Paterčata - dokument

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1105
24.9.14 12:33

@radúna Je to marný. Už jen vysvětlit někomu že 5 dětí naráz si člověk cíleně neudělá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
24.9.14 12:33

@Menora, já právě taky… :think: :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
24.9.14 12:34

@Martinabr :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Souhlas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1986
24.9.14 12:36

@chipsa Takže bys ty děti nechala umřít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1986
24.9.14 12:38

@radúna Taky nechápu…, i když kupř. po jedné diskuzi, kde řada matek psala, že přejí šestiletému klukovi, aby z něj pes trhal kusy masa, se vlastně ani ničemu nedivím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
24.9.14 12:39
@Rolin píše:
@radúna Taky nechápu…, i když kupř. po jedné diskuzi, kde řada matek psala, že přejí šestiletému klukovi, aby z něj pes trhal kusy masa, se vlastně ani ničemu nedivím…

8o :think:.
Neumím si představit, na jaké téma mohla být diskuze?

• Citovat
  • Upravit
1105
24.9.14 12:40
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2094
24.9.14 12:43

Na dokument jsem se těšila-jeho forma není moc štastně udělaná, ale myslím, že ted už se to začne víc točit kolem starosti o děti a bude to z pohledu diváka zajímavější, protože představa starosti o pět dětí je děsivá :-)
Pokud jde o pomoc od druhých lidí…jsem názoru kdo chce ať dá, kdo nechce ať si nechá…nebudu někomu zazlívat, že se tak rozhodl. Asi tady platí pravidlo přej a bude ti přáno. To, že jim někdo dal kočárky a věcičky to jim pomůže stejně ted, pak už se z slehne zem a bude to jen na nich a na státě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
24.9.14 12:45
@Rolin píše:
8o 8o 8o 8o 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
24.9.14 12:50

@chipsa jsi hloupá a závistivá..Pleteš dvě odlišné věci..furt tu meleš něco o sociálce, přitom rodičovský příspĕvek mají jen jeden, to co dostávají od lidí jsou sponzorské dary, chápeš? K tvému rasismu se radši nevyjadřuju.. :roll:

• Citovat
  • Upravit
1986
24.9.14 12:53
@radúna píše:
8o 8o 8o 8o 8o

Ta diskuze se týkala mediálně propírané kauzy, jak parta kluků házela kamení po psech, jeden (fena chránící štěňata) se dostal ven z kotce a vrhl se na toho, který utíkal nejpomaleji. Pak se profláklo, že dotyčná parta byla z nedaleké ubytovny a už s tím klučinou měl málokdo slitování, byť bojoval v nemocnici o život… Ale to je taky off topic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10098
24.9.14 12:56
@Silwinka87 píše:
@chipsa jsi hloupá a závistivá..Pleteš dvě odlišné věci..furt tu meleš něco o sociálce, přitom rodičovský příspĕvek mají jen jeden, to co dostávají od lidí jsou sponzorské dary, chápeš? K tvému rasismu se radši nevyjadřuju.. :roll:

myslím si to samé.
rodičovský příspěvek ve stejné výši, pro jakákoli vícerčata jako je pro jedno narozené dítě, je podle mě pěkný nesmysl. vždyť náklady se liší opravdu přiměřeně k tomu, kolik se najednou narodí dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
24.9.14 12:56
@Rolin píše:
Ta diskuze se týkala mediálně propírané kauzy, jak parta kluků házela kamení po psech, jeden (fena chránící štěňata) se dostal ven z kotce a vrhl se na toho, který utíkal nejpomaleji. Pak se profláklo, že dotyčná parta byla z nedaleké ubytovny a už s tím klučinou měl málokdo slitování, byť bojoval v nemocnici o život… Ale to je taky off topic.

To si pamatuju, to jsem možná ve zprávách viděla. :think:. Zvíře se postavilo nad člověka…co k tomu víc dodat. Ale to je taky OT, pardon.

• Citovat
  • Upravit
910
24.9.14 12:57

Souhlasím s tím, že ten dokument není dobře udělaný, je setříhaný hrozně tendenčně a vlastně nezajímavě. Ve všech dílech omílají rasismus, Sašina matka neustále mluví o tom, jak Sašina přítele nemohli nikdy vystát (a nyní ho tolerují jen kvůli Saše a dětem), protože jim vzal jejich princeznu, ale v ukázce přištího dílu ho nazývá svým synem, pořád jsou tam stejné scény stěhovaní/montování nábytku atd. Zcela narovinu musím říct, a to nejsem rasistka, že mě některé momenty vytočily, ale přikládám to prostě špatnému střihu.

Jednu obrovskou pravdu tam řekla sama Saša - kdo z těch lidí, kteří je pomlouvají, by si to s nimi chtěli vyměnit? Myslím, že nikdo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
24.9.14 12:58
@crazyidea píše:
myslím si to samé.
rodičovský příspěvek ve stejné výši, pro jakákoli vícerčata jako je pro jedno narozené dítě, je podle mě pěkný nesmysl. vždyť náklady se liší opravdu přiměřeně k tomu, kolik se najednou narodí dětí.

Pokud ale vím, tak RP je brán jako náhrada ušlých výdělků pro matku, nikoliv jako příspěvek na dítě, takže se na jejich počet ohled nebere.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!