Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@pampeliska2014 za ty peníze, co jim stát dává, to žádná specializovaná sestra dělat nebude, proto tam jsou někteří tací jací jsou, případně lidé z UP
proto jsem nechtěla ani pečovatelku a radši byla na děti sama s pomocí manžela a rodiny…
a ruku na srdce, já bych po té době už taky měla strach uchopit tak malé miminko, a každý máme jiný grif na úchop, a to se taky nemusí každému zamlouvat
@smilers píše:
@pampeliska2014 za ty peníze, co jim stát dává, to žádná specializovaná sestra dělat nebude, proto tam jsou někteří tací jací jsou, případně lidé z UPproto jsem nechtěla ani pečovatelku a radši byla na děti sama s pomocí manžela a rodiny…a ruku na srdce, já bych po té době už taky měla strach uchopit tak malé miminko, a každý máme jiný grif na úchop, a to se taky nemusí každému zamlouvat
Ty máš trojčátka?
Taky bych se bála vzít, tak malý miminko do ruky a kor kdyby bylo cizí. Ale opravdu by tam měly být specializový ženský. Jak píšeš je to o penězích.
Ani se Ti nedivím, že jste to chtěli zvládnout sami. Přece jenom co si uděláte to máte. Mně by tam snad ta ženská ještě překážela a byla bych nervozní.
Příspěvek upraven 24.09.14 v 21:59
@pampeliska2014 holky budou mít 6 let v prosinci:-)
no mě prostě ta pečovatelka nějak nešla do počtu no, popravdě nemusím mít doma člověka, kterého neznám i když některé maminky trojek a více si je pochvalují. Jak říkám, každý to máme jinak
@PetraJ píše:
No, pěkný věci o nich vyprávěj sousedi. Jestli je to pravda, tak je to mazec.
Co říkali?
@Tereza1986 že hraje automaty, a z prace ho vyhodili…pokud to je pravda, pak se divím tvůrcům, že to tam vůbec dávali, i kdyby to nebyla pravda, tak opět to zase je špatně ![]()
@Tereza1986 - že i oni, jako sousedi, se na ně skládali a pak tatínek házel peníze do automatů. A z tý Billy ho prej už dávno vyhodili. Ale jestli je to pravda, kdo ví. ![]()
@Tereza1986 těžko říct, co je a není pravda, ale myslím, že toto zrovna nebyl moc dobrý tah od dramaturgie, jasně vše za syrova, ale zase odsuď pocuď, zase bude o to víc rýpalů
Teda ja nemuzu z ty „pani tchyne“ to je podle myho nazoru falesny clovek.
me bylo Sasi az lito jak tam v noci odsavala hned jsem si vzpomel ana sebe jak jsem kazde 3 hodky odsavala mala nechtela prso. Je vazne silny ja uz bych se na jejim miste hroutila.
Mě by už první noc vezli nohama napřed. Chudák až začnou vyžadovat pozornost, lézt, chodit.
@PetraJ píše:
@Tereza1986 - že i oni, jako sousedi, se na ně skládali a pak tatínek házel peníze do automatů. A z tý Billy ho prej už dávno vyhodili. Ale jestli je to pravda, kdo ví.
To je blbost, zase jen fáma. Jako rodina jsou úžasní, jak spolu drží. Záhul šílený, ale táta jede naplno. Doufám, že ti pomlouvači dnes, když to viděli, tak se za sebe stydí.
@Zazenitem No jel potom do práce, takže to byla kravina, ale paní sousedka co ví tak už ho dávno vyhodili
. Ale nepochopila jsem proč teda byly záběry heren a oni se ho na to ani nezeptali, nic, prostě ty záběry a nic, tak to pak nahrávám lidem si myslet kraviny. Fakt špatně natočené.