Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To je další nicneříkající článek, podle mě se to pořád ještě může zlomit v jejich prospěch ![]()
http://www.romea.cz/…ni-prispevky
Ono se to stejně kvůli nim nějak obejde, vsadím na to…třeba svoje boty.
@radúna
Samozřejmě, že se to nějak obejde, o boty nepřijdeš:)
Tak zase krásný rozhovor
Tentokrát video…
http://www.barrandov.tv/…ko-25-5-2017#…
Za všechno samozřejmě může Rulíková, oni nic. Tak strašně jednostranou reportáž-rozhovor jsem fakt ještě neviděla, chudák Rulíková je za nejhorší megeru pod sluncem (opět). By mě zajímalo, jaks e chystá TV Barandov pomoci, t řeba jim udělá vlastní pořad ![]()
@A666 chudáci ![]()
Jinak, já vím, blbost - ale jak Saša stojí a houpe dvě děti, je tam vidět, že na konstrukci houpačky vyryly jejich jména ![]()
@Moise píše:
@A666 chudáci
Jinak, já vím, blbost - ale jak Saša stojí a houpe dvě děti, je tam vidět, že na konstrukci houpačky vyryly jejich jména
Abych pravdu řekla, když jsem na ty děti koukala tak jsem ještě víc nechápala, proč potřebují kolem sebe tolik dospělých… Jinak vyrytých jmen jsem si nevšimla ![]()
@A666 píše:
Abych pravdu řekla, když jsem na ty děti koukala tak jsem ještě víc nechápala, proč potřebují kolem sebe tolik dospělých… Jinak vyrytých jmen jsem si nevšimla
se podívej, je tam celkem zřetelně k přečtení Alex a Terezka a ještě něco pod tím
@Moise píše:
@A666 chudáci
Jinak, já vím, blbost - ale jak Saša stojí a houpe dvě děti, je tam vidět, že na konstrukci houpačky vyryly jejich jména
Doufám, že je to psaný křídou.
Nemůžu to ani dokoukat, vzali jim dávky, ale příjem mají 28 tis.?
@Tereza1986 píše:
Doufám, že je to psaný křídou.Nemůžu to ani dokoukat, vzali jim dávky, ale příjem mají 28 tis.?
To je vyryté!
Hlavně děsně kecaj, že z účtu nic nemůžou - můžou zaplatit 5/8 nájmu. A na zbytek si holt budou muset vydělat.
@neumisa píše:
Hlavně děsně kecaj, že z účtu nic nemůžou - můžou zaplatit 5/8 nájmu. A na zbytek si holt budou muset vydělat.
to ne, pracovat je sprosté slovo to po nich nikdo nemůže chtít ![]()