Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Asi tatínkovi nikdo neřekl, že práce není smrtelná choroba. To že z daru můžou hradit jen potřeby paterčat a co chudáci rodiče a Antonio mě taky baví. Přece chtěli jen jednoho sourozence pro Tonyho, tak by měli sebe a dvě děti uživit ![]()
@radúna píše:![]()
![]()
A ta hrubka v článku, ta je taky super
Jsem myslela, že buď novinář ovládá češtinu nebo má redakce nějakého korektora, korektory…
To bude velký inteligent ten novinář
Prej otec je na mateřské dovolené Že to říkají lidi, ale že by se to mělo psát do novin ![]()
@jenny.fields píše:
To bude velký inteligent ten novinářPrej otec je na mateřské dovolené Že to říkají lidi, ale že by se to mělo psát do novin
@jenny.fields píše:
To bude velký inteligent ten novinářPrej otec je na mateřské dovolené Že to říkají lidi, ale že by se to mělo psát do novin
Taky v tom mám hokej
mateřská nebo rodičák…furt si to pletu.
@WaIl jej to opravdu chudák. To že mají hodně dětí je neomlouvá. Ovšem je otázka jestli se jim to oplatí
. Normální lidi prostě když potřebují peníze tak do práce chodí.
![]()
No já pořád nechápu jak může být otec na rodičovské když je doma matka. Nepracují ani její rodiče a ani ten bratr. Tak proč se nepostarají jako rodina?
Ja spise nechapu, ze otci je jedno, ze nezajisti rodinu.. Snad on by mel mit nejvetsi motivaci tak velkou rodinu a snazit se ji zajistit a pracovat… je smutne, ze jemu to je jedno ![]()
@Ketris
oni mají zcela jiné myšlení. Počítali že se jim finanční dary jen pohrnou a realita je jiná a ideálně se válet doma ![]()
@Markéta80 To uz jsem bohuzel pochopila, ale aspon je videt, jaky je charakter.. cigan necigan, prece jsou to jejich deti, tak by se mel postarat… ale je to jak hazet hrach na zed ![]()
@Ketris oni v tom žijí, a se bílý postarají. Už v těch reportážích to bylo jasné, rovnou řekl že je štěstí že je jich 5 a jsou jediní a tím pádem bude o ně zájem. On zadluženej ale honem další dítě, nezodpovědnost ale to jsou oni. čekají kdo se o ně postará ale slovo šetření to ne
Ale naivní jestli čekali že se jim prachy jen pohrnou. Z její strany celá rodinka se válí doma takže pro děti ukázka jak to funguje ![]()
Opravdu by mě zajímalo, z čeho žijí, za co nakupují potraviny a ovoce pro děti, když jsou bez dávek a bez otcova rodičáku a bez jeho výplaty. Vždyť jídlo pro tolik lidí něco stojí, to víme všechny.
Když řekli „A“ - že jsou bez dávek, mají říci i „B“, za co nakupují. A kdo jim platí bydlení a zálohy na energie.
Otec Antonín mě velice zklamal, že nenastoupil do práce - ale ta se musí, jak říká jeho tchýně voplatit. Fakt by mě zajímalo, kdo jim platí nákupy a bydlení.
Nebo - pokud jim byly dávky zpětně přiznány nebo jim byly a jsou vypláceny mimořádné dávky, tak to mají přiznat, že stav nouze u nich pominul. Ach jo.
@EMicina píše:
Opravdu by mě zajímalo, z čeho žijí, za co nakupují potraviny a ovoce pro děti, když jsou bez dávek a bez otcova rodičáku a bez jeho výplaty. Vždyť jídlo pro tolik lidí něco stojí, to víme všechny.
Když řekli „A“ - že jsou bez dávek, mají říci i „B“, za co nakupují. A kdo jim platí bydlení a zálohy na energie.
Otec Antonín mě velice zklamal, že nenastoupil do práce - ale ta se musí, jak říká jeho tchýně voplatit. Fakt by mě zajímalo, kdo jim platí nákupy a bydlení.
berou si určitě další skvělé půjčky nebo žebrají o dary… chudáčci ![]()
http://www.blesk.cz/…i-stalo.html
Tak já nevím, prý nemají na jídlo a nájem a pak dají 40 tisíc za vestavěné skříně ![]()
@bejbyn a že to dycky píše Blesk. Furt píšou, jak potřebujou nutně další věci. Ale že by otec pracoval, o tom ani zmínka.