Paterčata - dokument

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2231
24.9.14 13:46

@Bethuska já osobně chych teda měla taky strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
910
24.9.14 13:51

@Menora @Edita27 @Martinabr To to pak jo, to mě zcela popravdě vůbec nenapadlo :think: Právě že on to podával stylem, když oni, tak my taky. A zase… je to v kontextu toho, jak to bylo sestříhané. Prostě byl tam od začátku vykreslený jako rasista, takže tahle jeho obava v celkovém obrazu zapadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
24.9.14 13:53

@Bethuska
To je právě ono. Když se člověk dívá na nějaký takový dokument podobného ražení, tak vždy trochu s nadhledem. Hodně udělá střih, režie atp. Jedno téma může být zpracováno různými styly a na diváka může působit absolutně rozdílně.

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
24.9.14 13:56

Já jsem zvědavá na dnešní díl..Snad už ho více zamĕří na děti..

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
24.9.14 13:57
@Menora píše:
@Bethuska
To je právě ono. Když se člověk dívá na nějaký takový dokument podobného ražení, tak vždy trochu s nadhledem. Hodně udělá střih, režie atp. Jedno téma může být zpracováno různými styly a na diváka může působit absolutně rozdílně.

Nnaprostý souhlas.. :palec:

• Citovat
  • Upravit
2231
24.9.14 14:04
@Menora píše:
@Bethuska

Souhlasím. Je fakt že to tam vše podával jako rasista, ale bůh ví jak to je doopravdy. I když ty naschvály co jim dělal při stěhování co tam říkala ta maminka ještě v porodnici, to asi taky mluví za vše. I když i to z jeho pohledu může zase vypadat úplně jinak.Mohl být průvan, proto zavíral dveře, dlouho jim to trvalo atd.Ono všechno je nejlepší si vzít jen tak z půlky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
24.9.14 14:56
@crazyidea píše:
myslím si to samé.
rodičovský příspěvek ve stejné výši, pro jakákoli vícerčata jako je pro jedno narozené dítě, je podle mě pěkný nesmysl. vždyť náklady se liší opravdu přiměřeně k tomu, kolik se najednou narodí dětí.

Jojojo, už si vzpomínám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
24.9.14 14:58

Jé, pardon, ta moje reakce patří k @Rolin:kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
24.9.14 14:59
@Rolin píše:
Ta diskuze se týkala mediálně propírané kauzy, jak parta kluků házela kamení po psech, jeden (fena chránící štěňata) se dostal ven z kotce a vrhl se na toho, který utíkal nejpomaleji. Pak se profláklo, že dotyčná parta byla z nedaleké ubytovny a už s tím klučinou měl málokdo slitování, byť bojoval v nemocnici o život… Ale to je taky off topic.

Tady to patří :oops: :oops: :oops: :kytka: :kytka: :kytka:
Jojojo, už si vzpomínám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
24.9.14 15:06
@Edita27 píše:
Souhlasím. Je fakt že to tam vše podával jako rasista, ale bůh ví jak to je doopravdy. I když ty naschvály co jim dělal při stěhování co tam říkala ta maminka ještě v porodnici, to asi taky mluví za vše. I když i to z jeho pohledu může zase vypadat úplně jinak.Mohl být průvan, proto zavíral dveře, dlouho jim to trvalo atd.Ono všechno je nejlepší si vzít jen tak z půlky.

Právě..Pravdy jsou vždycky dvě..

• Citovat
  • Upravit
4443
24.9.14 16:00

Já tedy smekám před rodiči. Jsem docela naštvaná kvůli té závisti lidí. kdyby mi někdo zakazoval a vyčítal že někomu cokoliv daruji ze svého vlastního majetku nebo peněz, to je docela vrchol. Ti lidé co nikdy nic nedostali a přejí to samé i ostatním jsou zahořklý a můžou se jít vycpat :-) Takoví nikdy na charitu ani potřebným nepustí chlup…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
24.9.14 16:01
@jája428 píše:
holky, ja to chápu, vemte si nejakyho blba, co jim pujde hazet do oken treba dlazebni kostky. já vetsinou u paneláku nepoznam, ke kteremu bytu, patri jaká okna, pokud neznám dispozici bytu a nemusel by se trefit. takže tomu rozumim, riziko je tam asi vetsi, nez u kohokoli z nas :nevim:

Však já taky. Jen nedokážu říct, jak to doopravdy myslel. Mohl mít jen strach o bezpečí jeho vlastních dětí, což by bylo pochopitelné nebo z něho také mohla mluvit jen závist. To ví jen on sám. A otázka je, kolik toho ještě říkal a co z toho dali do dokumentu.

• Citovat
  • Upravit
12154
24.9.14 16:10
@kristyn.g píše:
Já tedy smekám před rodiči. Jsem docela naštvaná kvůli té závisti lidí. kdyby mi někdo zakazoval a vyčítal že někomu cokoliv daruji ze svého vlastního majetku nebo peněz, to je docela vrchol. Ti lidé co nikdy nic nedostali a přejí to samé i ostatním jsou zahořklý a můžou se jít vycpat :-) Takoví nikdy na charitu ani potřebným nepustí chlup

:palec:
Vidíš? Tohle mě nikdy nenapadlo, že to tak je… :think: :idea: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
919
24.9.14 16:42

Tady by mohly být aktuálnější informace - http://www.mf.cz/…kty/maminka/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
24.9.14 17:27
@Rolin píše:
No minimálně tři čtyři roky na to spoléhají VŠECHNY rodiny ;).

No tak všechny fakt ne. Jako dost lidí by se bez RP obešlo a fakt neslouží k uživení rodiny :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí