Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kate02 píše:
Ale ona v duchodu neni. Je na pracaku… A misto, aby shanela praci pro sebe, pomaha dceri.
tak tohle mě pobavilo
![]()
@elanaa tak to bude u nich veselo
chudák ten její, aby od nich neutekl hlavně kvůli tchyni - páč ta má tendenci do něj rýt pořád, dva generálové na place nevím, nevím, uvidíme v dalších dílech
![]()
ještě by bylo fajn v tom dokumentu říct, proč se nezapojuje i rodina ze strany Tondy, protože si myslím, že to hodně lidí zajímá ![]()
@smilers píše:
@elanaa tak to bude u nich veselochudák ten její, aby od nich neutekl hlavně kvůli tchyni - páč ta má tendenci do něj rýt pořád, dva generálové na place nevím, nevím, uvidíme v dalších dílech
![]()
ještě by bylo fajn v tom dokumentu říct, proč se nezapojuje i rodina ze strany Tondy, protože si myslím, že to hodně lidí zajímá
ti Tondovi rodiče se tu řešili včera (teda jen okrajově, neb o nich skutečně nikdo moc neví, jsou taková trochu paní Colombová
)-vypadá to, že nestojí o popularitu a nenechali se natočit. Protože nějak se asi zapojujou, ten soused se zmínil že vídá Tondova otce, jak vodí ráno malýho do školky.
@smilers píše:
@elanaa tak to bude u nich veselochudák ten její, aby od nich neutekl hlavně kvůli tchyni - páč ta má tendenci do něj rýt pořád, dva generálové na place nevím, nevím, uvidíme v dalších dílech
![]()
ještě by bylo fajn v tom dokumentu říct, proč se nezapojuje i rodina ze strany Tondy, protože si myslím, že to hodně lidí zajímá
Rodina Tondy se prý normálně zapojuje, děda vodí vnuka do školky, ale nechcou být na kameře, v dokumentu.
Upřímně si myslím, že si nesedí s paní generálovou, matkou Saši.. Podle toho, jakého skromného hodného kluka vychovali, vůbec bych se jim nedivila.
Jako když si vezmete, že přišel Tonda za Sašou, když spolu chodili, a její matka mu vlepila facku, at jí nechá na pokoji.. obdivuji ho, co ustál už tehdy, natož co všechno dokáže ustát ted.
Aha, tak to mě uniklo, to se jim ani nedivím, že nechtějí být medializování
a ono asi vyjít s matkou Saši taky není úplně snadné…
@terinka4444 píše:
Mně matka těch dětí není sympatickánijak to nesouvisí s tím, že bych jí něco nepřála, já bych paterčata nechtěla ani za milion, a zase tolik toho nedostala, ale prostě mi přijde neskromná. Vadilo mi, jak mluvila o těch chůvách, co se testovaly. Jak chtěla, aby to dělala její matka, placeně. A jak jimi skrytě opovrhovala. To mi vadilo.
Mě by také vadila žena, která mi nesedí a potom je se mnou půl dne, tohle je strašně těžké, nebudu se zastávat, ale svým způsobeme ji chápu ![]()
Holky ono to nebude ani lehké vyjít se Sašou..jako ten Tonda, to tam má fakt těžký..
jo holky a říkala jsem si, Saša je taková fakt pěkná holka, ale po kom??
to jen tak na odlehčení ![]()
@Cosmos píše:
Jako když si vezmete, že přišel Tonda za Sašou, když spolu chodili, a její matka mu vlepila facku, at jí nechá na pokoji.. obdivuji ho, co ustál už tehdy, natož co všechno dokáže ustát ted.
Zase na druhou stranu, komu by se líbilo, kdyby jeho dcera otěhotněla už na střední škole
.
Příspěvek upraven 26.09.14 v 21:40
@kozisek píše:
Mě by také vadila žena, která mi nesedí a potom je se mnou půl dne, tohle je strašně těžké, nebudu se zastávat, ale svým způsobeme ji chápu
to určitě…ale otázka je, jestli jsi typ, co Ti nesedí 9 z 10 nebo prostě tolerantní, snažíš se vyjít a fakt opravdu to nejde a nedáš z deseti jednu.
@elanaa píše:
to určitě…ale otázka je, jestli jsi typ, co Ti nesedí 9 z 10 nebo prostě tolerantní, snažíš se vyjít a fakt opravdu to nejde a nedáš z deseti jednu.
osobně by mi neseděla žádná, protože jsem nejlepší
jako opravdu to má těžké, já si nechat kecat do domácnosti, tak jsem na chocholouška, přiznávám, že doma to vedu já, všechno
![]()
@Rolin píše:
Zase na druhou stranu, komu by se líbilo, kdyby jeho dcera otěhotněla už na střední škole.Příspěvek upraven 26.09.14 v 21:40
To by měl každej kluk, co má holku na střední škole, dostat facku od „budoucí“ tchýně, jen tak, jako že preventivně??
![]()
@snee píše:jo holky a říkala jsem si, Saša je taková fakt pěkná holka, ale po kom??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
to jen tak na odlehčení
Taky mě to už kolikrát napadlo. I ten brácha vypadá strašně… ![]()
@kozisek já bych taky doma nesnesla cizí ženskou a to nejsem žádná šílená hospodyňka, co by měla mít všechno v richtiku. Představa, že někdo zachází s mým dítětem způsobem, který se mi nelíbí, a měla bych se držet zpátky a každodenně trpělivě a s klidným hlasem vysvětlovat, jak si to představuji? Nebo dokonce, jak tu některé navrhují, být ráda, že mi někdo pomůže, neříct ani popel a nechat si to líbit? Vydržím hodně, na lidi jsem slušná, ale tohle ne, to bych taky byla přísná a kategorická.
@Cosmos píše:
To by měl každej kluk, co má holku na střední škole, dostat facku od „budoucí“ tchýně, jen tak, jako že preventivně??![]()
Kdepak
, ostatně ani tady nepadla na úrodnou půdu
. Co se má stát, stane se, maminka hlídala, ale neuhlídala… ![]()