Paterčata - dokument

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5882
24.9.14 21:55

@pampeliska2014 za ty peníze, co jim stát dává, to žádná specializovaná sestra dělat nebude, proto tam jsou někteří tací jací jsou, případně lidé z UP ;) proto jsem nechtěla ani pečovatelku a radši byla na děti sama s pomocí manžela a rodiny…

a ruku na srdce, já bych po té době už taky měla strach uchopit tak malé miminko, a každý máme jiný grif na úchop, a to se taky nemusí každému zamlouvat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.9.14 21:56
@smilers píše:
@pampeliska2014 za ty peníze, co jim stát dává, to žádná specializovaná sestra dělat nebude, proto tam jsou někteří tací jací jsou, případně lidé z UP ;) proto jsem nechtěla ani pečovatelku a radši byla na děti sama s pomocí manžela a rodiny…a ruku na srdce, já bych po té době už taky měla strach uchopit tak malé miminko, a každý máme jiný grif na úchop, a to se taky nemusí každému zamlouvat

Ty máš trojčátka?

Taky bych se bála vzít, tak malý miminko do ruky a kor kdyby bylo cizí. Ale opravdu by tam měly být specializový ženský. Jak píšeš je to o penězích.
Ani se Ti nedivím, že jste to chtěli zvládnout sami. Přece jenom co si uděláte to máte. Mně by tam snad ta ženská ještě překážela a byla bych nervozní.

Příspěvek upraven 24.09.14 v 21:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5882
24.9.14 21:57

@pampeliska2014 ano mám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.9.14 22:00

Jak už jsou staré /a /? A koukám do profilu samé holčičky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5882
24.9.14 22:03

@pampeliska2014 holky budou mít 6 let v prosinci:-)

no mě prostě ta pečovatelka nějak nešla do počtu no, popravdě nemusím mít doma člověka, kterého neznám i když některé maminky trojek a více si je pochvalují. Jak říkám, každý to máme jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
24.9.14 22:04
@PetraJ píše:
No, pěkný věci o nich vyprávěj sousedi. Jestli je to pravda, tak je to mazec. :cert:

Co říkali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5882
24.9.14 22:06

@Tereza1986 že hraje automaty, a z prace ho vyhodili…pokud to je pravda, pak se divím tvůrcům, že to tam vůbec dávali, i kdyby to nebyla pravda, tak opět to zase je špatně :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
24.9.14 22:07

@Tereza1986 - že i oni, jako sousedi, se na ně skládali a pak tatínek házel peníze do automatů. A z tý Billy ho prej už dávno vyhodili. Ale jestli je to pravda, kdo ví. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
24.9.14 22:11

Ježíš, mě by šlehlo už první noc s nima doma. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
24.9.14 22:17

@smilers @PetraJ To je teda pěkný :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5882
24.9.14 22:19

@Tereza1986 těžko říct, co je a není pravda, ale myslím, že toto zrovna nebyl moc dobrý tah od dramaturgie, jasně vše za syrova, ale zase odsuď pocuď, zase bude o to víc rýpalů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
24.9.14 22:20

Teda ja nemuzu z ty „pani tchyne“ to je podle myho nazoru falesny clovek.
me bylo Sasi az lito jak tam v noci odsavala hned jsem si vzpomel ana sebe jak jsem kazde 3 hodky odsavala mala nechtela prso. Je vazne silny ja uz bych se na jejim miste hroutila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3347
24.9.14 22:33

Mě by už první noc vezli nohama napřed. Chudák až začnou vyžadovat pozornost, lézt, chodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
766
24.9.14 22:34
@PetraJ píše:
@Tereza1986 - že i oni, jako sousedi, se na ně skládali a pak tatínek házel peníze do automatů. A z tý Billy ho prej už dávno vyhodili. Ale jestli je to pravda, kdo ví. :nevim:

To je blbost, zase jen fáma. Jako rodina jsou úžasní, jak spolu drží. Záhul šílený, ale táta jede naplno. Doufám, že ti pomlouvači dnes, když to viděli, tak se za sebe stydí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
24.9.14 22:39

@Zazenitem No jel potom do práce, takže to byla kravina, ale paní sousedka co ví tak už ho dávno vyhodili :roll:. Ale nepochopila jsem proč teda byly záběry heren a oni se ho na to ani nezeptali, nic, prostě ty záběry a nic, tak to pak nahrávám lidem si myslet kraviny. Fakt špatně natočené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí