Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Proč už není Saša tam miloučká jako před natáčením? Protože už mele z posledního. Kdybyste měly tolik dětí a byly v zápřahu ca 12 hodin denně, tak byste moc milý taky nebyly. Ona nemá šanci si hodit nohy na stůl a třeba půl hodiny odpočívat nebo jít spát. Protože pořád musí těm pečovatelkám stát za zadkem. Na jednu stranu je ten zákon pitomej, na straně druhý, kdyby se nedejbože něco stalo a třeba tý pečovatelce to dítě upadlo, tak kdo ponese odpovědnost, kdyby u toho Saša nebyla?
Ta tchýně je fakt hustá. Tu bych vystřelila na Mars. Toho Tondy je mi fakt líto. A Saša je generál po mamince.
@Silwinka87 ty me nechapes, ja to myslim tak, ze me prijde, ze musi mit hlavni a i to posledni slovo, jakmile neni po jejim tak neni spokojena, on je normalni, nemluvi aniz by u toho nepremyslel. Je na ni videt, ze je rada stredem pozornosti stejne jako jeji maminka..dle me jednou bude Sasa stejna jak ona..
@snee píše:
@Silwinka87 ty me nechapes, ja to myslim tak, ze me prijde, ze musi mit hlavni a i to posledni slovo, jakmile neni po jejim tak neni spokojena, on je normalni, nemluvi aniz by u toho nepremyslel. Je na ni videt, ze je rada stredem pozornosti stejne jako jeji maminka..dle me jednou bude Sasa stejna jak ona..
Ale to je prostě výchovou. Ten její táta je doma taky pátý kolo u vozu, všechno to za něj okecá maminka. Ona jí prostě vychovala jako královnu ze Sáby a to je prostě výsledek. A druhá věc je, že ona u všeho navíc bejt musí. Pečovatelky bez ní neudělají vůbec nic. Ale z tohohle dílu jsem měla pocit, že to není dokument o paterčatech, ale jejich babičce
.
@MarketaJ píše:
Ale to je prostě výchovou. Ten její táta je doma taky pátý kolo u vozu, všechno to za něj okecá maminka. Ona jí prostě vychovala jako královnu ze Sáby a to je prostě výsledek. A druhá věc je, že ona u všeho navíc bejt musí. Pečovatelky bez ní neudělají vůbec nic. Ale z tohohle dílu jsem měla pocit, že to není dokument o paterčatech, ale jejich babičce.
no přesně, já to beru, to je prostě výchovou. Ta maminka je fakt hrozná, jako pomáhá o tom žádná, ale abych pak se dívala zpětně a slyšela, že nic nezvládám, že maminka vaří i se stará o miminka, že bych to bez ní nezvládla
a jak jsi psala, že proč nění tak sympatická, neb je v zápřahu denně, a to si vem, že těm malým není ještě ani rok..to jsem zvědavá co bude dělat pak, jak polezou, začnou chodit, budou se škádlit a kousat a ty nemoce, až budou nemocní..tohle je jen začátek..ty hádky a dohady dětí typu, on mě vzal tamto a on zase tamto a řev, pištění, vztekání..no to bude teprve mazec
teď je to zatím jen o nakrmení, přebalení a spinkání. ![]()
NO taky si myslím, že se jí to bude časem zajídat. Pořád poslouchat jak je neschopná a nic nezvládá. A obdivuju toho Tondu, že to tak snáší. Docela by mně zajímalo, jestli tam ty kamery mají pořád, protože si nedovedu představit nemít chvíli klid a možnost se třeba v klidu vyvztekat
.
@MarketaJ tak oni za ten dokument maj určitě nějaký peníze předpokládám
jinak ten Tonda je fakt příjemnej, a doma to fakt nemá vůbec jednoduchý, jednak má tam 6 dětí a k tomu příšernou tchýni a generála manželku, která má vždy poslední slovo
ten by měl dostat za pár let jestli to vydrží diplom
![]()
@snee píše:
Jo, takhle
Tak to jsem tě teda pochopila jinak, omlouvám se ![]()
@snee píše:
@MarketaJ tak oni za ten dokument maj určitě nějaký peníze předpokládámjinak ten Tonda je fakt příjemnej, a doma to fakt nemá vůbec jednoduchý, jednak má tam 6 dětí a k tomu příšernou tchýni a generála manželku, která má vždy poslední slovo
ten by měl dostat za pár let jestli to vydrží diplom
![]()
![]()
Minimálně
Ale třeba je to ten typ, co se veze rád..On mě přijde takový nenáročný, pohodář..
@MarketaJ píše:
NO taky si myslím, že se jí to bude časem zajídat. Pořád poslouchat jak je neschopná a nic nezvládá. A obdivuju toho Tondu, že to tak snáší. Docela by mně zajímalo, jestli tam ty kamery mají pořád, protože si nedovedu představit nemít chvíli klid a možnost se třeba v klidu vyvztekat.
Tak neustále tam asi nebyli, si myslím..Třeba 2-3 hoďky denně, v různých časových úsecích.. ![]()
@Silwinka87 píše:
Taky si myslím..Zásah do soukromí je to obrovský
Původně to asi točili jenom jako soukromou památku s tím, že by se to někdy mohlo vysílat ![]()
@Menora píše:
Původně to asi točili jenom jako soukromou památku s tím, že by se to někdy mohlo vysílat
tak to nevím..Tak daleko jsem to nezjišťovala.. ![]()
@Silwinka87 píše:
tak to nevím..Tak daleko jsem to nezjišťovala..
Já taky ne, ale něco takové tam říkala ta tchýně.
A kdo jiný by měl být v popředí, jako ona?
Vždyť je to jejich mamka
No, ono se tohle asi těžko chápe, vžij se do její situace, já bych možná byla ještě horší..Taky jsem chtěla a chci, aby se s mými dětmi zacházelo tak, jak chci já..Vem si, že k tobě dojde cizí ženská, kterou ani neznáš