Zakladatelko nezlob se, ale opravdu jsi hloupá, podle všeho, co tady píšeš. Má Tě omotanou kolem prstu. Ty to asi i víš, ale nějak Tě jakoby baví v tom setrvávat. Asi je to jen kvůli sexu a těm sladkejm kecům. Rozhodně nepůsobíš jako žena, které je 36. A pokud víš, že máš silně vyvinutou intuici a můžeš se na ni spolehnout, tak tím víc mi nejde do hlavy, proč ji neposloucháš. Působí to na mě, jakoby ses v tom svým způsobem vyžívala.
@Pet32 píše:
2× to nic moc, to že tvrdí jak tě miluje, chová se podle toho? Chce tě změnit, chce po tobě jiná prsa, umělé nehty, úpravu spodku podle něj. Člověk, který by tě skutečně miloval, by tě přijal takovou jaká jsi. Počkala bych na lepšího muže, nebuť nutně s někým, on tě nerespektuje, neváží si tě
Když já nevím, jak se má chovat muž, který ženu miluje. Já vím, trapné.
@Anonymní píše:
Ano, napíše. Proč by také ne. Je to jen SLOVO. Vůbec se na podobné fráze neohlížej. To ti také napíši. Miluji tě. Šup! A už o tom nevím.
@Anonymní píše:
Ptal se mě, jestli jsem neuvažovala o zvětšení prsou, o umělých nehtech a prý se mu líbí jiná úprava přirození než moje.
Boze to je d.il, jisteze on vypada jako B Pitt, dej hobdo obehu..
@Anonymní píše:
Měla jsem dva muže, do kterých jsem byla zamilovaná, spala s nimi. Ten druhý mi ublížil jako nikdo jiný v životě.
Jsem soudná, mám toho v životě spoustu za sebou. Vím, že nedokážu spát s chlapem jen tak.
OK, beru. Jenom se obavam toho, ze ty s nim spis jen tak, ale aniz bys o tom vedela. Tento typek ti taky ublizuje. Nemam moznost srovnani s tim druhym, ale tady je to takovy tichy nepritel - slape ti po sebevedomi, ktere uz tak mas nakraple a namotava si te recickama. ![]()
@Anonymní píše:
@Pet32On mi píše denně celých deset měsíců. Psát ale může cokoliv.
Vídáte se jak často, co spolu děláte mimo sex?
@Anonymní píše:
Ptal se mě, jestli jsem neuvažovala o zvětšení prsou, o umělých nehtech a prý se mu líbí jiná úprava přirození než moje.
Podle mého názoru hledá paní dokonalou. A podle jeho pindu to ty nejsi
Na co ještě čekáš?
@Miainautumn píše:
Nejsi. Člověk musí být hodný v prvé řadě na sebe. Vše ostatní je nesoudnost nakombinovaná s různými obavami pramenícími z nedostatečné sebedůvěry (nejsem dost dobrá / Zůstanu sama / tikají mi biologické hodiny / kdo by mě chtěl…).Takže pryč, držím palce. A neboj se toho, takových najdeš milion.
Dodneška jsem nepochopila, že si nevymyslel lepší výmluvu s tím omylem.
Děkuji za tvůj příspěvek. Nemyslím si ale, že takových najdu milion.
@Anonymní píše:
Ještě chci napsat, že na seznamce ma stále svoji fotku.
Tak si zaloz novy profil a napis mu. Hned budes vedet, na cem jsi. Kdyz se ho normalne zeptas, tak ti stejne pravdu nerekne.
Dobře, byli jsme zatím dvakrát. No já jsem myslela, že zavazuje.