Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Neposlouchám ji, protože si říkám, že s ním něco zažiju třeba. Jezdíme na hory, na zámky.
Za mě trolling.
Příspěvek upraven 31.07.20 v 14:10
A taky jsi asi hodná na jeho dítě. Takže sex, jídlo, pohodlí a chůva na volné chvilky. Nee ![]()
Zakladatelko, jaký vztah máš sama k sobě? Máš se ráda? Plánuješ s takovým svoji budoucnost? Mazat med kolem huby mu jde, začni sama u sebe. Život je krátký, jestli ti vyhovuje na sex, ale budoucnost s ním neplánuj
@Ms.Ragdoll píše:![]()
A ty nemáš kamarádky?Takovej trolling trošku.
Psala jsem, že jsem zvláštní. Mé dvě nejlepší kamarádky se odstěhovali a třetí má rodinu. A nechci chodit s holkama z práce nikam. Prostě nechci. Takže jezdím na výlety a hory sama nebo s ním.
@Anonymní píše:
Nevypadá teď vůbec jako Brad Pitt zamlada. Viděla jsem jeho fotky z mládí a byl opravdu hezký. Fakt.
Takze mladi v haj.zlu
? Jste spolu deset mesicu, to by mel byt auf i z toho, jak rano na zachode prdis do rytmu. Nejsem proti se v nejakych detailech osobniho vzhledu prizpusobit partnerovu vkusu (ta uprava prirozeni, nehty), chleba to nezere a radost to udela. Ale takovou kritiku bych po desetimesicnim vztahu necekala ani od Banderase, natoz od starnouciho Lojzy z Brandejsa.
No ale kdyz on Lojza tak hezky prca, ze se to ostatni smaze, vid?
@Anonymní píše:
Nemýlíš. Akorát že ne vždy je teplá večeře, je i studená.
A ze te by te treba vzal na veceri on? Do kina? Do divadla? Seznamil te s nejakymi svymi prateli?
@Betty MacDonald píše:
A taky jsi asi hodná na jeho dítě. Takže sex, jídlo, pohodlí a chůva na volné chvilky. Nee
Ano, jsem velmi hodná na jeho dítě.
@Anonymní píše:
Psala jsem, že jsem zvláštní. Mé dvě nejlepší kamarádky se odstěhovali a třetí má rodinu. A nechci chodit s holkama z práce nikam. Prostě nechci. Takže jezdím na výlety a hory sama nebo s ním.
A on je jediný chlap na světě nebo co? ![]()
@Pet32 píše:
Zakladatelko, jaký vztah máš sama k sobě? Máš se ráda? Plánuješ s takovým svoji budoucnost? Mazat med kolem huby mu jde, začni sama u sebe. Život je krátký, jestli ti vyhovuje na sex, ale budoucnost s ním neplánuj
Mám se ráda podle mě. Neplánuji budoucnost s žádným mužem.
Vážně, on hledá dokonalou
A asi ví, že s dítětem je mimo ligu, tak se tě snaží do té představy vmanipulovat. Je na tobě, jestli to zkousneš. Já osobně bych s ním vyběhla, nemáš závazky, tak hledej dál. Tvl, pipka se mu nezdá
Co myslíš?
@Anonymní píše:
Pak se nediv, že je na seznamce.
![]()
@Anonymní píše:
Tak ho měj na sex a co dělá mimo to, by mě nezajímalo
@Ms.Ragdoll píše:
A on je jediný chlap na světě nebo co?
Přijde mi to tak.
Nemýlíš. Akorát že ne vždy je teplá večeře, je i studená.