Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@chipsa píše:
Nikomu nic nezávidím. Co kdo má za majetek, to má! A pokud si někdo udělá větší počet dětí, tak musí počítat s tím že je musí živit. Jak? Jeho problém.
jenže oni si neudělali víc dětí. Chtěli dvě, což je pochopitelné
jako za to, že se jim povedli paterčata nemůžou přeci, to je nelogické a přirozenou cestou, neřeknu kdyby byla na IVF a dala si zavést 5 a více embrií, ale v tomto případě jsou tyhle řeči úpně mimo ![]()
@Martinabr píše:
@radúna No právě, nikdo nikoho nenutí - pojďme je živit. Je řeč o sponzorech, o velkých firmách, jejíchž reklama je na každém rohu, na dětech se nejlépe vydělává, podle mého je hodně dětského zboží předraženého. Těm firmám by to vůbec nic neudělalo, na reklamě by mohly mít - krmíme, obouváme apod. první čeká paterčata. Jestliže ty firmy mají strach, tak je něco špatně. Nebo nevidím jiný důvod.
Taky chápu, rasistů je víc jak dost, teď jde o to, aby takový reklama byla užitečná. Kolik lidí si nekoupí ty boty a to mléko, co mají ta cikáňata
protože ta nenávist je příšerná
@Bethuska píše:
Souhlasím s tebou skoro ve všm, kromě pana souseda.Jemu nikdo likvidací jeho dětí nevyhrožoval, jeho rodina není medializovaná, tak nechápu, proč by chtěl fólie do oken.
protože má okna hned vedle a za těmi okny spí taky děti, JEHO děti
když tam budou magoři házet lahve, tak je velká pravděpodobnost, že se trefí i do toho jejich. ![]()
@Martinabr píše:
@Bethuska Já ze začátku taky nevěděla proč jako, ale zase je fakt, že jestli bydlí někde ve vedlejším bytě, tak se někdo může splést a hodit něco jemu. Bohužel on to podal stylem - když mají oni já chci taky.
Ne, podal to tak, že on má taky DĚTI, které mají okno několi cm od oken paterčat
@jája428 píše:
upřímně, oni by neuživili z jeho platu ani to druhy
Jak to víš? Už jen to, že pracoval a už více let v kuse, tak je neživila sciálka, kdyby jo, nebude pracovat, protože práce se k sociálním dávkám nevyplatí
zůstali by ve své 1+1 a nikdo by o tom nevěděl, že nějací romové v Milovicích mají druhé dítě ![]()
@Bethuska píše:
@Menora @Edita27 @Martinabr To to pak jo, to mě zcela popravdě vůbec nenapadloPrávě že on to podával stylem, když oni, tak my taky. A zase… je to v kontextu toho, jak to bylo sestříhané. Prostě byl tam od začátku vykreslený jako rasista, takže tahle jeho obava v celkovém obrazu zapadla.
Hele, ale on tam hned na začátku říkal, že jim dělají folie, ale to, že mu ve vedlejším okně spí taky děti, nikdo neřeší… Takže to nebylo „když oni, tak my taky“, ale má strach o vlastní děti a to chápu, protože když by tam někdo chtěl něco hodit, nebude asi přesně vědět, kam to háže… ![]()
@jája428 píše:
upřímně, oni by neuživili z jeho platu ani to druhy
No z jeho platu ne, ale z jeho platu a jejího rodičáku jo… Žije tak spousta rodin… I tady na emiminu, stačí se podívat do nějakých diskuzí o příjmech… ![]()
@jája428 píše:
vychazim z tech deseti tisic, co udajne bere plus rodicak na 4 lidi
No pokud by měli dvě děti, zůstali v té 1+1, tak mohli platit nájem kolik? 6 - 7 tisíc… Tobě 11 tisíc na pokrytí potřeb 4 lidí na měsíc přijde nějak extrémně málo? Mně ne… ![]()
Nehledě na to, že by měl vyšší plat o zvýhodnění díky druhýmu prckovi, bral by o něco víc, než před mimčem… ![]()
@jája428 píše:
@kate02dobre no, uznavam. má ona nárok na triletej? jak ono to je.voli pres pritele, ale ten musi mit taky urcity prijem ne? jestli chapes, dvoulety by mit nemohla, trilety ano?
podle mě na tříletej dosáhne každej, kdo pracoval, ne? ![]()
@jája428 píše:
souhlas, holky zase nehledejte ve vsem rasistu nebo zavistivce. pravda, nadsene nevypadal, ale kdo z nás by byl?
No právě a je jedno zda je zelenej, červenej nebo bílej, ale 5 dětí vedle do bytu
by mě kleplo ![]()
@jája428 píše:
@kate02dobre no, uznavam. má ona nárok na triletej? jak ono to je.voli pres pritele, ale ten musi mit taky urcity prijem ne? jestli chapes, dvoulety by mit nemohla, trilety ano?
Nemusí mít příjem na tříletý, stačí že má on odpracováno
@kristyn.g píše:
Já tedy smekám před rodiči. Jsem docela naštvaná kvůli té závisti lidí. kdyby mi někdo zakazoval a vyčítal že někomu cokoliv daruji ze svého vlastního majetku nebo peněz, to je docela vrchol. Ti lidé co nikdy nic nedostali a přejí to samé i ostatním jsou zahořklý a můžou se jít vycpatTakoví nikdy na charitu ani potřebným nepustí chlup…
Tak by mě zajímalo, jak byli charitativně činní rodiče paterčat, než Saša podruhé otěhotněla. Myslím, že odpověd znám.
(Nijak.) ![]()
@radúna já si myslím že to tak bude. To jsou takový ti lidé „já nikomu nic nedám, taky jsem nic nedostal, bla bla bla“ ![]()
Tak já nikdy nic nedostala a na charitu dávám. Né moc, ale aspon něco.
@Cosmos píše:
Tak by mě zajímalo, jak byli charitativně činní rodiče paterčat, než Saša podruhé otěhotněla. Myslím, že odpověd znám.(Nijak.)
A není to jedno? Přispívá se miminkům, ne rodičům a i kdyby dárky se dávají a dostávají ne za zásluhy… Nemají tolik dětí schválně a nedali je hned do kojeneckého ústavu. Tady nejde o ty rodiče ale o ty miminka, ty dostavají ty dary, protože rodiče by jim tolik dopřát nemohly i když se snaží. Stát se to mě tak bych na tom byla taky blbě. Sbírky jsou na kde co, kde koho kdo se dostal do špatné situace a neřeší se co ten člověk předtím udělal, prožil.