Paterčata - dokument

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1105
24.9.14 22:40

Ale opravdu ta rodiny drží při sobě to se musí nechat, to ani u nás v rodině nefunguje :(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
24.9.14 22:41
@Martinabr píše:
@Zazenitem No jel potom do práce, takže to byla kravina, ale paní sousedka co ví tak už ho dávno vyhodili :roll:.Ale nepochopila jsem proč teda byly záběry heren a oni se ho na to ani nezeptali, nic, prostě ty záběry a nic,tak to pak nahrávám lidem si myslet kraviny. Fakt špatně natočené.

taky jsem si rikala, ze nevyuzily moznost aby se k tomu vyjadril.Jen si rikam, de by na to bral cas vysedavat v hernach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
24.9.14 22:43
@Zazenitem píše:
To je blbost, zase jen fáma. Jako rodina jsou úžasní, jak spolu drží. Záhul šílený, ale táta jede naplno. Doufám, že ti pomlouvači dnes, když to viděli, tak se za sebe stydí.

Je znáte?

Tedy já ji obdivuji, bych normálně ležela, mně to stačí po jednom, tak akorát. Ať dostali, co dostali, tak pořád je těch dětí pět, náklady porostou, moc si jich asi „neužije“, je to náročné pro všechny. A zírám, že ještě „kojí“, kolik matek tady už by křičelo, že to nejde :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
24.9.14 22:43

@alexxa Taky mám strach že by jen tak vytratil. Navíc si myslím že tohle by mu u Saši asi neprošlo :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1416
24.9.14 22:44

Teda ja je obdivuju.. Ja padala na hubu s jednim ditetem.. 8o klobouk dolu sase, ze odsava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
24.9.14 22:45

Jo a pan soused z minula si u mě upravil hodně reputaci :lol:. Možná to opravdu bylo minule blbě sestříhané, protože teď byl z něho vyloženě sympaťák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
24.9.14 22:48
@Martinabr píše:
Jo a pan soused z minula si u mě upravil hodně reputaci :lol:. Možná to opravdu bylo minule blbě sestříhané, protože teď byl z něho vyloženě sympaťák.

A tak v minulem mel pravdu s temi okny to se musi nechat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
24.9.14 22:50

Taky jsem si vzpomela najednu diskuzi tehda kdyz se deti narodily a zacalo se s tma automatama, takjedna zenska tam psala jak ho v te herne videla hrat a jak ji taky nikdo nic neda apod. Tak jsem rikala no tak hlavne ze ti nikdo nic neda a do herny sama chodis :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3244
24.9.14 22:57

Ten dokument je tak blbě udělanej, to snad není pravda. Škoda…
Jinak teda záhul neskutečnej, pamatuju si na sebe a to vyčerpání při vstávání co 2 hodiny ze začátku, někdpy po hoďce a půl nebo i častěji, a to jsem jen nakojila nebo dala dudlík a hurá zase spát. Představa, že absolvuju tohle x 5… musí to být hrozně náročný doteď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luisa79
24.9.14 23:00

Taky je moc obdivuju. Jsou velmi statecni. Nechapu ty rasisticky poznamky zlych lidi, to je hnus.

• Citovat
  • Upravit
12262
24.9.14 23:25

Dneska se na to koukal poprvé i můj manžel, jak to začalo tak klasika, ježiš cigoši, koukej ty sedačky pěkný to beztak dostali,…a ten byt to je ten co dostali? a ona krmí bebou? no joooooooo to jen ty dáváš sunar… už mě tím normálně rozčiloval, vypadalo to že se chytneme… ale jak čas utíkal manžel zmlknul a koukal jak puk, a nejvíc na to že teda paní kojí a jak viděl ten šrumec, já dneska byla šílená z jedné malé a jedné starší holky, jsem si tu i pobrečela jak mi ruply nervy a ona má toto 5×!!! díl končil tím že manžel který na začátku nemohl přijít rodině na jméno a proč se jakože dívám na ty cigoše řekl že jsou dobří že to zvládají a že teda se bude koukat i příště!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1986
24.9.14 23:33

Dramaturgie (jestli se to tak nazývá) tohoto dokumentu je opravdu prapodivná.

No, alespoň se v tomto dílu vyřešila tolik zde vyčítaná sedačka… Koupil jí pan Horvát(h) :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
944
24.9.14 23:43

Miminka mají krásné dečky v postýlkách (takový jemnoučky, teploučký zavinovačky, dvoubarevné), nevíte od jakého výrobce by se daly sehnat?

Dívám se na druhý díl, a myslím, že to není legrace. Miminka jsou strašně malinká i když jim hodně vyrostla. Uplne jsem si rikala, jak bych se takové malé bála mít v ruce, má muj obdiv. A nevím proč Sašiný mamce to zakázali delat tu pečovatelku. Vždyt je babička. Nebo by mohla pomáhat přece jen tak, to ji nikdo zakázat nemůže.

Mám ráda takové dokumentární pořady. Jsou o životě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
24.9.14 23:59

Miminka jsou nádherné :potlesk: Musí to být strašně náročné pro všechny..Jen si nemůžu pomoct, ten dokument je hrozně blbě udělaný..Je to blbě sestříhané, spíš to nahrává,,urýpancům"..A dneska mě naštvali s těma automatama..Nechápu, proč to tam dávali, když to potom nikdo nekomentoval, neřešil.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
25.9.14 00:01
@smilers píše:
@Tereza1986 těžko říct, co je a není pravda, ale myslím, že toto zrovna nebyl moc dobrý tah od dramaturgie, jasně vše za syrova, ale zase odsuď pocuď, zase bude o to víc rýpalů
¨
To je přesně můj názor..
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky